Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex bez zobowiązań na 1 randce

Dlaczego teraz faceci chcą sexu bez zobowiązań a nie chcą tworzyć związków???

Polecane posty

Gość kin..
nigdy nie posunęłam się do tego stopnia żeby uprawiać sex z kimś na pierwszej randce. moim zdaniem tak zachowują się szmaty, i mężczyzn przydało by się tak samo nazwać ale nikt jeszcze nie wymyślił odpowiedniej nazwy, bo im wolno ;/ niestety tak jest ze facet myśli o jednym, tylko czemu też myśli żeby to zrobić z byle kim. on chce tylko sexu sexu sexu dlatego jak jest łatwo to nie chce zobowiązań tylko się nacieszy chwila. facet to zdobywca. jak się nie puścisz to będzie miał do ciebie szacunek. będzie tylko z jedna kobieta jeśli w związku będzie się w miarę układało i jeśli zaspokoi ona jego potrzeby. myślę ze trzeba szukać dalej jak się natrafia idiota. ja nie szukałam sam przyszedł, nie puściłam się na pierwszej,2 czy 5 randce a teraz jestem z nim 4 rok.

Gość udropsowkammmmm
zgadzam sie z autorka,nie mam zamiaru sie wychwalac,ale mam i zawsze mialam duze powodzenie,nie jestem zadna barbie ,normalna zgrabna kobieta,bo swoje lata tez juz mam,ponoc mam to cos w sobie-mowia ze to sposob poruszania sie,zalotne spojrzenie i ogolnie caloksztalt..i powiem Wam,ze po rozstaniu probowalam poznac faceta-konkretnego,rozczarowalam sie bo kazdy facet chce tylko sexu bez zobowiazan,mowi jaka to ja jestem fajna,mam dobre serce i ciagle tylko mysli o sexie,tylko czeka bym sie zgodzila:O nawet w pracy---a mam prace biurowa ,czasem zdarzy sie jakis klient i zaproponuje kawke bez zobowiazan..:O wiec wyleczylam sie z facetow na dlugo