Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

Gość Psedłonim
Ja także nie znoszę Bajmu. :-)

Gość Psedłonim
Agi, to jak z Tobą będzie? Zakochasz się we mnie wreszcie, czy nie?

a ta ostatnia piosenke jest tak durna że nawet przebiła wiśniewskiego..

i ciągle w w pracy w radio leci - jak mam tylko możliwość to przełączam..

Gość Psedłonim
U mnie, Agi, wiele nie potrzeba. Ja ogromnie szybko się zakochuję. Przyślij mi Twoją fotę.

"Co to, Brzydal? Dokonujesz publicznej wiwisekcji Twojego jestestwa?" Od blisko pół roku :).

tak to nie, bo wtedy się nie zakochasz:P i co ja poczne biedna:P hehe

Gość Ju............................
Psełdonimie, to żegluj.:) A co stoi na przeszkodzie? Wiesz, że byłam podczas majówki na Mazurach? Nawet się kąpałam, choć woda była zzzimmmna. Nawet Olsztyn zwiedziłam przy okazji.:P Brzydalku, to trochę tak, jak z tym, że niby nasz organizm doskonale wie, czego nam potrzeba, ale z drugiej strony jest z natury leniwy i trzeba go wciąż do czegos zmuszać. Czyli jak jest naprawdę?;) Brzydziu, jestes taki, jakim chcesz być. A reszta to tylko wymówki.:P

Gość Psedłonim
A do czego jest Ci to, Brzydal, potrzebne? Zamiast nadmiernie smęcić i zajmować się dzieleniem włosa na czworo, lepiej zakręć się np. wokół p. JUstynyyyy, a świat nabierze kolorów. Korzystaj z okazji, p. Justynaaaa, to wyjątkowa babka.

Gość Psedłonim
Szkoda, p. Justynaaaa, żeśmy się rozminęli. A gdzie żeglowałaś i kiedy się w te strony znowuż wybierasz?

Gość Psedłonim
Kiedy, Agi, ja praktycznie już się w Tobie zakochałem. Ale napisz coś o sobie więcej, żebym mógł sobie Ciebie wyobrazić. :-)

Gość Psedłonim
Tylko jakoś to mi umknęło, Agi. Ale teraz możesz przecież ze dwa słowa o sobie napisać. Bardzo Cię proszę.

"Korzystaj z okazji, p. Justynaaaa, to wyjątkowa babka." Nie wątpię, ale wiesz, ja już znalazłem wyjątkową kobietę i jest bardzo blisko, choć tak daleko :(.

Psełdonimie Pierwsze primo: proszę o wykasowanie postu z moimi danymi. Drugie primo: proszę nie robić więcej takich numerów. Pierwsze secundo: kiedy przyjadę znów? Kiedy mnie zaprosisz.:P Drugie secundo: nie podam nazwy miejscowości, bo patrz: pierwsze primo.

Gość Psedłonim
Czy to oznacza, Brzydal, że zakochałeś się nieszczęśliwie? Albo, że nie możecie być ze sobą?

"Brzydziu, jestes taki, jakim chcesz być. A reszta to tylko wymówki" Jeśli tak, to nie ma już dla mnie nadziei :(.

Gość Psedłonim
A o jakich Ty numerach piszesz, p. Justynaaa, bo chyba nie bardzo Cię zrozumiałem?

brzydal - znalazles ?? to do cholery dlaczego nic nie robisz w kierunku aby z nią być..

"Czy to oznacza, Brzydal, że zakochałeś się nieszczęśliwie? Albo, że nie możecie być ze sobą?" Chcesz poznać moją KHNM?

Gość Psedłonim
Oczywiście, Brzydalu, tym bardziej, że kto jak kto, ale ja Ci jej z całą pewnością nie zabiorę.

psełdonim - to ajk sie juz prawie zakochałeś to znać choć troche w tych dwóch zdaniach powinienes

"brzydal - znalazles ?? to do cholery dlaczego nic nie robisz w kierunku aby z nią być.. " Za każdym razem odpowiem Ci tak samo, nie mam pojęcia, dlaczego jestem taki, a nie inny.

Gość Psedłonim
Ale mnie interesuje, Agi, nieco głębsze Ciebie poznanie. Widzisz, to szalenie ważne, żeby znać kobietę od środka.

Psełdonimie Chodzi o post z 15:40 Przepraszam, ale muszę uważać. I tak za dużo słów padło.

"Oczywiście, Brzydalu, tym bardziej, że kto jak kto, ale ja Ci jej z całą pewnością nie zabiorę." Chcesz powiedzieć, że rozszyfrowałeś to KHNM?

oj tak krótko mnie znasz a już mnie chcesz znać od środka? przecież taki proces trwa latami

Justka kim jest psełdonim? to ten sam co kiedyś był?