Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex bez zobowiązań na 1 randce

Dlaczego teraz faceci chcą sexu bez zobowiązań a nie chcą tworzyć związków???

Polecane posty

Gość ale temat glup
prawda tez jest, ze dziewczyny sie nie szanuja....

ale po co facetowi dziewczyna na stale ? przeciez to sie z czasem robi nudne

jacek, masz zlego informatora;) bylam z nim ale historia potoczyla sie zupelnie inaczej;) nie bede tu nic wyjasniac, bo i tak ne ma sensu:)

ale to z nimi nie ma o czym rozmawiać ;)

Gość ruks
autorko widocznie sama jestes nudna, nie umiesz sluchac ani mowic.

Gość jak poznajesz ich na
fajna madchen co ty masz tam za fotke? jak ja bym tak wygladala jak ty to bym sie wstydzila swoje zdjecie w necie umieszczac...

Gość ale temat glup
faceci to czuby co mysla czubkiem:D

sex bez zobowiązań na 1 randce - może szukasz sobie gówniarzy ? Mając 25 lat rozglądałabym się za kimś po 30-tce a nie za szczylem. Chłopak w Twoim wieku to jeszcze dziecko :(

Byc moze nie widza w tobie nic ciekawego wiec zeby nie zmarnoiwac czasu licza chociaz na sex. Moze powinnas byc bardziej charyzmatyczna, miec cos w sobie co sprawi, ze spojrza na ciebie inaczej.

nie bedzie ci glupio jak cie ktos rozpozna??? ja tego nie rozumiem :o

Gość T..
ROSALINDA PACZEKO - nie uogolniaj :o

albo moze zachowujesz sie jakos wyzywająco? do spokojnej dziewczyny raczej zadnej prostak nie podejdzie.

Poza tym jezeli szukasz w pubuch czy na dyskotekach to tam tak zwykle jest. jak ja mego mana poznalam to tez nie liczylam ze to zaraz bedzie moj maz. Jesli chcesz takich porzadnych to trzeba szukac na pielgrzymkach, w kolkach studenckich, jakis organizacjach.

mi ma byc glupio? a mozezs mi wytlumaczyc dlaczego? tu pisze to co mysle, a ci ktorzy mnie znaja wiedza co mysle na dany temat wiec czemu ma byc mi glupio? chyba ze ludzie tu udaja kogos, kim nie sa...

Gość dsfs
"nie bedzie ci glupio jak cie ktos rozpozna??? ja tego nie rozumiem " bo to szmata jest i ma w dupie swoja opinie jak ktos ja rozpozna a potem bedzie miala 25 lat, bedzie chciala sie ustatkowac i zalozy podobny temat "dlaczego faceci chca ode mnie tlyko seksu, zamiast zwiazku"

żaden*

hmmm oceniacie mój charakter nie znając mnie ?? ciekawe ;) nie szukam takich w swoim wieku...pisałam , ze wyglądam powaznie wiec panowie, którzy mnie zaczepiają są po 30stce albo i lepiej ( a w szafie często chowają żone i dzieci albo są po rozwodzie, płacą alimenty i szukaja idiotki chyba ;)

Rosalinda, skądinąd trafne spostrzeżenie niemniej zauważcie, że większość tych 25-latków ma dziewczyny, buduje związki dziewczyny są dojrzałe emocjonalnie, oni nie mimo to dziewczyny wychodzą za nich, dziwne A taka mała rada dla autorki topiku: facetów szukaj w księgarniach, bibliotekach i muzeach, kluby, puby faktycznie odpadają

T.. - zazwyczaj uogólniam :D ale większość niestety to gnoje. Są przypadki ale to często chłopaki po ciężkim dzieciństwie, trudnych przejściach. Owszem są poważni, marzą o rodzinie za to psyche mają zrytą.

Gość dsfs
nie znam i nie chce znac :o ale przyznawasnie sie publicznie, ze lubi sie szybki seks i dodatkowo publikujac swoje zdjecie swiadczy o tym, ze nie przeszkadza ci, jak faceci traktuja cie jak szmate.

po pracy to mi sie juz na dyskoteki nie chce latac...jezeli juz to własnie jakas knajpka ze znajomymi ale nie w celu poznania tam kogos tylko rozrywki, rozmowy....nie zachowuje sie wyzywająco, usmiecham sie, zartuje ale nie prowokuje nikogo

czy ja powiedzialam ze co noc zmieniam faceta??!! napisalam ze znam wiele babek ktore tak robia, i sama tez chce tak robic i wez mnie nie umoralniaj zyj swoim zyciem tak jak chcesz i daj mi zyc moim

no nie wiem... ale ja cenie anonimowosc. keidys tez umieszczalam swoje foty w necie ale wyroslam z tego. to dla mnie bardzo glupie jest i dziecinne. lepiej zachowac swoja twarz dla siebie a nie pokazywac wszystkim ludziom w necie nie wiadomo po co.

"usmiecham sie, zartuje "---dla facetow to jest jak zgoda na numerek. niezobowiazujaca rozmowa i szybki numerek.

a co was do cholery to inetersuje? mialam chec to umiescilam tu swoje zdjecie:O jezu ludzie wezcie sie uspokujcie, i znajdzie sobie jakies zajecie:O

Gość Może po prostu
na pierwszej radce nie rób tego i wtedy zobaczysz jak będzie się rozwijać sytuacja. Jak wskakujesz do łóżka za pierwszym razem jesteś łatwym łupem. Facet musi się trochę nastarać żeby potem szanował i chciał założyć rodzinę Prawda stara jak świat.