Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIKE_

dlaczego faceci chcą aby zrobić im loda?

Polecane posty

jestem z facetem rok mieszkam z nim jestem dziewica z zajebista dupa ze mnie...poprostu on mial zwiazki po 1,5 roku z jakimis 15 latami jak mozna bzykac sie z dzieckiem i teraz niech wie ze ja katwa nie jestem,do tego mna pomiata jak bedzie mnie szanowac to dopiero

Gość zaczern nicka
wypluwam to chyba jasne,skoro mówię że nie połykam:D

Hehehehe no ale co w tym dziwnego?Młoda jesteś,z wiekiem Ci przejdzie.Mojego pierwszego chłopaka miałam w wieku 12 lat.Trzymalismy sie za reke i chodziliśmy dumnie po ulicach.Po tyg chciał mnie pocałować po dorosłemu z języczkeim ;)odsunęłam sie od Niego i ze złością powiedziałam \'\'jak mnie pocałujesz to zrywam z Tobą,tylko spacery i nic więcej\'\'po 2 msc sama go pocałowałam;)Także nigdy nie mów nigdy;)

Gość fdssdfff
mała mała -> dobrze napisane. ja bym jakos nie moga sie tak ponizac przed facetem. jest to jednak troche poniżające dla kobiety. no chyba, ze ona bardzo to lubi.

co w tym złego jezeli kocham swojego faceta to moge dac mu tą przyjemnosc i nie uważam zebym sie poniżała

Gość fdssdfff
no to rob to nike. jak sie potem bedziesz czula z tym ok to po co sobie zalowac? ale jak np. nie masz ochoty to nie zmuszaj sie ze strachu, ze facet cie zostawi dla innej, ktora bedzie mu robic lody. bo to wtedy nie jest milosc z jego strony.

Gość zaczern nicka
z czasem sam piekny spokojny sex juz nie wystarcza i nie kreci tak jak w kuchni się experymentuje tak i w łózku!!!

a wiecie ze mozna to robic w innej pozycji niz na klęczkach?? trafiłyscie chyba na jakis chamów i macie jakies złe doswiadczenia... moze proponuję pozycję 69, w ktorej zachowana jest rownowaga, bo nie czuje jakos ponizenia mając jego głowę między swoimi udami :-D

Gość zaczern nicka
Lód kojarzy sie odrazu z klęczeniem a to chyba jasne jest że mozna go robić na sto sposobów a z jaka pozycja kojarzy sie minetka??????????

tak mieszkam z nim od 7 miesiecy aleon mnie nie podnieca nie ma chemi on jest przykosci i niski a ja zajebista jestem jestem z nim bo go kocham on jak byl ze mna to pisal flirtowal przez smsy z jakas 16 lata a ma 23 lata wczesniej mial dziewczyny o 5 lat mlodsze swoja byla zdradzakl ze mna a teraz mnie chyba...z malolatami bole ludzie on bzykal dziewczyny ktore dziecmi byly po 15 lat i dawaly mu w pierwszym tygodbniu zwiazku tepe cipy poprostu a ja chcce mu pokazac ze pierw musi mnie szanowac bo nie jestem gowniara labadziara ....

Gość fdssdfff
hahahah:D jak sie trafi na wlasciwego faceta to mozna mu robic loda, czemu nie? ale byle komu loda bym nie robila. to jest jednak jak powiedziala kiedys ta zabawna jola z BB " cos wiecej niz seks"...

Sorry ale dostaję głupawki jak przeczytałam, ze facet się rozochocił po zrobieniu loda i uderzył. Zlituj się.. uderzyłby i tak:O Nadal nie rozmumiem tego ponizania w seksie. Cuć mało inteligentna jestem:O

Gość Ju....
Mnie się ogruch wymiotny włącza już na samą myśl. Ale jak lodzika bym zdrobiła, tak minetki sobie pozwolić zrobić bym facetowi nie dała. Fuj.

Gość fdssdfff
nefrytowakotka --> zalezy komu sie robi tego loda. jak komus z kim łączy cie prawdziwe uczucie to jest wszystko ok. ale jak robisz komus komu i tak na tobie nie zalezy to to by bylo dla mnie ponizające. widzisz roznice?

ja go kocham przyzwyczailam sie do niego nie wyobrazam sobie zycia bez niego ale nie chce sie z nim kochac nie wiem czemu nie ma chemi czy cos...

Gość zaczern nicka
beatkie19 ile ty masz dziecko lat????????????

Gość zaczern nicka
nie dorosłas do sexu ....wcale sie nie dziwie ze jest jak jest mieszkac ze swoim ukochanym i z nim nie spać?? paranoja:D:D:D:

Gość zaczern nicka
nie ma chemi nie ma miłości,nie ma miłości nie ma sexu masz odpowiedz

Gość mała mała
nefrytowakotka Masz dobry tekst w stopce (ten pierwszy). Racja, też by pewnie kiedyś uderzył, chociaż potem w trakcie skruchy przyznał że lód coś w nim wyzwolił, jakich taki odruch władzy... A co do pozycji 69 - mamy z mężem niezłą z tego frajdę. Na szczęście trafiłam na wspaniałego mężczyznę. Beatkie - ja Cię nie rozumiem.. To po co z nim jesteś???

Gość zaczern nicka
ooo właśnie mój facet np. podczas sexu klepie mnie po tyłku,czy to tez ponizenie? a jak mu loda robie to jest bardzo delikatny nie trzyma mi głowy nie klepie nigdzie jest ok.

Fds, nie, nie widzę. Jeśli zdecydowalabym sie iść do łozka z kimś do kogo nic nie czuję, to musi być niesamowite pożadanie. A jesli ono jest chcę by jemu i mnie było dobrze. I nie widze tu żadnego ponizania się.

nefrytowakotka---zgadzam sie co do tego,ale wydaje mi sie ze spojrzenie na loda i inne eksperymenty przychodzą z wiekiem;)No i pod żadnym pozorem do niczego nie zmuszać.

Gość fdssdfff
kazda kobieta jest inna i nie ma sensu przekonywac kogos do swojego zdania. dla mnie robienie loda albo pojscie do lozka z kims kogo sie nie kocha jest nie szanowaniem sie, dla ciebie nie, no wiec ok. koncze dyskusje na ten temat.

nie czuje braku szacunku do siebie, skoro tak samo czerpie z tego korzysci...hmm