Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex bez zobowiązań na 1 randce

Dlaczego teraz faceci chcą sexu bez zobowiązań a nie chcą tworzyć związków???

Polecane posty

sex bez zobowiązań na 1 randce - kogo Ty chcesz poznać w knajpce ? Myślisz, że poważni faceci latają tam codzień po pracy ? Spotkasz jakiś lovelasów albo gówniarzy.

Gość fajna... Ty masz 17 lat

ale nie usmiecham sie do nich i z nimi nie gadam, siedze ze znajomymi to co mam miec kamienna twarz ??? i czasami taki wariat podchodzi albo jak wstaje do wc to lezie za mną, pytaja sie czy mi drinka postawic, ja odmawiam

Gość dsfs
Nie umoralniam :o nawet nie widze powodu To idz sie szmac, jak ci sie to podoba A autorka sie dziwi, ze faceci chca tylko seksu, no wlasnie chca, przez takie lodziary

Prowizorka, pewnie masz sporo racji przy czym, jeśli widzę, że przy mnie kobieta cokolwiek za dużo żartuje, to mam wrażenie, że ona kombinuje, jak tu dyplomatycznie i żartobliwie skończyć rozmowę z nieciekawym romantykiem ;)

Gość jak poznajesz ich na
lepiej by ci bylo w dlugich wlosach. bylabys bardziej kobieca....

lodziary, hehe:D ale wy macie wyobraznie;) wspolczuje wam waszego myslenia:) no nic, pozdrawiam i lece sie szmacic:D

Gość fajna... Ty masz 17 lat
Znaczy postarzałaś się, ale nie dorosłaś... Smutna ta dzisiejsza młodzież...

no własnie.....pare razy sie umówiłam, no i padały propozycje różnego rodzaju wiec na co mam czekac??? zrywam kontakt i tyle

widocznie jestes bardzo atrakcyjna i seksowna. ja ci zazdroszczę. za mna niestety faceci tak nie latają, zatem ciesz sie z tego co masz :)

A moze to jest tak ze autorka jest przewrazliwiona. Facet chce jej postawic drinka a ona juz sobie wyobraza jak ja gwalci. Poza tym rzeczywiscie. Normalni faceci to po pracy do domu wracaja. a do knajp to ida tacy co nie maja obowiazkow, nudzi im sie no to panienki ida wyrwac.

nie czuje sie seksowna ani zbyt atrakcyjna...fakt czasami oglądaja sie za mną ale to sie musze przedtem w domu napracowac, zeby jakos wyglądac ;) nie w tym rzecz, jeste wiele bardzo ładnych kobiet, które mają normalnych facetów a ja nie wiem , moze mam cos w sobie co takich przyciąga??? moze powinnam byc bardziej wredna suka to wtedy nie beda lepic sie jak muchy;(

owszem z czasem robi sie nudno jak sie jest z dziewczyna na stale bo ilez mozna gadac w kolko prawie na te same tematy chodzic do kina itp... najlepsza jest różnorodność

OMG dajcie juz spokoj ja po pracy ide do knajpy cos zjesc, a potem na piwo, zwlaszcza teraz, kiedy jest cieplo. Do domu wracam wieczorem bo i tak stoi puste :P A lovelasem czy gowniarzem nie jestem :P

a jakbym jeszcze mieszkal z dziewczyna w jednym mieszkaniu to juz by mnie chuj strzelil mowiac kolokwalnie :classic_cool:

z rejonu Dolnego Śląska ;) nie wyobrazam sobie, ze jak mi chce drinka postawic to juz mnie gwałci, bez przesady...ale jak wyskakuje z tekstem" hej laleczko moze sie napijemy a potem skoczymy gdzies" to mi sie odechciewa.... to taki typ facetów, gdyby podszedł do mnie zwykły facet i normalnie mi zaproponował jakas kawe czy drinka nie odmówiłabym...

nie badz taka skromna ;) w koncu jednak podobasz sie facetom. fajnie masz :) a moge wiedziec jak dbasz o siebie, jak sie malujesz, ubierasz, jaka fryzura? i czy jestes szczupla, ile wazysz???

słuchajcie, a jak ja bym podszedł do dziewczyny nieznanej mi wcześniej, przedstawił się i zaprosił na kawę, to nawet jeśliby się zgodziła, raczej wcześniej czy później okazałoby się, że ma chłopaka, więc rozumiem autorkę, gdy pisze, że trudno jej znaleźć kogoś wolnego ale nie ma się czym przejmować, mamy jeszcze czas

własnie do szczupłych nie naleze, nie przesadzam tez z makijazem, włosy mam krótkie tzn takie za ucho kręcone, standart to podkład, jakis błyszczyk, cienie ( bezowe, brązowe, zielone, zimny róz), i tusz do rzes...tyle mojego makijazu ;) biust 75C, 170 cm wzrostu, waga w normie ;) szpilek nie uznaje, preferuje wygode, lubie sie modnie ubrac, jak nie jestem w pracy gdzie musze byc razcej oficjalnie ubrana to nosze dzisny, jakies rybaczki , bluzeczki kolorowe itp

ale pewnie masz ladna buzie i figure klepsydry?

buzia...czy ja wiem taka sobie, figura proporcjonalna, nie mam odstającego tyłka czy za grubych ud ;)

i pewnie jestes waska w pasie. ale nie napiszesz ile wazysz mniej wiecej?