Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Profesorka

filmmmmm

Polecane posty

to mi sie przypomnialo, bo komentatorach byla mowa ""Rudowłosy potomek Wikingów uzupełnia elektrolit i pierwiastki śladowe"; po polsku: Norweg pije wodę" :D

no i teraz czytam te cytaty i leje :D ""Potomek przodków azteckich zaprezentował teraz charakterystyczne dla Azteków umiejętności wspinania się po słupach...""

no tak tak, nawet nei bede na ciebie zrzucal tym razem :p # Swietłana Fomina jest bardzo doświadczona i dużo daje. # A Karolak ma na imię Piotr, za co przepraszamy. # Włodek Smolarek krąży jak elektron koło jądra Zbyszka Bonka. # Chociaż jest obrońcą, podrywa swych kolegów. # Cały czas pada od 15 minut. # Po przerwie mróz nie zelżał, a wręcz przeciwnie, wiatr nie osłabł. # W zespole wojskowych rozstrzelał się Nyckowiak. no i oczywiscie o swiezosci w kroku niemlodej juz szewinskiej :p :D eeh tyle razy to czytalem i zawsze mam z tego sporo smiechu :p

Hheheheh :D Ja mam to samo, choć dawno nie czytałam :D Jeszcze pamiętam jak przez pewien czas męczyłam mp3 z wpadkami radiowymi :D

:D I wyzwolenie PLASTELYNY !!!:D Chryste ale się śmieje :D hahaha a słucham tego już setny raz chyba :D

eeeeh dobre.... nie slyszalem tego az mnie twarz boli tak mnie wykrzywilo :D :D

hm, nei widze kto to wrzucil na stronke... ani kto posklejal :p :D no dobrze... sunia, moj projekcik, dziekuje bardzo :D :p

poelwam jak czyta o tym hagim, tam slychac w tle ktos sie dusi ze smiechu :D :D ale to jak konczy czytac to juz mistrzostwo :D