Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Profesorka

filmmmmm

Polecane posty

:D Ale co... w sensie, że narząd węchu ? :D Czy te zboczone nosy ze zboczonego google.pl ? :D I skąd to intymne pytanie ?! :D To tak jakbym mówiła o innych... ? Ileż można się skupiać na sobie... ? :classic_cool::P

o, to bylo drugie pytanie :p :D uhuhu :D dobree to nie bede dzis zbyt prowokoac jednak :D :p

Paaaa Sówko 👄 :) Ja się proszę ? :O Nie no świetnie! Najlepiej mnie obarczyć winą za całe zło. :P (Wiedziałam, żeby po be powerze na Kafe nie włazić:O )

i teraz ty idziesz? przeciez zaraz tu bedzie pusto zupelnie :o sam na sam z sunia po 4 kawach i litrze jakiegos swinstwa nei wiem czy zniose :p :D

Ostatnio w ogóle coś pusto tu jest :O A Czekam gdzie jest? Daaaaawno jej nie widziałam. :D Ej teraz to ja dopiero zaczynam być sobą... więc wiesz... :classic_cool:

nie wiem, tez jej nie widzialem ostatnio z drugiej strony nie siedzialem po nocach jakos przesadnie, a wiadomo ze ona z nory wychodzi tylko jak slonca nie ma :p :D

W ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi z tym nickiem :O :D Wszyscy się czepiają.:( :P A no właśnie, też jej w dzień nie widuję raczej. Chyba, że nicka zmieniła... :classic_cool:

ona zawsze cos insynuuje, i za duzo wie pewnie teraz tez siedzi i podglada :D :p

:D hahah Też sądzę, że nam się przygląda właśnie... :classic_cool: :D Daj spokój. Przecież widzę, że mnie na siłę pocieszacz. Nie jestem idiotkom! :O :P Ale fakt... ludzie mają problemy:P

jakie na sile, po prostu zwyczajnie neiszczery jestem :o :D a czekam czeka az ja sprowokujemy odpowiednio :p

:D A no to bez zmian widzę :P Widzę, że wszyscy jesteście tacy sami! :D haahah Pewnie jak będzie chciała już się dołączyć i zacznie się ciekawa konwersacja to jak zwykle mi neta braknie :O

a co u was kradnom neta? czy wylaczaja na lato? to nabierz do wiaderka na zapas :p jakie tacy sami :o ja jestem wybitnie nieszczery jesli nie chce sie narazic nabuzowanym suczkom tylko :p :D

No właśnie nie wiem gdzie leży przyczyna. :D Ostatnio UPC dość wyraźnie daje mi do zrozumienia, że nie można nawet raz zalegać z płatnościami... :O Co mi się zdarzyło raz jedyny! I systematycznie odłączają mi neta po północy... Dziś widzę, że potraktowali mnie ulgowo... :classic_cool: (Nabrałam do miednicy :classic_cool: :P) Narazić od razu ?:P

:D a to zlosliwcy :D a tak sie zastanawialem co wziasc bo mi sie niedlugo umowa konczy i myslalem o upc :p ale chyba przemysle jeszcze :D no wiesz, to jak chodzenie po polu minowym, idziesz idziesz... niby wszystko gra, ale w koncu wdepniesz, wiec lepiej naokolo :p :D

:D Zatem serdecznie nie polecam UPC! :D Będę im w odwecie antyreklamę robiła :P Pomijam fakt, że dość brutalnie z dnia na dzień mi podnieśli cenę z 39zł na 69zł. Banditierka! :D :D Hahaha Nie no ja jestem pozytywnie nabuzowana, że się tak wyrażę :P

a to chu..lery no jak podniesli, wolno im? :D :p pozytywnie nabuzowana wulgarna suczka.... :D :D czemu mnie to nie przekonuje :D :p

No właśnie nie wiem ... Choć biorę pod uwagę fakt, iż jakieś 2 lata temu podpisywałam z nimi umowę na podłączenie internetu. (2 m-ce za 1zł i 2 lata za 39 zł. Kurde, teraz chamom reklamę robię:P) No właśnie ale wiesz... bez przesady, żebym takie rzeczy pamiętała, nie? :D Mogliby mi przypomnieć :P Co jak co i tak ich już nie lubię :P :D No właśnie, czemu ?! :D :p

e tam reklame, teraz to oferte maja lepsza pewnie :p i jeszcze bardziej zakrecona jak znam zycie :D no nie wiem czemu, jakos tak ci z oczu zle patrzy pewnie :p :D

naprawde chcesz zebym znowu szukal tego zdjecia gdzie lezysz na posadzce? :p :D

:D Aaa właśnie, przypomniało mi się. To jak leżę na posadzce to po tej imprezie było i po kebabie :D Ale co, nie mów. Fajna suczka nie ? :classic_cool: :D

:D taaa teraz moze i fajna, al ejak dorosnie, zaczna jej szalec hormony to bedzie agresywna i nie taka fajna juz :p :D