Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Profesorka

filmmmmm

Polecane posty

haha zobaczcie na początku tego małego :D już wiedział co w życiu najlepsze :classic_cool:

Gość sumienei k
e stare :p ale ten peirwszy film z podobnych jest :classic_cool: :D

a ja tylko poczatek obejrzałam bo nie mogę patrzeć co niktórzy odwalają :O :P

:D no chyba nie sadzisz ze na stale ta stopke wzialem :D :p a z sowka tak czasem wyskoczymy sobie jak nas naaaajdzieeee ochoootaaa :D :p

Hahahah :D Bo ona zniknęła jakiś czas temu a teraz przyszła wesoła razem z Tobą :P To mówisz, że jak was czasem naaajdzieee ochootaaa to i owszem? :D No co.. fajna była ... :D

no tak, ale jakbym chcial tak wszystko, co mi wpadnie w oko na kafe, cytowac to bym trzy ekrany stopki juz mial :p no ja mysle ze wesola :p :D

:D Nie chcę znać szczegółów. :D :P Sówko - gdzie byłaś ?:) miałaś dyżurować i mnie zostawiłaś samą :( :P

:D:Dobraziłam się na neta.Chciałam rzucić ten nałóg....i nie wyszło:O Sumienie też mi się podobało:D:D

:classic_cool: :D ja juz sie nawet nei ludze ze moge to rzucic... ostatnio mielismy awarie neta, to ja stwierdzilem ze skoro i tak nie moge normalnie pracowac to sprawdze poczte w miedzyczasie :o

:D Czyli pora się leczyć :D Kiedyś jak mi zabrakło neta (wczoraj chyba, już nie ogarniam) Nawet miałam ambitny plan napisania z komórki :D Ale nie mogłam '' _ '' znaleźć, żeby poprawnie nick wpisać.... :O :P Dramat.

pytanie straszne nie jest... lubisz nosy? :D nie.. nie takie mialo byc :D :p wspolczucie? to tak jakbys mowila o innych :p