Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wspanialy porod

Do wszystkich,ktore boja sie porodu

Polecane posty

Gość kenta
nie będe się niczym cieszyć, bo takich rad nie potrzebuję zupelnie... spadam stąd bo jak widać na każdym forum pojawiają się w końcu klótnie z dziwnych powodów i dopiekania innym jak się tylko podoba... mnie to zwisa szczerze mówiąc, ale trochę opanowania by się przydalo a nie mnie nauka pisowni

Gość kenta
nie będe się niczym cieszyć, bo takich rad nie potrzebuję zupelnie... spadam stąd bo jak widać na każdym forum pojawiają się w końcu klótnie z dziwnych powodów i dopiekania innym jak się tylko podoba... mnie to zwisa szczerze mówiąc, ale trochę opanowania by się przydalo a nie mnie nauka pisowni

Gość zimny poniedzialek
dagmara...widze, ze cie maz dzis niedoruchal :o

Gość dagmara5555
no super poziom prezentujesz, widzisz nie kazdy jak ty sie z mezem "rucha" ja z nim sie kocham, ewentualnie uprawiam seks... wspolczuje

Gość zimny poniedzialek
a to ciekawe, bo czepiasz sie jakby cie wlasnie niedoruchal :o

Gość dagmara5555
normalnie rece mi opadaja, jaka ty wulgarna jestes, naprawde to ohydne.. ilosc seksu nie ma wplywu na to co wiem o znieczuleniach, naprawde wspolczuje, ze twoim zyciem rzadzi "ruchanie" cie przez meza.. zalosne

Gość cieply wtorek
poniedzialek ale z ciebie kurwa zasrana pewnie sama w dupe nie jestes wyruchana i zazdroscisz

ja pierdziele dziewczyny po co te wulgaryzmy???wybaczcie ale zachowujecie sie jakbyscie co niektore z rynsztoka pochodzily:-o kenta napisala o znieczuleniach bo pytalam.Po cholere wzajemnie cisnienie sobie podnosicie???troche wiecej klasy!:-o

Gość cieply wtorek
to poniedzialek wyjechala z niedoruchaniem, nie wytrzymalam mimo ze temat mnie jeszcze nie dotyczy, ale nienawidze takiego chamstwa

cieply wtorek - no i pokazala swoj poziom po co sie do niego znizasz???:-o

Osobiscie w ciagu najblizszych dni mam rodzic i mimo ze drugi raz bede doswiadczac tego jestem troche przerazona.Temat jest fajny dowiedzialam sie paru rzeczy o znieczuleniach a wy rzucacie miesem na prawo i lewo niszczac topic:-o

Gość cieply wtorek
wiem, ponioslo mnie.. zycze lekkiego i szybkiego porodu nie zaleznie od tego czy ze znieczuleniem czy bez ;)

cieply wtorek- dzieki:)zdecydowanie bez znieczulenia chociaz na cc nie ma sie wplywu:(

Gość zimny poniedzialek
szkoda, ze nie pokazalyscie klasy wskakujac na osobe o nicku 'kenta' :o

Gość kenta
ale mnie to naprawde nie przeszkadza... jesli ktoś potrzebuje sie wyżyć to proszę bardzo... Szkoda tylko, że taka odwage wykazuje się pisząc na forach i to nie podając kontaktu... to jest dopiero żalosne... A jakies zniewagi, które piszą zawzięte osoby ytrzeba mieć po prostu glęboko w poważaniu... I tyle... Powodzenia przy porodach! :)

Gość gaz nic nie znieczula
tylko pomaga oddychac. nie wiem czemu nazwali go gazem znieczulajacym

Spokój na sali!!!! Kurde jesteśmy kobietami więc miejmy chodź troszke tej klasy!!! Chcemy byś dobrze traktowane więc pokażmy siebie i z tej dobrej strony.

MaMani -----Na temat tego gazu to wiem tyle co nic.Ale kiedyś w Real tv w tym programie o narodzinach była kobieta której podawali właśnie taką maske.Wątpie żeby był to tlen gdyż ona normalnie zachowywała się jak by bialy proszek brała :D śmiała sie po tym jak głupia.wszędzie było jej peło itd.

princpolo o tym samym pisalam tez widzialąm ten wląsnie odcinek i tam cos polozna mówila ze to \"gaz przeciwbólowy\"... no i mnie to zaciekawilo :)

Wiem, że mile Panie chcą pogadać ale ja niestety dziś jestem nieczasowy. Mam zaraz małą imprezkę w pracy. Z racji pewnej uroczystości kościelnej przychodzi do mnie niebawem kilku zaprzyjaźnionych parafian i robimy sobie \"dzień skupienia wewnętrznego\" połączony z degustacją darów bożych w tym wyrobów przemyslu spirytusowego ;) Dlatego polecam dziś tylko lekturę interesującego artykułu :)

Być może i jest to w Polsce.Kurde teraz tyle jest nowości że człowiek jak się o czymś dowiaduje to robi wielkie gały :)

hehe teraz jak pójde na porodówke to im powiem ze sobie takli gaz zycze :P:D:D:D:D a oni mi pewnie Amoniaku dadza :D:D:D:D

princpolo no teraz to juz z radoscią pojde na porodówke :D:D:D:D:D:D musze testament napisac :D:D:D:D