Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

antidral-kupilam dzis,napiszcie dokladnie jak uzywac zebym nie popelnila gafy

Polecane posty

jak z tym goleniem i wogole bo ja codziennie rano musze pachy golic,chyba ze w ten wekend odpuszcze i ogole w poniedzialek rano....

Gość pisze na nim
jak uzywac

Gość dziwne wszyscy pisza tutaj
a co to ulotki nie bylo?

np dzis sie umyje,poczekam az pod pachami wyschne i posmaruje,a rano zmyje?i zwykly jakis antyperspirant moge zastosowac na to ?np sztyft dove bo kupilam?a dzis mam ogolic pachy przed antidralem?a koszulke na noc na ramiaczkach czy taka zakryte pod pacha? tak pytam bo tyle osob pisze jak popalilo sobie nim skore....a te swedzenie jest naprawde bardzo duze?

Gość polaaa bb
ja napierw uzywam antidral, chwilke odczekam i psiukam dezodorantem zapachowym

wczoraj zabalowalam w nocy i nie mialam juz sily na posmarowanie sie antidralem :P dzis rano wykapalam sie,najpierw paszki suszarka,potem antidral i znow suszarka,i tak sobie siedze,na razie nie piecze i nie boli nic,ale nie wiem kiedy mam go zmyc i za ile dni powtorzyc aplikacje? zmyc normalnie woda i mydlem?nie odbarwi mi jutro odziezy?dzis mam stara koszulke.... a pachy moge jutro ogolic?

tak jak na forum o antidralu czytalam to chyba dobrze go uzylas a skoro nie szczypie to tym bardziej.....i chyba musisz zmyc wieczorem lub rano i mozesz pachy ogolic a potem zwykly antyperspirant zastosuj....

a sluchajcie,tak sobie mysle,skoro pot pod pacha jest zablokowany to czy nie bedzie on wylazil gdzies indziej ze zdwojona sila?

Gość będzie będzie to właśnie
efekt uboczny no i uważaj na ciuchy bo ci odbarwi

ale skoro sie rano posmarowalam,i dzis nie wychodze to jak zmyje to nie odbarwi chyba.....a to nie jest tez tak ze jak przestane go stosowac to bede sie mocniej pocic?narazie na probe go wzielam,ale jesli ma byc za duzo skutkow ubocznych to juz nie bede go stosowac.....

hmmm moze ja tez go kupie bo jednak kazdy inny mnie zawodzi i po kilku minutach jak wyjde pod pachami mokre kola mam.....