Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Glamurek106

rozmiar miseczki- dla panów

Polecane posty

Jaki męzczyżni lubia rozmiar miseczki (stanika jak by ktos ni wiedział) ? Pytam z ciekawości.. :)

Gość eeeeee
ja mam pytanie. mam 17 lat i rozmiar 75C dzis bylam w sklepie i musiaalm wziasc 80C bo 75C bylo za małe ;/ co to znaczy? zgrubłam pod biustem czy co? pomocyyy!! i dla facetów jest to duzo jak dziewczyna ma 80C?

Gość zamiast 75c powinnas byla
wziac 75d skoro nie przytylas, pozatym 80% polek nosi zle dobrane staniki

Gość zeby nosic 80c
trzeba miec pod biustem 90 cm w obwodzie czyli musialabys wazyc jakies 100 kg

Gość oblakana
Chyba zartujesz. Ja mam 80B i nie jestem w zadnym razie gruba! Przy 80 pod biustem zwieksza sie tez miseczka. Nie mam zamiaru nosic 75 zeby mi sie wrzynalo i zostawialo slady i rozstepy, bo 80 to juz za duzo pfff

Gość eeeeee
ja waze 52 kg mam 162 cm i na prawde zawsze taki kupywalam a dzis musialam kupic 80C ;|

Gość zeby nosic 80c
to ile niby masz pod biustem cm?

80% kobiet w Polsce nosi źle dobrane biustonosze, bo rozmiar miseczek kończy się na D, w najlepszym wypadku na E, z czego biustonosze z miseczką E są w rozmiarach od 85E wzwyż

Gość zmierz sie na wydechu
ciasno pod biustem i luzno w biuscie to Ci powiem jaki rozmiar powinnas nosic, ja 5 lat nosilam zly teraz mam dobry i jesttem szczesliwa :)

Gość eeeeee
nigdy nie mierzylam ale 80C jest mi dobry... nie za ciasny i nie za luźny

Gość dokladnie w wiekszosci
sklepow nic dobrego sie nie kupi, ale naszczescie coraz wiecejsklepow ma obwody od 60 z miseczkami do L, ostatnio bylam w tesco i ku mojemu zdziwieniu zobaczylam ze przy obwiodzie 70 maja miseczki do f (brytyjskie) wiec na polskie to chyba jakies h

Gość eeeeee
sorry ale jestem ze slaska i moglabym napisac KUPYWAŁACH ale mneijsza :P pwoiedzcie mi czemu mam 80C a nie 75C tak jak kiedys ;|

Gość to sie zmierz
to zobaczysz

Gość bo kupilas zly stanik

Gość oblakana
ja mam 76cm pod biustem i w 80 mi wygodnie

inna sprawa, że wiele dziewczyn sama sobie szkodzi, kupując za małe biustonosze, bo dzięki temu ściskają piersi, zeby było "seksownie" moje znajome mocno ściągają też szelki do regulowania, tak, że tył biustonosza podjeżdża im na łopatki, dzięki czemu mają cycki pod brodą

Gość eeeeee
watpie zeby był zły ... jak miseczka pasuje do moich piersi i ten obwód tez ;/

Gość Ty grubsako....
oblakana jesteś rzeczywiście... żeby mieć 80 C trzeba być grubasem. Co z tego ze Tobie wydaje sie dobry. JAk już tak bardzo jestemś oporana żeby zorzumieć to weź tak z ciekawości załóż kiedyś 75D w sklepie. Zobaczysz jakie będziesz miała zajebiście wyglądające tzytze...dla szczególnego spostrzeżenia efektu załóz sobie bluzke na chwile. I wtedy sie odezwij. PS. A jeśli póki co Twoje tzytzki w tym staniku 80C wygladają dobrze to tylko dlatego ze jeszcze sa młode i jędrne...ale tym stanikiem zmasakrujesz je osttatecznie. Ratuj swoje tzytzki!!!

Zgadzam się z tym, ze większość Polek nosi źle dobrane staniki. Na kafe 80% nosi b70/b75.....

możesz być nawet z pomorza - każdego obowiązuje poprawna polszczyzna "narzyczonego" też masz?

Gość bo kupilas zly stanik
noszac 80 przy obwodzie 76 pod biustem findujesz sobie zwisle cycki za kilka lat, miseczke pewnie tez za mala nosisz jak wiekszosc kobiet

Gość eeeeee
mam narzeczonego ;p mowie ze nie ejstem gruba !! mam 52kg ;/ zakladalam kiedys D i miski byly za duze ;| ja mam miske C i tylko sie pytam dlaczego musialam kupic 80 ;| i mam dobrze dobrane staniki i nie ma zadnych cyckow do brody czy tak scisniete zeby bylo seksownie

Gość oblakana
tu grubasko...o co ci chodzi? nie pojmuje skad tyle nienawisci. ja tylko napisalam, ze w 80 mi wygodnie i nosze B nie C. Waze 57kg przy 170cm i jestem bardzo zgrabna. Troche kultury do cholery.

Gość bo u nas panuje
debilne przekonanie ze a to maly biust b sredni c duzy d ogromny, zalosne a staniki szyje sie tak ze do miseczek a,b,c,d doszywa sie rozne obwody.....haha