Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

dziś tylko jedno krótkie pytanie..

Polecane posty

to nie tyle zależy od tego, z kim się mieszka, ile od tego, jak długo ... Nawet gdyby, to ileż można udawać, grać??? Do czasu, naprawdę zawsze do czasu ... Bardzo się mylisz. Nigdy nie byłabym sobą przy osobie, której nie szanuję i którą gardzę.

liść klonu ---> przyznam, że nie bardzo rozumiem, co masz na myśli ...

Gość hehhhhheeee
Ahh te czasy przedszkola wszystko pięknie, wolna wola sex pod ławką sex na ławce z prowokatorem nawet w trawce ❤️

kto mnie kocha? :P A do liścia klonu - jak tam relacje z ojcem, bo nie widzialem odpowiedzi

Komiczne znajdz mi post w którym napisałam ze nie robiłam loda z połykiem lub tego nigdy nie zrobie...;)Podobno tylko ja kieruje sie w ocenianiu ludzi na podstawie emocji i tego co przeczytam:)Miłego dnia czas wracać do pracy.

Gość Kolejna Fanka Komicznego
👄

\"czy wasi partnerzy maja tę samą \"twarz\" i tak samo się zachowują w stosunku do: a) was b) swojej mamy c) panienki w okienku na poczcie d) waszej mamy? Osobiście twierdzę że facet ma tyle twarzy ile spotyka w swym zyciu kobiet.\" :D dobra, nie wiem o czym dyskusja tak zawziecie sie toczy, bo pytanie z puli banalnych :p to by bylo dziwne, nie uwazasz? inaczej odnosze sie do kobiety - ktora zna mnie od takiej strony od ktorej nie zna mnie wlasna matka ;) - ktora spiewala mi kolysanki w dziecinstwie i podcierala nos - ktorej zupelnie nie znam i widze po raz pierwszy gdy wydaje mi paczke i to ma byc problem? to chyba wiekszym problemem byloby gdybym sie odnosil do wszystkich tak samo, nie uwazasz? :D jesli chodzi ci o to czy kazda z nich szanuje, powiem ci tak z kazda lacza inna relacje, i jak one wymusza odpowiednie traktowanie, to beda szanowane ja osobiscie uwazam ze czlowiek tak traktuje drugiego czlowieka, jak ten mu na to pozwoli

Gość Kolejna Fanka Komicznego
zgadzam się z sumieniem :)

Gość gdyby tu karali za plagiat
to sumienie zostalby ukarany wszytko co napisałes już wczesniej sie pojawilo

"Komiczne znajdz mi post w którym napisałam ze nie robiłam loda z połykiem lub tego nigdy nie zrobie..." no właśnie chocby te, ktory cytuje :D:D:D oraz - nie robilas, bo strasznie sie tym ekscytujesz :)

Gość Kocham Komiczusia
co wy z tymi lodami ?

retro nie chcę wnikać w relacje między Twoimi rodzicami ani nikogo krytykować uważam po prostu, że aby być zdominowanym, trzeba dać się zdominować czy Ty w kontakcie z facetem podobnym do Twojego ojca dałabyś się stłamsić jak Twoja matka? Pewnie nie Po prostu jesteś inna

Gość wredny nie umie rymować

eyes kiedyś napiszę o tym osobno obiecaj że wtedy tam będziesz:) teraz kurcze mnie gonią obowiązki:) dzięke Eyes że wpadłaś, zawsze to miło jak dyskusja zyskuje ciekawego rozmówcę.:)

komiczne, ja rozumiem, że uwielbiasz nakręcać dyskusję i ściągać na siebie gromy za jedno wspomnienie o lodziku obowiązkowo z połykiem:P naprawdę aż tak Cię to jara? bo zaczynasz się powielać

Gość wredny nie umie rymować
ja własnie jem loda i połykam, co z tego ? Nie rozumiem sensu dyskusji

retro, ok, dziękuję za zaproszenie:P będę tropić Twoje topiki, bo ciekawi mnie poruszona tu kwestia:) to miłego po południa:)

"naprawdę aż tak Cię to jara? bo zaczynasz się powielać" ale to nie ja zaczalem - tym razem akurat dyskutuje z samicą a nie prowokuje

Gość do tych co rypią retro
że Jej topiki sa beznadziejne ... Uważam, że mało kto mógłby stworzyc takie topiki jak retro i jeszcze utrzymywac je na szczycie.

14:43 złośliwaa samica 30 komiczne co to znaczy "nie szanuje"? Moja matka ma tendencje do wpieprzania sie we wszystko... najchetniej wpadałaby kilka razy w tygodniu i cos tam poprzestawiala... co "doradziła" i sie powymądrzała... Komiczne wiec pytanie---czy szukasz podobnej kobiety do swojej matki?I jak byś sie zachował gdyby Twoja partnerka robiła to samo co Twoja mama .Śmiem pomysleć ze związek u Ciebie polegałby na nieograniczaniu Twojej swobody?Ty masz być tym mądrzejszym,bo w domu mama wiedziała wszystko lepiej? 14:50 komiczne (komicznie@o2.pl) "Ty masz być tym mądrzejszym,bo w domu mama wiedziała wszystko lepiej?" tak samico - oderagowuje kompleksy związne z matką, mszcząc sie na kobietach, zdominowując je, upakarząją i odbierając wolną wolę oraz doprowadzając do upodelania poprzez zmuszanie torturami emocjonalnymi do łykania mojego nasienia Komiczne, nie próbuj nawet sugerować, że to Samica pierwsza zaczęła Twój ulubiony temat Ale w porządku, nie mam zamiaru przeszkadzać Ci w dyskursie:P miłej pogawędki:P

Eyes of night biję się w pierś - faktycznie to ja zaczalem ale to dlatego, bo sie wczoraj samica bulwersowala tym faktem :)

Czy robiłam czy nie nigdy sie nie dowiesz;)Kobiety muszą być tajemnicze... komiczne---To nie ja ciągle mówie o lodach lylko Ty ;)Ja wole spełniac fantazje niż ciągle mowić o nich... z nadzieją ze sie spełnią;)

złośliweczko kochaneczko :) to nie fantazje, to czynności fizjologiczne dnia codziennego :)

Justynaaaa Teraz to już pojawia sie potrzeba zdefiniowania, co to znaczy "być sobą". bycie sobą, to pozwalanie sobie na wyrażenie prawdziwych emocji, otwartość, ja w domu zawsze się kontrolowałam. To bardziej poza domem jestem sobą, bo tam nie muszę utrzymywać kontaktów z tymi, którymi nie chcę.