Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Postaw na faceta!!

Polecane posty

heh wredny- ale ja juz się jedyn samcem opiekuje;) w zasadzie to dwoma bo mam jezcze 7 letniego małego

dobrze, że teraz kobiety mają wybór i juz nie MUSZĄ stawiać właśnie gdzieś tu składałam podziękowanie dla losu, że żyję teraz a nie np. 100-200, czy więcej lat temu .. biedna by była moja dusza ;-)

\"dobrze, że teraz kobiety mają wybór i juz nie MUSZĄ stawiać\" no niby nie muszą, ale bez przesady - to postawienie :P facetowi raz na jakiś czas, to chyba nie jest aż taka katorga :P przynajmniej ja nie dostrzegłem jakichś negatywnych reakcji :D

Komiczne, stawiam Ci long island ice tea, nawet nie będziesz wiedział, kiedy będziesz gotowy na wiele ;-) :-P

bardzo lubię drinki robione na zasadzie "wszystko ze wszystkim" :D ale po alkoholu nie trace kontroli :)

stawianie wszystkiego na jedną osobę jest idiotyzmem i nie ma nic wspólnego z taką czy inną postawą mężczyzn. Moja mama zawsze mi mawiała "jesteś jedyną osobą, z którą naprawdę musisz do końca życia wytrzymać, mąż może umrzeć lub odejść, rodzice umierają, dzieci usamodzielniają się...żyj tak, żeby z sobą samą było Ci dobrze".

ja na razie też...ale jak się trafi odpowiedni facet, to jemu też chętnie..;) (oczy w słup i nie tylko oczy :D)

a tak po prawdzie : dziękuję, też tak uważam :) Niestety, najpierw musiałam sie sparzyć, żeby wreszcie jej nauki do mnie dotarły, taki koń po szkodzie ze mnie :D:D:D

U mnie było tak--- w małżeństwie -- to ja wszystko robiłam:Oale to moja wina,bo zawsze chciałam wszystko szybko,już.Mój mąż miał na wszystko czas.Nie wierze w to zeby ludzie dobierali sie idealnie,podział obowiązków...Chyba nigdy w to nie wierzyłam,tylko coś mnie ogłuszyło na ślubnym...:O Zawsze trzeba liczyć na siebie.

Nefry : podobno większość matek kocha swoje dzieci ;) Zostaniemy ukochanymi dzieciątkami matki nadziei :D:D:D

nierealne wyobrażenie dotyczy nie tylko związków ale i macierzyństwa zwłaszcza rodzice jedynaków często liczą, że inwestycja się zwróci i dzieciak "odda" z nawiązką nakłady obrzydliwe to jest :O

Gość Ju......
A tam, obrzydliwe od razu. Przecież na wszystko patrzymy w tej perspektywie. Oczekując czegoś w zamian.

jest więcej niż obrzydliwe - jest okrutne, gdyż większość takich dzieciaków nie wytrzymuje presji i żyje w wiecznym poczuciu winy, starając się potem, poza rodzicami - w życiu dorosłym - zadowolić wszystkich, tylko nie siebie ale nie o tym ten topik :) 🖐️

z drugiej strony, w przypadków jedynaków nie dochodzi do co najmniej obrzydliwych przepychanek "kto ma sie zająć rodzicami, bo ja nie mogę". Też jestem jedynaczką :)

retro no ciebie to napewno dotyczy :P wystarczy ,że facet cię trochę pozna i daje nogi za pas :D:D:D:D:P:P:P:P :classic_cool:

Gość Ju......
A tak po prawdzie Tylko że to nie powinien być przykty obowiązek, ale przyjemność, przywilej. Zresztą, jeśliby się na siłę chciało wszystkim dookoła sprostać, to nie miałoby się własnego życia.

Właśnie stawianie na jedną kartę w czymkolwiek(nawet w grach losowych) jest nierozsądne. Bardzo,bardzo.

Gość Ju......
Zależy od skłonności do ryzyka. Jeśli postawisz na jedną kartę, to możesz zyskać więcej aniżeli rozpraszając ryzyko.

wredny- głeboko w to wierzę ;) mi niestety nie pozwalaja na tego typu wspaniałomyślny uczynek waunki mieszkaniowe