Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wymiękam normalnie

niektóre chyba rodzą 5 sekund

Polecane posty

wczoraj przed południem moja sąsiadka urodziła synka.Dzisiaj o 12 w południe przyjechali już do domu a godz później zobaczyłam jak wiesza na dworze pranie a teraz gra z córeczkami w piłkę:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i podglądam ja......a ona chodzi jak nigdy nic ,nawet biega za tą piłką!!!!!!!!!

Gość no a co ma robic
przez tydzien stac nad wlasnym grobem ?? kobiety rodzą od tysiecy lat !!!

Gość iveeek
nie zostawili jej na obserwacji :O

no to twarda z niej bestyjka ja tam nie moglam usiaśc przez pierwsze dwa dni :D:D:D

no ja nie wiem czy to nic takiego urodzić i na drugi dzień biegać za piłką .....jakaś ty mądra. a nie została w szpitalu bo jest tak przepełniony,że na korytarzu leżała:o

Gość pewnie z ...
z tą córeczką kórą wczoraj urodziła?:P

kurczeSYNA URODZIŁA!!! A MA JSZCZE 2 CÓRKI TEŻ MAŁE 3 I 2 LATA

Gość jaskolka jasna
z ta coreczką grała w piłkę?

Rozumiem, ze to trzecie dziecko??? Eeeee ja na drugi dzien po porodzie wskoczylam w jeansy i buty na obciasie i do selgrosa na zakupy pojechalam...polozne na oddziale mowily, ze gdyby nie wiedzialy, nie uwierzylyby , ze dzien wczesniej urodzilam;)

ja nie wiem czy to takie madre nawet i czy to nie odbije się na jej zdrowiu:o

Gość pewnie z ...
no to z synkiem swym pewnie gra:) Sorki, ale mi ciężko w uwieżyć w to co piszesz:) hehe

kochane z okna ją widzę właśnie.A jak rodziła pierwsze dziecko to prawie w domu urodziła,bo myslała,że kupę jej się chce a nie rodzi.Serio,tak mi powiedziała:o Ja też bym nie uwierzyła,bo tydzień sama na tułku nie mogłam usiedzieć...

Ja również w to wieże :) Pamiętam jak przyjmowali mnie na porodówke,była kobitka która mówi że od wczoraj ma skurcze i nic.Zasuwałam z tym wielkim brzuchem po oddziale.Kiedy dostałam już swoje łózko,babeczka przyszła na moją sale taka uradowana a ja do niej-kiedy w końcu kobitko urodzisz??? a ta w śmiech i mówi że 2 godizny temu urodziła. Mówie Wam aparatka jakich mało :D biegała wszędzie jak by miała motorek w tyłku,chodziła z grabnie że w życiu gdybym nie wiedziała to bym nie powiedziała że rpzed chwilą urodziła dziecko.Spytałam sie jej nawet czemu nie leży i czy ją kurde to nic nie boli-nawet mi przyszło do głowy że babeczka kocha być może ból :P a ona z uśmiechem do mnie: a co mam kurwa leżeć,myślsiz że będzie mniej boleć??? boli ale nie bęe ryczeć,trzeba biegać i się cieszyć. Kiedy wychodziłam ze szpitala spotkalam ją jak wyginała się na placu zabaw ze swoim starszym synkiem.Poporstu paratka,sympatyczna babeczk :)

To nic tylko pogratulować. Zazdroszcze jej i chciałabym sie tak czuć. W sumiedobrze że sie dobrze czuje po co jej tego bronić??

ja pierwszy raz rodziłam i nie dość że mnie nacięli to jeszcze popękałam. Dupa mnie tak bolała przy wchodzeniu na wyrko i przy chodzeniu że koszmar, ale miałam tyle siły i energii (pomimo, że przez 2 noce praktycznei nie spałam) że mogłam uleżeć na łóżku. Po powrocie do domu od razu śmigałam z tą bolącą dupą. Troche mi się śmiac chciało z tych panienek które chodziły tak że mógł by im autobus między nogami przejechać a miały takie miny jak by ktoś umarł a nie urodziło im się dziecko.

Gość niutka malutka
no to chyba nie rodziłaś 27 godzin!! ja nie mogłam przez tydzień z łóżka sie podnieść, a po trzech tygodniach wygladałam jak ofiara przemocy w rodzinie :O😭

no nie 27 a 12 ale dupę miałam potarganą po same plecy. Wedłóg mnie wiele zależy od nastawienia. Owszem zgadzam się, że niektóre dziewczyny mają bardzo ciężkie porody, mają zagrożenie zdrowia i życia. Ale ja akurat piszę o tych dziewczynach, które zachowują się jakby były tak strasznie pokrzywdzone przez los, mają miny takich męczennic, że nigdy bym nie powiedziała, ze własnie zostały mamami

ja mialam dlugi i ciezki porod, ale po porodzie czulam sie w miare normalnie, zaraz moglam chodzic - normalnie pozniej poszlam pod prysznic i do wc :) przyjmowalam gosci, bolalo mnie tylko jak za dlugo chodzilam , ale nawet podczas zwyklego okresu tak mam mam nadzieje ze teraz tez bede sie tak czula po porodzie wieze ze mozna tak dobrze czuc sie po porodzie, moje kolezanki tez czuly sie super, tylko jedna mialam intensywne krwawienie i byla oslabiona po porodzie, ale wszystkie chodzilysmy normalnie i bez problemow ;)