Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Glamurek106

rozmiar miseczki- dla panów

Polecane posty

Gość jkjg
bra fitterka-podnioslas mnie na duchu:) patrze teraz na allegro na rozmiar 65 D ,chcialabym taki usztywniany czy to bedzie zly wybor?

Gość bra fitterka
60f jest mniejsze od 100c :)

Gość bra fitterka
na pierwszy stanik najlepiej brac nieusztywniany, a jak juz to usztywniany delikatnie, wtedy lepiej widac czy dobrze dobralo sie rozmiar

Gość bra fitterka
i dziewczyny nie zalamujcie sie malym biustem :) ja caly czas nosilam wygabkowane push-upy oczywiscie 75a, lub b bo mialam straszne kompleksy,mialam wtedy pod biustem 72 a w biuscie 83-84, po 2 miesiacach noszenia dobrego rozmiaru mam 68 pod biustem i 89 w biuscie :)

Gość bra fitterka
tez myslalam ze bede plaska w miekim staniku ale to nie prawda, zaraz znajde fotke na ktorej jest porownanie, ta pollyanna bylaby super, bardzo ladnie ukladaja sie w niej piersi, wydaje sie tylko taka wielka :)

Tu sobie można wstępnie wyliczyć prawidłowy rozmiar biustonosza: http://www.bra-fitter.prv.pl/ A tu zobaczyć, jaka jest różnica jak się zamieni pusiapka 70B na przezroczystą koronkę 60E: http://tiny.pl/p4x1 A tu zmiana z 85DD na 70H (brytyjskie , nasz odpowiednik to ok. 70L): http://tiny.pl/4fd8 A doradztwo rozmiarowe uprawiam tutaj - zapraszam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3598567&start=1650 ;)

Gość jkjg
bra fitterkal-az nie chce mi sie wierzyc ze stanik ma taki wplyw na wielkosc piersi,ale sama widze ze te moje push up sciskaja mi sutki strasznie. co do tego co Ci pokazalam na poczatek wolalabym tanszy.

Gość Sunny cool
jaki dla mnie biustonosz? mam 76 pod i 85 w biuście

Gość bra fitterka
Sunny cool mozesz sprobowac 65d brytyjskiego albo 65e polskiego

Gość Sunny cool
a wiecie, że do tej pory nosiłam 75 A lub czasem B? Az mi trudno uwierzyć w to 65E :D

Gość bra fitterka
Potyliczka brytyjskie 70ff polskie 70i

Potyliczka, zacznij od mierzenia brytyjskiego 70FF. Pamiętaj o solidnym skróceniu ramiączek i wygarnięciu i ułożeniu piersi w miseczkach, o tak: http://tiny.pl/59cb Poleceam też linki z mojej stopki :)

Gość jkjg
bra fitterka-dziekuje za rady :) bede polowala na ten stanik.

Gość bra fitterka
wiekszosc z nas nosi za male i za luzne staniki :) trzeba pamietac ze te rozmiary ktore ja Wam podaje sa orientacyjne, bo wiadomo ze kazdy biust jest inny, moja kolezanka np. wg tabelek powinna nosic 65d a 65dd bylo na nia akurat

Gość bra fitterka
jkjg zobacz tez na www.malobiusciaste.prv.pl czy w Twojej okolicy nie ma sklepu stacjonarnego, moze bedziesz mogla cos przymierzyc

Gość ghdfjdj
bra fitterka-jestes moze?

Gość ghdfjdj
best_bra- czesc :) mam dylemat z wybraniem rozmiaru stanika,pomozesz?

Pewnie :) Zmierz się pod biustem ściśle i na wydechu, w biuście swobodnie ( w staniku i bez - podaj większy wynik) i będziemy dobierać :)

Gość ghdfjdj
pisalam juz w temacie o doborze stanika ,tak wiec: pod biustem mam 71cm cm a w nim 80cm...max 82cm. moglabym wyslac jakies zdjecia ale to e maila. mam prawie 19 lat.

Zacznij od 65C(30C) brytyjskiego - jest ich kilka na giełdzie na Lobby Małobiuściastych, na ebayu brytyjskim, na Allegro czy na Figleaves :) Poczytaj wątki producentów na Lobby Małobiuściatych - łatwiej będzie Ci wybrać. Pamiętaj, żeby mierząc stanik solidnie podciągnąć ramiączka (nosząc złe rozmiary nie robimy tego bo stanik podjeżdża, uciekają z niego piersi etc.) i dobrze wygarnąć piersi spod pach do miseczek. Jeśli nie będziesz pewna czy stanik dobrze leży to fotki zawsze możesz wysłać do mnie, a jeszcze lepiej do galerii na Lobby, bo tam więcej dziewczyn będzie mogło doradzić :)

Gość ghdfjdj
best_bra- dziekuje bardzo :) tez myslalam o tym 65 C i bo 65 D wydaje juz mi sie za duzy. poszukam czegos tylko te ceny sa straszne .

Gość takaajednaxD
moja kumpela ma 168 wazy 70 kg ale nie ma brzucha ma ladna twarz pume i piersi...szczesciara wszystko poszlo jej w cycki i facetow ma multum nie to co ja ;/ ma 13 lat i musi nosic staniki dla doroslych bo dla dzieci sa za male na nia ma chyba miseczke d