Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

dziś tylko jedno krótkie pytanie..

Polecane posty

złosłiwa MOże i proste... no bo faktycznie proste. Każda kobieta wymaga po prostu innej strategii działania. Proste. Ale o konstrukcji cepa już było , nie będę się powtarzać... :)

Gość współczuję obecnemu
retro a Ty jesteś zdrową psychicznie osobą? może jednak coś tam siedzi w Tobie głębiej? Jakaś trauma z dzieciństwa związana z mężczyznami?

ok, nareszcie ktoś zaskoczył to jeszcze ja: pan poniewiera swoją zonę, dosłownie i w przenośni. Nie szanuje, uderzył kilka razy, kłótnie wyzwiska.. itd itp.. dla swojej mamy- anioł... Na rękach nosi... jak to ? dlaczego..... nie pojmuję......

retro a Ty jesteś zdrową psychicznie osobą? no! :)

poznać kogoś można po tym, jak traktuje innych, a nie nas spotykałam się z facetem, który dla mnie był przemiły, do innych - w tym i kobiet odnosił się używając wulgarnych słów, egoistycznie i podle hmmm długo znajomość nie potrwała byłam wtedy bardzo młoda i naiwna, czułam się taka wyróżniona, że dla mnie jest inny, niż dla innych taka wyjątkowa! :D myślę, że ta "wyjątkowość" może kobietę zaczarować, do czasu oczywiście ...do czasu 🖐️

"Powiem Wam, że nie chciałabym związać się z facetem, który nie szanuje swojej matki." oczywiście jest tak, że facet powinien szanować swoją mamę, ale w praktyce wiele zależy od tego, jaka ta mama była, jest ... Generalnie jestem mocno przeciwna temu, żeby wpychac mężczyzn w pewne role na siłę, wbrew zdrowemu rozsądkowi. I sytuacją z mamą również sie w to wpisuje ale wiadomo, że zależy tez co się rozumie na przykład przez "brak szacunku". Są zachowania, których facet nie powinien uskutecznić do żadnej kobiety, bez względu na to, jaka ona jest, ale są i takie, które według mnie są w konkretnych sytuacjach zrozumiałe, a przez kogos mogłyby być już zinterpretowane jako "brak szacunku"

a co kiedy wszystkie inne szanuje a was nie...? :) to co wtedy...? :) :)

Gość ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
retro gratuluję bogatej wyobraxni

retro i ponownie niczym mądrym nie błysnęłaś :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i lepiej zajmij się porządkami w domu bo jeśli twój chłop ( o ile go masz w co wątpię) wróci do domu to też będzie miał inną twarz niż w momencie pożegnania z koleżanką ;) z pracy :P :D:D:D:D

xyz a czy mozna gdzieś zobaczyc jak ty błyskasz..? Chętnie się udam i zobaczę:)

Gość buuuuhahaa
retro taka "mądra" tu na forum a swojemu facetowi ( lub kobiecie bo nie wykluczam ze jest lesbą ) w zębach skarpetusie i galoty do pralki zanosi :)

retro, ale Ty rzucasz jakieś ogólniki, które są oderwane od konkretnych sytuacji, osadzone w próżni i oczekujesz, wywodów na ten temat :D nie no, momentami faktycznie wydaje się, że wiesz, że w któryms kościele dzwoni, ale nie masz zielonego pojęcia, w którym :D

hha! wredny:) jesteś wredny poprawiacz humoru...:) faceta można też przetestować, dać mu do ubrania majty z lutego i zobaczyć czy zaprostestuje czy nic nie zauważy....

nie no, momentami faktycznie wydaje się, że wiesz, że w któryms kościele dzwoni, ale nie masz zielonego pojęcia, w którym Dokładnie tak, klaudka:) dopiero jak każdy cos napisze od siebie, to robi się z tego fajna i ciekawa historia... bo kazdy się w szerokim tamacie odnajdzie i tak się w nim obróci że mu przypasuje.... and that's the beauty of it.:)

a poza tym jest udowodnione naukowo że faceci dl aładnych kobiet są batrdziej uprzejmi niz do tych mało urodziwych co gorsza: brzydka kobieta często wywołuje męską agresję!:) :)

Gość allleee
udowodnione jest, że ogólnie ładne osoby wywołuja sympatię

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
retro taka "mądra" tu na forum a swojemu facetowi ( lub kobiecie bo nie wykluczam ze jest lesbą ) w zębach skarpetusie i galoty do pralki zanosi

"NIe wiem, skąd bierze się u facetów potrzeba, aby się popisać przed innymi." stąd, ze wiele kobiet podswiadomie postrzega takie zachowanie jako atrakcyjne dla siebie

retro, to co Ty piszesz można interpretować i oceniać na 100 różnych sposobów w zależności od tego, w jakim kontekscie się to osadzi, tyle tylko, że absurdalnie i wręcz naiwnie na takim tle wygląda Twoje wczesniejsze zdanie: "ok, nareszcie ktoś zaskoczył" chcesz, żeby Ci ludzie, którzy mają zaskoczyć, zaskoczyli, to napisz coś konkrentego, a jesli piszesz jak piszes, to nie uskuteczniaj dziwnych wywodów w stylu tego, który zacytowałam, bo aż razi, w jak gupi sposób chcesz pokazać pewne rzeczy

Przecież jesli mężczyzna nie szanuje własnej matki,to świadczy o tym ze nie bedzie szanował swojej zony.Ona Mu dała życie ,w dzieciństwie była najważniejszą osobą dla Niego,była dla niego nakpiekniejsza i ja kochał nad życie.Pomyślmy,jeśli dorastając zanika w nim szacunek,wykorzystuje ją na każdym kroku,nie dotrzymuje słowa,to czy kobiete którą poślubi bedzie szanował???Oczywiscie ze nie,bo bedzie chciał z niej zrobić to co z ,matki....

Mam takie jakieś przekonanie, nie wiem, czy słuszne, że jednakowe traktowanie wszystkich kobiet na dobre facetowi nie wyjdzie, szczególnie jak jest w zwiazku z kobietą, w zwiazku np. uczuciowym. Takiej \"urawniłowki\" kobieta u swojego mężczyzny nie zaakceptuje, bo chce dla niego być kimś szczególnym. No, ale dlaczego niby nie, skoro on jest z nią, a nie z każdą inną ? To samo możnaby powiedzieć o facetach, ale nie wiem, czy o wszystkich. Niektórym jest wszystko jedno, kobietom zresztą też. :)

Retro, jest sporo takich facetów jak opisujesz swoją dziewczynę potrafią traktować z łaską a na jej oczach przymilają się do dziewczyny kumpla lub pani z okienka chodzi o to, że dziewczyna mogła ich wkurzyć, a pani z okienka nic im przecież nie zrobiła inna sprawa jest też taka, że możesz mieć do czynienia z nałogowym podrywaczem, który puchnie z dumy gdy widzi zainteresowanie w oczach jakiejkolwiek kobiety i odruchowo stroszy piórka przed każdą a swoją własną publicznie traktuje po macoszemu, bo sam nie wie, co on chce komu pokazać

Klaudko, ależ większość osób liczy na to, że się domyślimy o co im chodzi :D tak się zachowują w życiu, nic dziwnego, że tu - podobnie!

Gość a ja Cię lubię retro
:)))))))

"NIe wiem, skąd bierze się u facetów potrzeba, aby się popisać przed innymi." stąd, ze wiele kobiet podswiadomie postrzega takie zachowanie jako atrakcyjne dla siebie właśnie o to chodzi, komiczne jak zawsze trafił w sedno sprawy:P

faceci lubią wychodzić przed ludźmi na kozaków, ale głupie jest, że wielu myśli, iż osiągną to przez traktowanie swojej dziewczyny z lekkim lekceważeniem i przez tokowanie przy innych żeby potem szpanować, jak to laski na niego nie lecą znam takich