Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glifora

przeczytajcie poprostu.../

Polecane posty

Gość fluid mechanics
Bohemian: "To ani Twoj maz ani narzeczony tylko jakis burak a raczej d**a wolowa bo nie facet. Bo dla mnie to nie facet za ktorego trzeba takie rzeczy robic bo mu sie nie chce." Dzięki za nowe pojęcie do mojego słownika... ;-)

fluid to swiadczy o komiczne i tylko o nim mam na mysli upis o wysiegniku itp. Ja przegielam przeprosilam ale in nadal robi za alfe i omege. Teraz nie dziwie sie ze jest sam bez partnerki a swoje frustracje wylewa na forum. takim ludziom nalezy tylko wspolczuc. Komiczne rozumiem ze chcesz sie wybrac do endokrynologa i nie wiesz do jakiego>?? Biedactwo :( owocnych poszukiwan wierze bardzo mocno ze ci sie uda

Karotunia - miałaś juz iść - zawsze okłamujesz ludzi? :)

dla twojej informacji koncze prace o 15;30 a o ile sie znam na zegarku tej godziny jeszcze niema. natomiast w domku mam ciekawsze zajecia niz siedzenie na forum bo wole w ten czas spedzic w bardzo mily sposob. A dla twojej informacji wiem juz co nieco na pewne tematy hehhehe

Gość fluid mechanics
komiczne - nie wyganiaj Karotuni, bo kto będzie z Tobą polemizował? :-)

no nie da sie czytać postów autorki... gdzie Ty masz poczucie własnej wartości? flaki z olejem... \"a może coś jest ze mną nie tak\"- tak z Tobą jest cos nie tak! on jest zwykłym śmieciem, a Ty dajesz mu się wykorzystywać. Pierdo*nij go w łeb!

Gość fluid mechanics
ja to zaraz spływam ;-) :-P

jak w starym dowcipie umiesz plywac to splywaj a nie to spieprzaj brzegiem ;D To nie byla zadna aluzja do Ciebie zeby nie bylo zadnych niedomowien :)

"a o ile sie znam na zegarku tej godziny jeszcze niema. natomiast w domku mam ciekawsze zajecia niz siedzenie na forum bo wole w ten czas spedzic w bardzo mily sposob." no wlasnie liczylem na to, ze sie nie znasz :P oraz - a kto tu siedzi w domu na kafe? :D "A dla twojej informacji wiem juz co nieco na pewne tematy hehhehe" Marcheweczka znów zaczyna grozić i straszyć :D

Gość fluid mechanics
Karotunia: "To nie byla zadna aluzja do Ciebie zeby nie bylo zadnych niedomowien" Niech Bozia broni... ;-)

Gość dawno nie widziałam takiego
komiczne wóz strazacki z wysiegnikiem to dla karotuni mało.ona musiałaby wspiąc się na drapcz chmur,zeby polemizować z kimkolwiek kto własnymi siłami ukończył gimnazjum.

"jak w starym dowcipie umiesz plywac to splywaj a nie to spieprzaj brzegiem" te kobiece słodkie i niewinne wypowiedzi :D

"polaola: "za Komicznego trzeba sie modlić, bo tylko cud sprawić moze, że trochę wiecej ludzi zrozumie, "co autor miał na myśli" i jakie uczucia towarzyszyły mu przy pisaniu postów" dla mnie wszystko jest jasne... poza tym, czy to takie ważne, co komiczne czuł pisząc: "tzn musiałabyś najpierw zamówić wóz strażacki z wysięgnikiem, zeby na niego w ogole wejść " " Fluid, czyżbyś sama siebie zakwalifikowa do tych ludzi, którzy dzięki modlitwom Karotuni mogliby nabyć trochę więcej umiejętnosci percepcyjnych? ;-) skad pomysł, że Ciebie miałam na myśli? :-) uczucia autora są ważne, np . Komiczne juz nawet nie kryje, ze czasem chodzi mu o zwykły fun (jakoś dla mnie lepiej do tej sytuacji brzmi po angielsku, w PL to zabawa ;-)) z drugiej strony może i fajnie, ze tak wielu nie rozumie ;-) więcej tej zabawy na kafe :-D

Gość fluid mechanics
do dawno nie widziałam takiego: ja nie ukończyłam gimnazjum (własne siły nie miały nic do tego...)

komiczne ja straszyc??? Ciebie??? a w zyciu!!!!!!!!!!!!!!!! zegnam cie ozieble niemilego bardzo dnia ci zycze :P ze wszystkim co najgorsze :P

Gość fluid mechanics
Polaola: A co mają do tego umiejętności percepcyjne?? :-))

Gość fluid mechanics
Polaola: Czy moje uczucia też są dla Ciebie ważne? :-P

Fluid, są uczucia i uczucia to twoje uczucie:-P było ważne :-D

Gość fluid mechanics
Polaola: "Fluid, są uczucia i uczucia" Proszę o wyjaśnienie dwóch pojęć: uczucia i uczucia oraz różnic pomiędzy nimi (będą uwzględnione w moim nowym słowniku pojęć kafeteryjnych) ;-)

Gość karotuniuniu
zasadź sobie marchew w tyłek

Gość idzcie
stąd wszyscy w cztery dupy !!!!!! Straszycie komicznego - notabene- że straci całe małoletnie audytorium , co to by był za dramat :O:O

"Proszę o wyjaśnienie dwóch pojęć: uczucia i uczucia oraz różnic pomiędzy nimi " mam nadzieje, że to było pytanie retoryczne :-) a tak Cię chwaliłam, że niepotrzebne Ci modlitwy Karotuni ;-) ;-)