Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon19SZCZ

STUDENCI ARCHITEKTURY KRAJOBRAZU I INNI WEJDZCIE

Polecane posty

Gość szymon19SZCZ

Siemka forum podpatrzylem u siorki i mam takie pytanie do osob orientujacych sie w temacie.W tym roku pisze matury i zaraz trzeba bedzie skladac papiery na studia ja wybralem architekture krajobrazu.Zastanawiam sie tylko gdzie studiowac ja mieszkam blisko szczecina i wiem ze tam jest ale opinie nie sa za dobre.Slyszalem jeszcze o olsztynie i krakowie badz tez na lubelskim KUL-u.Moje pytanie brzmi gdzie radzicie mi sie wybrac na ten kierunek i jesli by ktos wiedzial jak jest z sytuacja chetnych. ile osob ubiega sie na 1 miejsce i czy jest sie trudno dostac i co z egzaminem z rysnku jak bardzo on sie liczy przy rekrutacji?bardzo prosze o posty pozdrawiam mam nadzieje ze ktos sie odezwie i bede mogl podyskutowac troche czegos sie dowiadujac

Gość szymon19SZCZ
NIKT MI NIE POMOZE?

Może w Poznaniu? Podobno jest niezle.Co do egzaminów to Ci nie powiem , bo znam sie tylko na architekturze zwykłej.

znam jedna osobę po szczecinie, jest zadowolona. Niestety nic wiecej nie wiem :) ja jestem od wnętrz:)

jesli chodzi o ilosc osób to chyba najlepiej bedzie jak podzwonisz, to sie dowiesz najszybciej ;) No i samo maisto też jest ważne , pamiętaj ze masz tam spędzic 5 lat :)

Gość Che isc na filologie
Lublin - Szczecin rzut beretem :-)

Gość szymon19SZCZ
a ktos moze studiuje w olsztynie jak tam jest?

a ja sie wybieram do poznania... mam nadzieje ze sie nie skompromituje bo z rysunkiem z martwej natury polegne na bank xD ale coz warto sprobowac ;p

no ja bylabym wdzieczna gdyby ktos cos powiedzial o tych egzaminach wstepnych... a konkretnie o poznaniu... czy dostaja sie tam ci co naprawde bardzo dobrze rysuja czy maja tez szanse ci ktorym idzie troche gorzej...bo z tego co wiem to co uczelnia to inne kryteria :O