Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glifora

przeczytajcie poprostu.../

Polecane posty

No więc ten facet NIE jest odpowiednia osoba bo gdyby był seksiłabys sie z nim:D:D Naprawde olej pijawkę:P

łał!!, Karotunia, chyba nawet Doda nie wymyśłiłaby takiej wyszukanej, ciętej i oryginalnej riposty dla Komicznego, studiowałaś w Oxford, Harvard albo Cambridge University? P.S. kafeteria jest chwilamui taka relaksujaca :-D :_D

Gość glifora
umcbejbe - ja jestem na ekonomi , on na socjologii o ktorej ja nie mam bladego pojecia , chociaz od odtatnnich 3 projektow naukowych wiem sporo po przeczytaniu ok 6 ksiazek ;/

"ale nie chcialabym zeby komiczne byl ostatnia osoba ktora moglaby mi udzielic pomocy...." ulegasz złudzeniu, bo ja bym Ci pomogl, ale nie głaskalbym po główce, jeslibys sama sie do tego stanu doprowadzila... a Marcheweczka by Cie olała, ale powiedziala mase milych słów :)

Gość krowka w groszki
tak polaola na wszystkich trzech ;D. Wiesz komiczne nie znasz mnie nie wiesz co robie czym sie zajmuje na co dzien itd. Wiec nie mow co bym zrobila a czego nie ok??? Bo ja jak na razie zwyzywalam Cie nie przecze ale nie napisalam nigdzie co bys zrobil lub czego bys nie zrobil w stosunku do drugiej osoby. zegnam Cie ozieble i nie dam sie juz sprowokowac nie znize sie do twojego poziomu.

Gość sprawa smierdzi
skoro nie czujesz się komfortowo w tej relacji - zmień ją, albo zwiń żagle wszystko zależy tylko od Ciebie nie robiąc nic - pozostaniesz w miejscu (a tego, zadaje się, nie chcesz) 1. dokonaj zmian (rozmowa z facetem i zmiana swojego postępowania na stanowcze i asertywne) gdy punkt 1 zawiedzie, przejdź do punktu 2 2. zwijanie żagli

sorki to ja. nie zmienikam nika :) Komiczne na krowce w groszki zglosilam cie na smietnik aby cie zbanowali dziekuje do widzenia

"a co do traktowania powaznie sooby ktora nie uprawia sexu to sadze ze kazdy powinien to uszanowac" ale on to szanuje :D tylko sobie rekompensuje w inny sposob :) "ale nie napisalam nigdzie co bys zrobil lub czego bys nie zrobil w stosunku do drugiej osoby" Karotunia : "nawet wiem jaka komiczne sie flaka odetnie i bedzie dla twojego ex jak znalazl " "masturbujesz sie bo zadna babka cie nie chce nawet w burdelu panie zajmujace sie ta profesja ci odmawiaja" :D:D

Gość glifora
musze zmienic nasze relacje...nie moze byc tak jak on chce , moje ja tez musi sie liczyc...a jak tego nie zrozumie to sie pozegnamy. Dziekuje za wszytko :) musze zmykac do normalnego zycia :( milego dnia wszytkim zycze:)

wracajac do tematu :) Autorko przeczytaj jeszcze raz rady zyczliwych ci osobek ;) olej kretynow ;) wez sie w garsc i zrob tak jak najlepiej dla Ciebie bedzie ;) A skoro On Cie nie szanuje to juz masz pierwszy powod ( z wielu ) aby to zakonczyc :) Jescze raz powodzonka :)

"Komiczne na krowce w groszki zglosilam cie na smietnik aby cie zbanowali dziekuje do widzenia" po prostu mnie przeraziłaś :D ciekawe co powie modertor, gdy przeczyta moje i Twoje wypowiedzi :D i wiesz co... pamietasz jak sobie szeptalismy o tym gimnazjum? :D ładnie grasz gimnazjalistke, bo tam tez nie rozwiazuje sie samemu swych problemow, tylko idzie na skarge :)

nafrytowa niee. Moge cie zapewnic. a na kafe rzadko teraz jestem zmienilam nik a dzis w pracy mam luzy. Nie wiem kto to izuchna i nie chce wiedziec. JESLI CHCESZ MOGE cI PODAC MOJ POPRZEDNY NIK NA KTORYM ZARAZ SIE ZALOGUJE :)

"JESLI CHCESZ MOGE cI PODAC MOJ POPRZEDNY NIK NA KTORYM ZARAZ SIE ZALOGUJE" dowód powalający :D - mąż Cie tego nauczył?

zenujacy jestes. wiesz???? Nie wiem kto to izuchna nie sledze jej kariery na kafe i nie podob mi sie ze jestem brana za kogos kim nie jestem all.:P

Gość fluid mechanics
komiczne: to można mieć ujemny poziom asertywności?

"komiczne: to można mieć ujemny poziom asertywności? " dopoki nie przeczytalem autorki myslalem, że nie :P Ale z tym sie zgadza nawet Izochna/Marcheweczka :)

Gość fluid mechanics
Zakładając, że tworzycie 3-osobowy team znawców tematu muszę wrzucić pojęcie "ujemnego poziomu asertywności" do mojego słownika. Czlowiek uczy się przez całe życie... :-)

nigdzie nie napisalam ze sie z tym zgadzam ty to sobie wmawiasz to primo secundo oskarzasz mnie ze jestem kims kim nie jestem i za to beda wyciagniete konsekwencje. I dla Ciebie moze to byc bardzo nieorzyjemne. zegnam komiczne

prosto z mostu mu powiedz ze za niego robic nie bedziesz ze masz jeszcze swoje studia i niech sie wezmie do roboty! wowczas zrozumie na 100%!

właśnie tworzą mi się zmarszczki mimiczne, ale w Polsce chyba nie ma szans na wygraną w sprawie o odszkodowanie :-D :-D :-D :-D

"i za to beda wyciagniete konsekwencje. I dla Ciebie moze to byc bardzo nieorzyjemne" :D:D:D wyzwiska, groźby :D Ty sie naprawde chyba nie czytasz dziewczynko :)

Dziewczyno, nad czym ty się jeszcze zastanawiasz ? Powinnaś z nim porozmawiać i powiedzieć mu, co cię boli. A jesli to nie poskutkuje, zostaw go w trybie natychmiastowym, bo inaczej jestem prawie pewna, że on zostawi ciebie, kiedy tylko skończy studia i nie będziesz mu juz do niczego potrzebna.

Gość fluid mechanics
Korzystając z uprzejmości i poziomu asertywności autorki topiku: proszę o podanie adresu mailowego, prześlę tytuł artykułu, który muszę napisać. pomożesz? ;-) (ja podziękuję)

Fluid z ujemnej asertywnosci wg komiczne :D chyba tworzy slownik nowych pojec. A chcesz sie zalozyc komiczne nic o mnie nie wiesz kim jestem gdzie pracuje i jakie mam mozliwoaci :D Nie ma szans na odszkodowanie polaola :D

"ale w Polsce chyba nie ma szans na wygraną w sprawie o odszkodowanie" są - jesli sie kogoś notorycznie wyzywa i mu grozi :D

Gość hehehehehehehehehe
czemu zawsze, kiedy do tematu wkroczy Komiczne, temat się kończy i zaczyna się jego prywata?! kłotnie, przepychanki itd... kreujesz się na takiego inteligenta Komiczne a zamiast odpuścić tobawisz się w takie pie.rdoły...

Karotuniu - wiem, że dla Ciebie pewne figury retoryczne są nie do pojęcia wiec nawet nie bede Ci tłumaczył dlaczego tworzy się takie stwierdzenia :)