Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glifora

przeczytajcie poprostu.../

Polecane posty

hehehehehehehehehe strasznie bawi mnie to, że różej maści osóbki, kórych iloraz inteligencji po zsumowaniu z ich wzrostem wyrażonym w cm wynosi 170, tak się pocą z nerwów z tego tylko powodu, że ich życzeniowa wizja świata nie przystaje do realiów i ktoś im to wykazuje :)

Karotunia, nie rozumiesz :-) uważam, ze Twoje posty są gorzej niż żałosne (z braku czasu rzuciłam okiem na kilka i tylko o tych piszę) średnio kulturalny człowiek nie zniżyłby się do takich tekstów, a juz szczególnie nie do twarzy z nimi kobiecie :-)

Gość hehehehehehehehehe
ale pozwól im żyć swoimi pragnieniami, po co to wytykasz? przecież to ich życie i dzięki Twoim postom nie stanie się cud nagle, że zmienią swoje życie, czyniąc z Komiczne swojego mentora ;)

Gość śmiejecie się z komiczne
a mi jest go po prostu żal , rzekomo dorosły facet a jesli na kafe pojawi się nowy temat i nie kręci sie wokół jego dupy to chłopina poci się i wymądrza żeby byc w centrum uwagi , przepraszam komiczne ale nie moge sobie wyobrazic dorosłego faceta który całe dnie spędza na kafeterii i chyba tylko na tematach zakładanych przez zdesperowane małolaty, czyżby w realu nie było czym imponowac kobietom ? Żenua

skoro juz się wtyknęłam to postanowiłam wyjaśnić co miałam na myśli, mea culpa, ze się wtyknęłam :-D

Gość fluid mechanics
jasne, najważniejsze w życiu to znać hierarchię, prawda komiczne ;-)

hehehehehehehehehe oczywiscie, że sie nie zmienią... Ale głupota jest zabawna... A ja lubie sie czasem troche posprzeczać :)

Gość -P-S-
glifora - NIE DAJ SIĘ WYKORZYSTYWAĆ - niech pokaże jak sam sobie poradzi ;-)

polaola>>> Nic do Ciebie nie mam kafe jest dla wszystkich kazdy ma prawo sie wypowiadac. tak sie sklada ze mam dzis kiepski dzien a komiczne podniosl mi cisnienie na maxa. I ok unioslam sie za co przepraszam wszystkich obecnych na tym topiku poza komiczne. A ktos tu slusznie zwrocil uwage ze gdzie nie pojawia sie komiczne temat znika i robi sie ostro. zauwaz ze nie tylko ja jedna mam takie zdanie. nie podobalo mi sie ze uznalas mnie za jaks izunieczy jak jej tam nie jestem nia i zapewne nie ja jedna mam tu kilka nikow. Ale ok masz prawo tak myslec.dalam sie sprowokowac moja wina ale uwierz tobie tez by sie cisnienie podnioslo w pewnych sytuacjach. A do Ciebie nic nie mam ;) pozdrawiam Cie serdecznie ;)

Karotunia, po pierwsze "nie podobalo mi sie ze uznalas mnie za jaks izunieczy jak jej tam" to nie ja, nie weim o co chodzi z ta Izunią po drugie, mozna się sprzeczać ze smakiem, czasem jest to naprawdę fajne przeżycie :-) również bardzo serdecznie Cię pozdrawiam

Gość fluid mechanics
i zrobiło się nudno.... :-( ;-)

oj sorki to bylo do innej osoby. :( zakrecona jestem przepraszam. I wiesz ja umiem sie do bledu przyznac nie zachowalam sie jak kobietka tylko jak ostatni zul bo dalam sie podpuscic komus takiemu jak komiczne :(.Bywa ale tylko glupiec sie nie myli :) a ja sie pomylilam i do bledu przyznalam. Do poziomu komiczne wiecej sie nie znize a Ciebie jeszcze raz pozdrawiam zyczac milego popoludnia wieczorku i koncowki tygodnia ;)

"A ktos tu slusznie zwrocil uwage ze gdzie nie pojawia sie komiczne temat znika i robi sie ostro" bo zjawia sie kilkanaście ofiar wirusa o nazwie "płaskus zwojus mózgowus" i zaczyna rozwalac temat atakując mnie :) zazwyczaj równie protokolarnym jak ten uzywany przez Marchewusie językiem :) Tak na marginesie - jesli ktos piszący na bzdetnym forum pod jakze powaznym nickiem "komiczne" powoduje u Ciebie takie nerwy, polecam wizyte u specjalisty :) Bo spotkany w realu dorpowadzi do wylewu lub zawału serca :) (martwie sie o Marcheweczke :) )

Gość fluid mechanics
korzystając z okazji chcę pozdrowić mojego ukochanego szefa, mamę i jej kota Mruczka :-p

"Do poziomu komiczne wiecej sie nie znize" tzn musiałabyś najpierw zamówić wóz strażacki z wysięgnikiem, zeby na niego w ogole wejść :P

Gość fluid mechanics
komiczne - walcz chłopie, walcz...

litości, muszę już iść :-D x5 p.s. siedziałam tu teraz kosztem obiadu :-O

Ty prowokujesz a potem zwalasz na innych a skoro to forum jest takie bzdetne to po co na nim ciagle siedzisz?? Zeby odreagowywac swoje frystracje?? Bo na to wychodzi. Nie umiesz dyskutowac na poziomie??? Smutne ale prawdziwe. :( I skoro nie ja jedna cie atakuje tylko mnostwo innych ludzi tez to chyba cos na rzeczy musi byc. o tym nie pomyslales??? Ale szkoda mojego czasu i zdrowia na klikanie z Toba. Zycze wiecej pokory obycia i wspolczucia a nie ciaglego ironizowania i robienia z siebie alfy i omegi na tym bzdetnym forum. A o mnie nie musisz sie martwic. I jeszcze jedna rzecz odnosnie wizyty u specjalisty. polecam ja Tobie skoro jestes tak sfrustrowany ze na kafe wyzywasz sie na innych. Jesli jestes rowniez taki w realnym swiecie to nie ma pytan. Wiesz pomodle sie dzis o twoje zdrowie bo na rozum stanowczo za pozno.

nefrytowa rownie :) pisalam ze wszystkich poza komiczne. Tylko prosba nie bierz mnie za kims kim nie jestem.Milego dnia i konca tygodnia :)

Gość fluid mechanics
Karotunia: skąd dzisiaj tyle agresji w tych młodych ludziach?

:D:D:D:D:D:D Pzrepraszam ale tego jeszcze nie grali. Pomodlic sie za KOmiczne???O_O_O_O_ Moja klawiatura jednak do wymiany:D

Fluid wiem ze ciezsko Ci uwierzyc ale ja naprawde na ogol nie jestem agresywna. Wlazlam dzis na kafe bo chciala sie odprezyc a tu wyszlo jak wyszlo. Mam dzis fatalny dzien z wielu powodow bo wszystko sie skumulowalo. ok wcale mnie to nie usprawiedliwia ale mnie ponioslo.' Skad agresja?? Sytuacje w domu w szkole brak kontroli rodzicow bzdurne gry filmy koledzy etc etc. pozdrawiam Cie. ;)

za Komicznego trzeba sie modlić, bo tylko cud sprawić moze, że trochę wiecej ludzi zrozumie, "co autor miał na myśli" i jakie uczucia towarzyszyły mu przy pisaniu postów :-D ;-)

Gość fluid mechanics
Karotunia dzięki za info nt. agresji ;-) grunt to się nie dać sprowokować, za dużo emocji nie sprzyja rozsądnej rozmowie. Trzymaj się ciepło, bo zima za pasem. Cheers!

dziekuje fluid ;) Paola smigaj na obiadek ja za pol godzinki koncze prace i tez zmykam :) dzis pitrasimy z mezusiem :) smacznego zycze ;)

mam farta, dodatkowa godzina wolna, nie umrę z głodu, najwyzej ze śmiechu :-D

"Nie umiesz dyskutowac na poziomie???" ja juz tu nic nie piszę, skoro Marcheweczka po tych kilkunastu wypowiedziach, po których recydywiście by uszy zwiędły i czerwieniłby sie jak dziewica, nawiązuje do poziomu Jestes Izóchną, bo jestes identycznie bezczelna i wpisujesz takie same niedorzeczne brednie... Weszłas tu pełna złosci i agresji... Kiedy już wyładowałaś sie, zaczynasz innych pouczać nawołując do kultury... Identycznie jak Izóchna Polecam wizyte u endokrynologa :D

Gość fluid mechanics
polaola: "za Komicznego trzeba sie modlić, bo tylko cud sprawić moze, że trochę wiecej ludzi zrozumie, "co autor miał na myśli" i jakie uczucia towarzyszyły mu przy pisaniu postów" :-o dla mnie wszystko jest jasne... poza tym, czy to takie ważne, co komiczne czuł pisząc: "tzn musiałabyś najpierw zamówić wóz strażacki z wysięgnikiem, zeby na niego w ogole wejść " ;-)

Gość bohemian
Autorko brak Ci asertywnosci. Tutaj nie chodzi o to zebys sie nie odzywala tylko powiedziala mu cytuje: "Nie bede juz za ciebie nic pisac na twoje studia", nawet nie musisz sie tlumaczyc. Po prostu nie masz czasu, nie chce Ci sie i juz. To ani Twoj maz ani narzeczony tylko jakis burak a raczej dupa wolowa bo nie facet. Bo dla mnie to nie facet za ktorego trzeba takie rzeczy robic bo mu sie nie chce. Na kompie sie nie zna...taa jasne::P Ja Ci powiem ze on zostal zeslany na Twoja droge zyciowa po to abys w koncu mogla sie nauczyc mowic NIE i szanowac swoja osobe i swoj czas. Wiec nie zmarnuj tej szansy!