Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimka....z

ludzie!odpowiedzcie mi!bo oszaleje!

Polecane posty

mysle ze bardziej powinnas odslonic buzke a co do usmiechu to nie chodzilo mi o zeby tylko o to ze nie wyglada ladnie

a no,to chyba nie jest łazienka u Ciebie w domu?wygląda jak toaleta publiczna,po co to zdj?

Gość ..ojej..
i całe szczescie ze nie wyglądasz jak takie sztuczne cos czego pełno na miescie łazi! Wybaczcie ale facetów to one maja własnego pokroju jakbym miała miec takiego zamiast żadnego to wolałabym zadnego nie miec

Gość pseudonimka....z
coz..jak sie usmiecham to sie robie taka "pućka" taki pączek, no nic nie poradze, tluszczyk mam.. :)

Gość pseudonimka....z
to zdjecie z lazienki w hotelu, kolezanka sie wyglupiala. nic istotnego. dalam takie bo bylo pierwsze z brzegu

Gość pseudonimka....z
bylo by milo gdyby jakis pan sie wypowiedzial wiadomo jak to faceci -widza swiat inaczej niz kobiety :) aczkolwiek wiadomo kazdy ma swoj gust :)

Gość pseudonimka....z
ale wiecie... serio, ja juz troszke stracilam nadzieje... dziwny ten los

ludzie jak panny co niektóre chodzą ubrane,to woła o pomstę do nieba"!!!a one mają branie,kaszaloty noszą krótkie bluzki,tłuszcz im się wylewa ale nie są same(tak na marginesie co ci faceti w nich widzą?kijem bym nie tknęła bo wyglądają jak lachony) 1219ania ale ty za bardzo tolerancyjna to tez nie jestes :/ myslisz ze "brzydkie" dziewczyny nie maja prawa kochac i byc kochane? glupie stereotypy :/

Gość andrzej26666
a masz jakies inne zdjecie na ktorym bylo by cie widac dokladniej? szczerze mowiac tutaj trudno mi ocenic czy masz spodnie czy sukienke. a oceniajac tylko to foto to wygladasz na calkiem sympatyczna dziewczyne

Gość siedem groszy
Masz ladna pupe, niesmialy usmiech, ladna sylwetke. Ja nie jestem zwolenniczka takich wlosow, ale gdybym zamiast moich piorek ( ale oryginalnie postrzepionych ) miala takie bujne do pasa, to musialabym z nimi cos robic.Bo tak na dorodna dziewoje, to nie moj styl. Moze upiac, konski ogon, cos, zeby wyrazaly oruginalnosc i pomyslowosc wlascicielki.

Gość pseudonimka....z
bylam raz na imprezie i poznalam faceta. cala "znajomosc" trwala jakies 30 minut gdyz byl to koniec imprezy. tanczylismy i rozmawialismy, bo poznalismy sie w tancu:) odprowadzajac mnie i kolezanke na tramwaj chcial mnie wziac za reke ale ja czegos takiego nie wyznaje jesli nie jestem w zwiazku. troche sie zdziwil.. wymienilismy sie nr kom i powiedzial ze jak bede chciala to zebym zadzwonila. oczywiscie tego nie zrobilam.. a wiecie czemu? bo zyje w przekonaniu ze kobiecie nie wypada bo wydawal mi sie az nad zbyt :mily,szarmancki etc bo okazalo sie ze jest z Tunezji... obawialam sie tego jak islamisci potrafia traktowac kobiety.... poza tym byl ...swietny... wyjątkowo dobrze sie nim czulam..ehh...

anilevve20 -nie chodzi mi o to że są brzydkie ale ich wyzywający(nie mylić z sexownym)wygląd jest naprawdę wstrętny!!!może żle mnie zrozumiałaś,albo wyraziłam to zbyt mocno,ale to prawda!jeansowe spódniczki lambady z nadrukiem na tyłku,bluzki do pępka i obwisłe piersi,no bo po co im stanik?tragiczny makijaż,siano na głowie,buzia mlaskająca od Orbit itd,pseudonimka....z przy nich wygląda b.dobrze,taka normalna dziewczyna.

powiem szczerze - fajna z Ciebie dziewczyna, z wyglądu jak najbardziej w porządku, ale myślę, że gdybyś zrobiła coś ciekawego z włosami to by Ci dodało dużo uroku i delikatności. Ja również mam podobną figurę i wiem, że takie długie, ciężkie włosy nie pasują do takiej sylwetki. Nie żałuj włosów - wyjdzie Ci to na dobre (ja akurat mam grzywkę, ale to przecież nie jest konieczne, jest wiele świetnych fryzur bez grzywki). Zainwestuj tez w fajne, wyraziste dodatki - bransoletki itp :) nie oszukujmy się, nie jesteś filigranową kobietką, a taka większa biżuteria podkreśli twoją urodę, moim zdaniem będzie do Ciebie pasowała i od razu strój wyda się ciekawszy :) to tylko moje zdanie :)

Gość pseudonimka....z
a ja wlasnie myslalam ze dlugie wlosy wysmukla optycznie sylwetke teraz mam takie jak na tym drugim zdjeciu

jesteś całkiem ładna,ale równiez mysle abys zrobiła cos z wlosami!Niekoniecznie fryzura którą trzeba pół godziny układac,poprostu cos co podkreśli Twoją twarz!Bo teraz to ją raczej zasłania

Gość andrzej26666
powiem Ci ze na tym drugim zdjeciu mimo dziwnej pozycji podobasz mi sie o wiele bardziej:) a problem moze byc taki ze na dyskoteki itp. czesto chodza faceci ktorzy szukaja tylko przygody

Andrzej ma racje! Faceci często szukaja panienki na jedną noc.A Ty na taką nie wyglądasz!!Moze poprostu sie boja a raczej nie chcą sie zbytnio starac bo widac po Tobie ze nie jesteś puszczalska....wiec nie zagadują tylko szukają innej która chetnie im da :O taka prawda...

nie, niestety nie wyszczuplają, sylwetka jest optycznie większa i "cięższa". Druga fotka moim zdaniem super - dużo ładniejsza niż pierwsza. I wcale nie uśmiechasz się brzydko jak ktoś Ci tu napisał :)

Gość pseudonimka....z
kurcze... naprawde zal mi je scinac poza tym boje sie od lat mam taka fryzure chodze do p. Maryli z Warszawy, gdzie w salonie place ponad 100 zeta za podciecie wlosow. ta Fryzjerka radzila bym nie scianal"tak pieknych i grubych wlosow" bo to dar. ta pani jest stylistka, widzialam ją nawet w "dzien dobry TVN" wiec mocno sie zasugerowalam poza tym ja rowniez uwazam ze to dar ze mam takie wlosy...bardzo je lubie..:)

Gość pseudonimka....z
aha zaraz mi ktos powie ze tyle kasy wydaje na fryzjera, ale to jedyny salon z ktorego jestem zadowolona a bywam tam 3 razy w roku wiec moge uzbierac kase na wizyty co do imprez... w takim razie gdzie poznac faceta ktory nie mysli tylko o wyrwaniu panienki... dzieki ze tu jestescie :) chyba rzeczywiscie zacze sie czesciej usmiechac i pomysle o dodatkach :)

Moze i są ładne!Ale sama piszesz ze od lat masz taką fryzure!Czas to zmienic!Nie musi byc nic radykalnego!!Przejrzyc fryzurki w necie!!Z takimi włosami masz pełno mozliwosci!! Poczekaj zaraz wrzuce jakas propozycje dla Ciebie!

jeśli Ci szkoda, to nie ścinaj, mi chodziło o ścięcie zupełne aby były króciutkie, ale np do łopatek lub minimalnie krócej. Dodatkowo np wycieniowanie na całej długości - włosy nabrałyby lekkości :) nadal by były ładne i grube ale już nie takie ciężkie :)

Gdzie poznac fajnego faceta? Trudno mi powiedziec,bo ja swojego poznałam kuuuuuupe lat temu,w knajpie ;) i nie wiem gdzie teraz mozna jakiegos porządnego poznac :P

Gość pseudonimka....z
milo uslyszec te rady. zastanowie sie :) Waszym zdaniem bede wygladac lepiej. ok. ale czy w takim razie wlasnie moje wlosy przeszkadzaja facetom skoro na nich sie skupiamy? czy to cos zmieni... bardzo chce pozostac sobą,wiecie? :)

moim zdaniem nie chodzi o to, czy takie włosy spodobają się facetom - chodzi o to, żeby Twoja sylwetka stała się lżejsza i abyś prezentowała się atrakcyjniej :) a to na pewno im się spodoba :)

nie chodzi tu tylko o fryzurę,choc jej zmiana mysle wyjdzie Ci na dobre,chodzi by troszke wyluzowac...pokazac ze potrafisz sie bawic,powygłupiac jak trzeba,ze nie jestes sztywna i nudna...DUZO sie uśmiechac,i tak jak w przypadku tamtego faceta-zadzwonic :) Nie bój sie uczuc! Najważniejsze ze jestes miłą i normalna dziewczyną!!Tak trzymaj!

ja bardzo długo miałam długie...i opieralam sie grzywce... a teraz mam od ucha, \"goła\" szyja i grzywka i w porównaniu z tamtą wygądam super... aaaa i to nie był pęd za modą bo obcielam sie tak zanim \"boby\" wróciły, nie żałuj :) ja tez myślałam, ze jak bede miała długie to ładniej - nie zawsze to prawda!! a i zawsze uważałam, ze powinnam chodzić w blond, bo takie miałam jako dziecko, potem zrobuiły mi sie naturalie mysie a ja je rozjaśniałam. A teraz od kilku lat mam jasny brąz na głowie i w końcu moje włosy mają charakter!! wiec nie bój sie , w razie czego młoda jesteś - odrosną :)

Gość Margeritka*****
Włosy masz super! Może nie farbuj ale wycieniuj odpowiednio... Też mam długie włosy i zawsze nosiłam długie proste, a raz mnie naszło i poszłam do fryzjera wycieniować i wyszłam jako inny człowiek. Niby tylko mała zmiana ale efekt zaskoczył innych :) Pozytywnie:) Tez długo nie mogła przekonać się do grzywki, i też raz spontanicznie wybrałam się do fryzjera i wyszłam z piękną grzyweczką na skos :) Grzywka sprawiła, że moja twarz wyglądała szczuplej, też jak się uśmiecham robia mi się policzki jak chomikowi :))