Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Profesorka

filmmmmm

Polecane posty

:D no ta juz od szczeniecia zaczyna :o :p :D ale wez sobie wpisz "sunia" w guglach i szukaj obrazow :D

:D nooo i wszystko jasne :D i co, tylko tobie wolno sucysk szukac na guglach? :D :D :p

:D Taa i za każdym razem komentuję '' O matko ale sucyska....'' :D To już wiem kto poza mną zakłada tematy o łojeniu... :D

:D :D eeej to sie przyznajesz tak? :D no ladnie :p zbanowac ja za znecanie sie nad kobylka! :D

Hahah Ja tylko czasem... :D Ale co jak co, bardziej od kobyłki śmieszyło mnie określenie ''walę koniora...'' I to już nie ja :D

tak troche odchodzac od tematu ktory widze chwytliwy jest :p to mnei zawsze rozwala jak pan szpakowski (chyba kojarzysz nie?) czyta nazwisko takiego argentynskiego pilkarza - mascherano :D :p

:D Chwytliwy aczkolwiek nie ja go zaczęłam:P ...raczej :D :P Hahahah wiem, kojarzę to :D Uwielbiam te wpadki komentatorskie :classic_cool: :D A Szpakowski ma tego sporo na koncie :D Kiedyś to godzinami czytałam. Jak jeszcze kafe nie znałam chyba :P

:D no tak, shpaq jak nie walnie jakiegos blyskotliwego tekstu to chociaz posmarka do mikrofonu przed milionami :D :p a ja tylko mowilem o sucyskach :D :p

no z tym smarkaniem to neistety nie zart a ostatni performans :D :p ale jak mecz do bani to przynajmniej rozrywka jest :D :D o, dobre podejscie, przyzwyczajaj sie do tej mysli :p :D

Żałuję, że mnie to ominęło :D hehhehe Nie nie nie. Jestem mistrzem w wykręcaniu kota ogonem. ( Wybacz Yaro) :classic_cool: :D Także wiesz...:classic_cool:

hm myslalem ze usunalem feature "nie" z projektu :p :D i nie maltretuj kotow, co one winne

No a jednak... NIE :D Nie no wiesz lubię koty ale moje kontakty z nimi z przyczyn oczywistych bywają trudne... :classic_cool::P

przeciez sie zdarza casem ze sie lubia nie? :p tylko to koty sa madrzejsze, tak chcialem nadmiemic delikatnie :p :D

Hmm NIE:D No czasem się lubią, dobra :P Ale psy są wierne... :classic_cool: Widziałeś ile topików było o puszczalskich kotach?! :D To mówi samo przez siebie. :classic_cool:

hm no cholera, zabilas mi cwieka :p :D ale jak sa mokre to brzydko pachna :p :D

:D (Jak są suce to też nie pachną wanilią, żeby była jasność :D) Ale koty tak samo i do tego roznoszą więcej sierści... :classic_cool:

juz ja wiem jak pachna, nie boj sie :p :D a co do siersci to ty chyba nie mialas kota albo psa z dluga sierscia :D :p kot wiekszosc wylize, a psy maja wbite :D

Miałam:D Ale miałam nadzieję, że Ty nie miałeś i uda mi się Ciebie oszukać w tej kwestii na moją korzyść rzecz jasna :D :P Ale niepowodzenie :P :D To mówisz, że lubisz zapach kota... :D:D:D

:D nigdzie tego nie napisalem w ten sposob, wiec nei wiem skad takie wnioski... ale lubie :p :D i suchego psa tez :D :p

:D hhehehe to miło dość :classic_cool: :D hahaha :D Nie muszę pytać... :classic_cool: '' jakos doszedlem wiesz :P '' - przepraszam, ale nie mogłam przejść obok tego obojętnie, naprawdę :D Choć udawałam, że tego zdania nie ma ale jednak... :D

:o to ja ci specjalnie o mokrych suczkach napisalem zebys sie miala nad czym popastwic, a tobie i tak malo bylo :p :D a koty sa :classic_cool: tylko nie wiem czy mam akcentowac ze o zwyklych kotach mowa? :p :D

:D Uczciwie uprzedzałam, to wszystko przez be powera :D:P Hmm jakbyś mógł tak zaakcentować ... :D

ee po namysle stwierdzam ze to i tak sensu nie ma, bo bedziesz czytala i tak po swojemu :p :D pewnie, lepiej wszystko na wode z cukrem zrzucic nie :p