Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

"hej nie uciekajcie lud pracujący się schodzi troszkę się odstresować:) " A część z tego ludu wkrótce pójdzie na zasłużony odpoczynek (no, troszkę z tym zasłużonym przesadziłem :) ).

Dla mnie piszesz jak delikatny biały mięciutki króliczek, który boi się że jak coś skrobnie łapką to najprawdopodobniej to będzie źle :) a to nieprawda:)

Ale i tak wszyscy zamilkli:O Wystraszyłam. czy cuś??? No mam chandrę.. jak jej nie mieć jak grozi mi kalectwo:O A ja zawsze w biegu.. galopem.. rozesmiana.. i ruchliwa... jak gdzieś wpadałam to zawsze było.. skad mamsz tyle energii?? kiedyś.. ktoś mi powiedział że mimo ze mnie niezna.. to kocha ze mna rozmawiać bo mam miły głos.. i słychać zawsze nutki smiechu w nim.. a teraz? chyba nic nie słychać:O

Nefrytka 🌻 nie smutaj się jeśli chodzisz na rechabilitację to po jakimś czasie zacznie ustępować. A energii Ci nie brakuje, bo nawet na monitorze ją widać

a ja nie wiem o czym mowa.. do pracy iść muszę jutro.. a tak mi się wolne spodobało:P

No mam energię.. mimo wszystko.. pytanie..kto bez enrgii by targał wegiel z piwnicy??:D:D:D Oczywiście ja:P No.. dobiło mnie to dzisiaj.. przejdzie mi jak zawsze:D:D Chyba pójdę po to piwo.. albo co... na trzeźwo nie przełkne a upić mnie to sztuka i kawałek:P

matko bosko węgiel z piwnicy mam pytanko: CZY NALEŻYSZ DO TYCH CO DOPIERO JAK PADNĄ TO LEŻĄ? Znam ten typ - jeśli jest iskierka siły to nie dają sobie żadnych forów. Koteczka masz się szanować jak mówił mój kolega!:D

Ok.. a ja robię genialne leczo nawet moja córka to przyznała:D I naprawde je lubie:P Zapraszam:D I mam duze mieszkanie dla kazdego jest miejsce do spania :classic_cool:

OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idę po piwo!!!!!!!!!!!!!! Czekać grzecznie na mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesuuuu co ja pisze...:D:D Jakis facet by sie przydał:P

piwa to bym sie napiła podobno jest jakies dobre o smaku tekili

Czarownica, nie słyszałem ich wcześniej. Całkiem fajnie grają, ale ta perkusja mi tu nie pasuje, tak jakby z automatu jechali.