Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 procent bitch...

Jestem dziwka-zdradzam faceta a sama mam do niego pretensje

Polecane posty

Gość 100 procent bitch...

jestem chodzacym szczytem chamstwa,obludy i cholera wie czego jeszcze.Chlopak zagranica a ja go zdradzam z facetem w wieku mojego ojca, w dodatku sama jestem straszna zazdrosnica i uprzykrzam chlopakowi zycie ciaglymi podejrzeniami....czy to sie da jakos wytlumaczyc? bo usprawiedliwic na pewno nie...wiem ze ze mnie dziwka, nie bede sie tu bronic wiec mozecie mnie zmieszac z blotem.

Gość bred
no i co ? Nie musisz go o tym powiadamiac.

Gość bred
moze on chodzi na dziwki a Anglii . ..

Gość eee tam pewno w anglii tez
jakas przeleciał !!!!!!!!!! zreszta tak by bylo sprawiedliwie ze i on jakas puknie ha !

Gość bred
nie jestes dziwka , tylko jedna z wielu lasek ktora jest w zwiazku tylko dla łózka. Chyba go nie kochasz.

Gość 100 bitch....
wypowiedz o tych madrych slowach pasuje do mnie jak ulal! mozliwe ze wlasnie dlatego ze go sama zdradzam jego podejrzewam o to samo a tak przy okazji-nie jest w Anglii ;)

Gość 100 bitch....
no i jeszcze cos-gdyby nawet chodzil tam na dziwki to wiecie co? po tych moich zdradach mialby chlopak prawo do tego! tak mysle... a zdradzam moze z samotnosci,nie potrafie sobie za bardzo poradzic z tym zwiazkiem na odleglosc a jednoczesnie nie potrafie go zakonczyc.Jestem w takiej samej sytuacji jak mnostwo innych dziewczyn

Gość Bad bad gal
Kochana ja mam podobnie - tez zdradzam w ten sam sposób - a jemu robie karczemne awantury o bzdury.. Tez jest to zwiazek na odleglosc i chyba wlasnie sie konczy - nie moge go juz dluzej oszukiwac...

Gość 100 bitch....
ale posrane jestesmy co? u mnie sie to zaczelo od czasu gdy bylam wrecz bombardowana przez wszystkich gadaniem ze jak facet wyjechal to na bank zdradza, po prostu nie ma innej opcji.Kazdy tak uwaza,wszyscy znajomi mi to mowili,na kafe wszyscy tak pisza nawet...ksiadz mi tak powiedzial! az w koncu uwierzylam i pomyslalam ze skoro on zdradza to dlaczego ja mam tego nie robic? oczywiscie-ja sie nie usprawiedliwiam,nie ma dla mnie usprawiedliwienia tym bardziej ze moj chlopak jednak jest porzadnym facetem i mysle ze mimo wszystko tego nie robia.Poza tym-ja go ciagle kontroluje a jednoczesnie sama nie pozwalam sie kontrolowac i wkurzam sie gdy on probuje to robic.

Gość dziwna taka ze .....jjdfj
kurcze, mam tak samo, to straszne. potrafie zrobic mu awanture o to, ze spojrzal na plakat reklamowy z super modelka a sama podczas wyjazdow na szkolenia przespalam sie 2 razy z kolega z grupy. obled...

Gość 100 bitch....
no my wlasnie chyba juz jestesmy nieszczesliwe :(

candy, nie truj. to to wie kazdy.

Gość 100 bitch....
zamierzacie im powiedziec kiedy o tym? ja nie bo wiem ze to bylby koniec

dokladnie, juz jestesmy jkaby na sprawe niespojrzec. a jakby spojrzec to tym bardziej heh. ech...pojebane to zycie, nie wiem, moze z jakichs kompleksow to wynika, moze niepewnosci siebie, moze cos nam ktos w dziecinstwie zrobil, a moze po prostu takie z nas dziwki. nie wiem:(

Gość 100 bitch....
natomiast boje sie ze kiedys sie wygadam np po alkoholu. On na pewno by mi nie wybaczyl bo przeciez ktos kto wymaga bezwzglednej wiernosci sam musi byc wierny,to oczywiste.A ja nie dosc ze mu robie jazdy to sama mam te wartosci w dupie

Gość Bad bad gal
No napewno mi dobrze z tym nie jest... Ale też macie tak, że jak ich zdradzicie, to potem dzwonicie do nich, jesteście milutkie i macie wrażenie ze kochacie ich ponad wszytsko na swiecie?

Gość 100 bitch....
bardzo mozliwe ze to wynika z niepewnosci siebie, ja mimo tego ze nie jestem brzydka kobieta, nawet powiedzialabym ze niezla ze mnie laska to jednak nie mam takiego poczucia wlasnej wartosci...

Gość 100 bitch....
tak, mam tak samo.... po kazdej zdradzie jestem tak milutka jakbym mu chciala nieba przychylic...

Gość Bad bad gal
Ja czasami jak mnie wkurza mam ochote wywrzeszczec mu w twarz - a wiesz co ... zdradzalam cie i to nie raz!!!! Ale tez wiem ze to beedzie bolesny koniec - niby chce to skonczyc bo tak juz dluzej nie moge a z drugiej strony mysl o rozstaniu przeraza mnie

100 proc bitch, nie mow, zalamiesz go na calej linii, straci do siebie szacunek, nie bedzie sie juz czul mezczyzna, odbierzesz mu godnosc gdy pomysli, ze on z toba, podczas gdy ty...ja mojemu nigdy nie powiem, jesli sie rozstaniemy to na pewno nie dlatego, ze wyjawie prawde. sama cierpie juz wystarczajaco, gdy pomysle o tym, co zrobilam, i to 2 razy. oszczedze mu prawdy, nawet nie z tchorzostwa tylko zeby oszczedzic jego, bo wiem, ze by sie zalamal. kocha mnie ponad wszystko:(. a ja...jestem do niego bardzo przywiazana, kocham go, ale chyba nie tak, jakby tego oczekiwal...

Gość Bad bad gal
Na kozetke do psychiatry sie nadajemy laski

Gość 100 bitch....
ale czasem sobie to tlumacze tak ze chcial wyjechac, zostawil mnie tu a w dodatku nie bardzo chce wracac-po cholere ja mam siedziec na dupie i czekac na niego kiedy w tym czasie moja mlodosc przemija,trzeba sie bawic

Gość 100 bitch....
a wy macie pewnosc ze wasi nie zdradzaja?

Gość Bad bad gal
Ja wiem na 100% - mam tajnego szpiega ;)

Gość Bad bad gal
chociaż przeciez on tez jest pewny na 100% ze ja go nigdy nie zdradze...

ja mam ta pewnosc, niestety nawet, bo inaczej moglabym sama sobie inaczej spojrzec w twarz. a tak wiem, ze on swiety a ja dziwka