Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex bez zobowiązań na 1 randce

Dlaczego teraz faceci chcą sexu bez zobowiązań a nie chcą tworzyć związków???

Polecane posty

Ja chyba mam pecha:( trafiam tylko na facetów, którym owszem podobam się, chcą się ze mną kochać ...ale nic więcej :( dlaczego tak się dzieje??? nie jestem jakaś plastikową lalka barbie, pracuje i studiuje, nie jestem słodką idiotką...więc dlaczego nie mogę trafić na faceta, który będzie chciał ze mną być i założyć ze mną rodzinę ???

Gość jak poznajesz ich na
portalach randkowych to co sie dziwisz?

nie na portalach....nie tylko, z takimi z portali sie nie umawiam i tyle ale jak siedze w knajpce z kolezankami często jakis mnie zaczepia i proponuje mi wyjscie gdzies na kawe, a potem to juz wiecie...:(

bo trudno znależć kobietę która nadaje się na żonę, poprostu pełno używanch szmatek które nadają się tylko do zabawy

25 ale co to ma za znaczenie ???

Ja tam z moim mezem calowalam sie mocno juz na pierwszej randce i mimo to udalo sie nam:))

a zdziwie cie ze to nie tylko faceci chca seksu bez obowiazan:P znam duzo kobiet, ktore tez tak mysla a w tym ja:P mimo ze jestem mloda:)

wypraszam sobie ja nie jestem używana !!!! ;) na koncie jeden partner seksualny ( z miłosci oczywiście) ja chce normalnego faceta, normalnego związku, nie mam wymagan zbyt wielkich co do wyglądu ani wykształcenia ( tzn nie musi miec wyższego)...

Gość dsfs
fajna madchen - no i z czego sie cieszysz uzywana szmato?

Gość co za ludzie....
no jasne,bo mieszkasz w niemczech...tam robienie loda nowo poznanemu facetowi na imprezie to oczywistosc

ale mnie takie cos nudzi...chce się bawić i szaleć ale ze stałym partnerem czy to aż tak wiele???

Nie ważne czy jeden czy stu i tak jesteś używana

Gość jak poznajesz ich na
widocznie przyciagasz takich do siebie. moze wygladasz na .. latwą?

a wyzywajcie mnie jak chcecie, jednym uchem wchodzi drugim wychodzi;) ja wychodze z zalozenia ze nie ma co czekac z seksem np 3 meisiace od pierwszej randki w ciagu 3 miesiecy zakochacie sie, jakies male plany juz beda a tu sie okaze ze dupa bo macie inne potrzeby seks jest bardzo wazny i partnerzy musza byc dobrani dlatego faceta najpierw trzeba sprawdzic, pozniej pomyslec czy sie nadaje na zwiazek, ewentualnie:P

Byc moze jestes spieta, wychodzi z ciebie troche taka desperacja, ze ty taka cnotliwa i nic tylko od razu do kosciola a tu wiecej luzu trzeba. Jak ja poznalam mego meza to juz pierwszego wieczoru ccalowalismy sie i to namietnie. I co? jestesmy juz trzy lata malzenstwem. a jak sie poznalismy to oboje myslelismy tylko o dobrej zabawie, podobalismy sie sobie, a potem wyszlo ze jednak chcemy byc razem:))

Gość fajnie ze macie
sex bez zobowiązań na 1 randce i zmień taktykę

Gość hhhhhmmmmmmm.......
jakby napisała że używana a ma 25 lat to byś napisał że gruba paskuda co sobie nikogo nie może znaleźć a to wcale tak nie jest też mam 25 lat i trafiam na nieodpowiednich facetów

Gość dsfs
"a wyzywajcie mnie jak chcecie, jednym uchem wchodzi drugim wychodzi" bo w glowie masz pustke, dlatego wchodzi jednym uchem, wychodzi drugim

łatwa...raczej nie....wyglądam dość poważnie jak na swój wiek, preferuje tzw biurowy styl ubierania bo pracuje w sądzie, jak gdzieś wychodze ze znajomymi to tez często skromnie się ubieram ( kolorowo ale nie mini ani zbyt wielkie dekolty), tipsy i solarka odpada... mało używana jeżeli już....i nie widze w tym nic złego .

Gość dsfs
ale dobrze robisz, bo jedyne na co mozesz liczyc w zwiazku to seks, nikt inny do powaznego zwiazku ciebie by nie chcial.

Gość ale temat glup
faceci to samce i tylko mysla by wsadzic , wyjac i otrzepac.... Jesli chcesz znalezc meza to musisz miec wymagania, a nie ze wszystko jedno jaki. Okruszkow jest pelno, szukac trzeba ciastka w dobrej cukierni.

Wiesz, może to taki pech organizacyjny jeszcze nie zorganizowałaś takiego spotkania, na którym spotkałabyś tego jedynego, myślę, że nie musisz się tym przejmować, masz jeszcze czas tak, wiem, że niektórzy mają 24-27 lat i już chcą brać ślub, ale myślę, że nie trzeba się z tym tak koniecznie spieszyć a zatem droga autorko topiku, znajdziesz jeszcze faceta dla siebie może będzie to romantyk, chcący zbudować trwałe uczucie?

Gość hhhhhmmmmmmm.......
nie mówi się używana tylko z "małym przebiegiem" :D

to nie ma znaczenia ilu teraz nadajecie się tylko do zabawy, wyruchać i wypierdalaj dziwko, i tak was traktują

jaką taktyke ?? nie jestem spieta, do kościoła nie chodze bo nie jestem wierząca.. tylko faceci jacy mnie zaczepiają....prezentują jeden typ, zaliczyć i papa nawet pogadac z nimi nie ma o czym bo widac, ze ich to nie interesuje jak im sie sexu nie obieca

Jak kobieta jest atrakcyjna to normalne, że facet chce sexu :D Było by chore gdyby nie chciał :D a jak się znajomość potoczy to zależy od kobiety. Może nie ma w Tobie nic ciekawego co by przyciągnęło faceta na dłużej.

jeszcze nie chce męża ale tez nie kogoś tylko do sexu;) na uczelni koszmr bo babski kierunek a jak sie juz jakis trafi to zajety albo cham...w pracy to samo