Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAAAAULAAAaaaa

PREZERWATYWA? UFAC IM?

Polecane posty

Gość PAAAAULAAAaaaa

Czy ufacie prezerwatywa? Uwazacie ze to dobre zabezpieczenie.? Mi i mojemu chlopoakowi ostatnio pękła, jednak chlopak nie mial wytrysku, czy jest mozliwosc zaplodnienia ?

ja jakos nie bardzo ufam prezerwatywa od tej pory gdy pekla nam podczas stosunku no a moj chlopak mial wytrysk i wszystko wyladowalo mi w srodku... a to jeszcze byly moje plodne dni, odrazu pojechalismy do szpitala po recepte na tabletki po, dostalismy ja ale musielismy za nia zaplacic 50 zl a za tabletki ponad 60 :/ wiec troche nas to kosztowalo :/ od tamtej pory nie uzywamy prezerwatyw 5 miesiac juz i jak narazie wszystko jest ok

Gość salatkagrecka
mój partner i ja też używaliśmy tylko gumek (Durex, Elite lub Extra Safe)przez 5 lat i nigdy nie mielismy żadnej wpadki z gumkami, a kochalismy sie w kazdy dzien, rowniez płodny i do konca...ale oczywiście , zdarzyć się zawsze może- i zawsze miałam "pod ręką" Postinor by zażyć o razu w razie czego. Liczy się wprawa...najlepiej kiedy zaczyna się stosowac dopiero [najwięcej wpadek w pierwszym roku stosowania], zabezpioeczac sie dodatkowo np.nie wspolzyc w dni plodne,lub poczatkowo uzywac pigulek (jeśli dziewczyna może) no i..nabierac wprawy;) wszystkie pęknięcia to niestety....ale w 99% wina uzytkownika;) ja odstawiłam tabletki po kilku latach..i....libido wrocilo do normy, odzyskałam radosc zycia ;) pozdrawiam! :)

Gość zatroskakananaa
My tez zmoim uzywamy gumek.Okres mi sie spoznia juz 3 dzien i niewiem co sie dzieje.ZWariuje..Boje sie zrobic test.

Gość hej zatroskana..
i jak tam? Dostałaś okes?