Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Gdzie jest topic z fotami Jarka_84 ???

Polecane posty

musisz sie jeszcze duuużo uczyć jareczku...osesek jesteś jeszcze i mało znasz zycie zaraz zrobię rewanz za to co napisałeś na topiku Kasi o zdjęciach:o dorwę cie mlokosie:D

Gość denat bezczelny
I pamiętaj, Jarek. Życie to ping-pong , a ping-pong to Lord Eomer (((((:classic_cool:)))))

Gość denat bezczelny
Czytać nie umiesz, cieciu ?

Gość denat bezczelny
O mamo, jak się smutno zrobiło :( 🖐️ Pamiętacie dziewczyny ? --------------------------------Bez sianka nie ma ruchanka-------------------------------------- 23 lata Jestem wysoki - mam 193cm Waże 92kg Jestem za@@@iście przystojny , szarmancki , romantyczny , wysportowany i..... inteligentny Trenuje sporty ekstremalne - Windsurfing , BMX , Wspinaczka wysokogórska i BASE Jumping !!! Jest licencjonowanym instruktorem kick-boxing-u (2 kyu ) i posiadam czarny pas w Kung Fu -2 Duan (II toan II dan) !!! ********** Wątpie czy jakiś leszcz z tego forum wie o czym mówię *********** Jestem bardzo bogaty i stać mnie na wszystko !!! Mieszkam w Vufflens-le-Chateau (Switzerland) i Monte Carlo (Monaco)!!! Znam 4 języki - angielski , niemiecki , francuski i japoński !!! Mam licencje pilota CPL-A (USA) Moje samochodziki to : Porsche Cayenne Turbo !!! ( + Porsche Tequipment za 27.000 € ) BMW 645 Ci (HM 5.2) - Cabriolet -- ( Hamann Tequipment ) F 550 Maranello F 612 - Scaglietti F1 A Lamborghini Murcielago 6.2 ( Roadster E-Gear ) ******** To wszystko co możecie wiedzieć leszczyki w tanich ubrankach !!! ********

Gość Jarek ma sklejony
odbyt i pryszcze na jądrach

wiesz co Jareczku? a idź ty dziecko już lepiej do piaskownicy-słoneczko tak pięknie świeci to i babki z piasku ci wyjdą pięknie, bo pisanina na kafe idzie ci mniej niż miernie🖐️

Gość denat smutny majowy
Ciekawe, co się z nim stało... Na F-23 nic nie wiedzą, albo kłamią, że szykuje się na fotel prezydenta USA :O Myślicie, że jest szczęśliwy ?

cóż za wysublimowana riposta "tzytzki sobie ulep:D ponownie udowodniłes swoją nadzwyczajną błyskotliwość dziecko drogie:o ale czego mozna było sie spodziewać zważywszy wielkość twojego mózgu?

Gość denat smutny majowy
Lord Eomer by zrobił porządek z Jarkiem :(

Gość denat smutny majowy
Znam większych chamów od Ciebie, występujących tutaj, żeby była jasność. W dziedzinie chamówy mógłbyś im co najwyżej buty polerować 🖐️

Gość Jarek ma sklejony
jarek wysmiewa pasztety bo zaden do tej pory się nim nie zainteresował.ale niedziwne,kto chcialby dopierać majtki po tak sklejonym odbycie ?:o

taaa, tym stwierdzeniem udowodniłes, iż nie przystąpiłes jeszcze do pierwszej komunii Świętej:D idę, dość już tej przekomarzanki, ale wróce i dopiekę ci więcej, więc strzeż się mojego nicku...o...boże:p🖐️

Gość denat smutny majowy
To zależy. Bo jeżeli kreujesz się na postrach pasztetów, z pewnością nie był to komplement :)

Ten topic nie miał służyć temu, co tu sie rozgrywa :o Idę się uczyć na koło :)) Miłego popołudnia :) P.S. I tak wierzę w ludzi :P :)))

Gość denat smutny majowy
Takie rozpasane topiki są najlepsze 🖐️

I co, masz zamiar wykorzystać tę info przeciwo mnie :o ? Nie dasz rady mnie obrazić, zresztą nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem, a Twoje chore poglądy skrzywdzonego i roczarowanego życiem czlowieka mnie nie dotycza...

Gość denat smutny majowy
Jarek, pokaż to swoje zdjęcie, trzeci tydzień cię o nie nękam :O

A ja widziałam Jarka :D :classic_cool: na naszej klasie... :classic_cool: ale już nie pamiętam jak miał na nazwisko :(

Gość denat smutny majowy
No nękam, jasna sprawa :( Najpierw pod czarniuchem, ale się nie zgodziłeś i powiedziałeś, że facetom fotek nie wysyłasz, a teraz w ogóle nie dostrzegasz moich nagabywań :( Smutno mi, a w maju denatom nie powinno być smutno :( 🖐️

Gość gggggggggggggggggg
widziałam fotke - nie macie czego żałowac czerwony ryj z pryszczami i 150 cm wzrostu

Gość gggggggggggggggggg
jarku barani widziałam twój ryjek pryszczaty i czerwony na fotce.pl i nie burz sie ze nie prawda bo jestes oblesny i głupi

Gość ani jedno ani drugie
jarek jest boski😘 mam z nim sny erotyczne:classic_cool:

Gość gggggggggggggggggg
nie wstawiaj tu foty , nie chce juz oglądac twej brzydkiej twarzy