Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v i o

Otrzymałam spadek

Polecane posty

Gość v i o

wartość ok 600 tyś zł i myslicie że mnie to uszczęśliwiło? absolutnie nie

Gość v i o
te pare groszy ;)nie przesadzaj

Gość no bo pieniądze szczęścia
nie dają i to jest naprawdziwsza prawda :)

"Mogę się brzydko wyrazić? Pie**olisz..." ładnie ładnie...

Gość v i o
Do klaudki" nie rozumiem..? Myślą?... pieniądze zainwestowałam, uważasz żę powinnam być szczęśliwa tylko z tego powodu ? Szczęście nie polega na tym , moja droga koleżanko..

Gość didzejka
bo pewnie masz hajsu jak lodu!!!!!!!!!!

"A na czym polega szczęście, opowiedz nam." ja? kazdy inaczej postrzega szczęście... pieniądze jako takie nie dadzą go nikomu... idiocie przyniosą wiecej utrapienia, niż korzyści... ale człowiekowi myślącemu, z pewnością znacznie ułatwią osiągniecie stanu, ktory definiuje jako szczescie...

\"Do klaudki\" nie rozumiem..? Myślą?... pieniądze zainwestowałam, uważasz żę powinnam być szczęśliwa tylko z tego powodu ?\" nie jest się szczęśliwym \"tylko\" z powodu pieniędzy, ale można być szczęścliwym m.in. z powodu pieniędzy - dostrzegasz różnicę???? gdybyś faktycznie myslała, to zainwestowałabys w taki sposób, że by Cię to cieszyło - skoro Cie nie cieszy zainwestowane 600 tyś, to albo z Tobą jest coś nie tak, albo inwestycja jest do bani otrzymane 600 tys cieszy każdego zdrowego, normlanego człowieka, a ten, który ma poukładane w głowie wykorzysta je w życiu w taki sposób, że bedą dla niego jakimś tam powodem do radości i ułatwieniem proste

Nie do Ciebie kierowałam pytanie, ale skoro wyrwałeś się do odpowiedzi... :P

Gdybym to ja otrzymała spadek w wysokości 600 tys., w dodatku nieopodatkowany, to (przepraszam za kolejne brzydkie słowo na tym topiku) zesrałabym się ze szczęścia. Czy potrafiłabym być szczęśliwa dzięki temu? Bez zastanowienia powiem, TAAAAAAAAAAAAAK.

są ludzie, którzy się w życiu nie umieją z niczego cieszyć - to są tzw. malkontenci. Niestety, choćby się im nieba przychyliło, i tak coś będzie nie tak

600 tys - kupiłbym sobie nowego GTR-a i reszte miałbym na benzyne na jakies 2 lata :P

Gość v i o
KLAUDKA KOMICZNE TY ZAPEWNE NIE JESTES MYSLĄCĄ OSOBĄ , tylko zazdrosną ,matreialistką z paroma groszami przy tyłku I SZEREGIEM KOMPLEKSÓW :) Mnie nie potrzeba więcej kochana :) A PIENIĄDZE SZCZĘŚCIA NIE DAJĄ" WIDZE ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS DOKOPUJE SIĘ SZCZEGÓŁÓW W KTÓRYCH SAMI SIĘ GUBICIE. cIEKAWE JAKA MĄDRA dySKUSJA WYNIKŁABY , GDYBYM NAPISAŁA ŻE DZIĘKI KASIE JESTEM WRĘCZ SZCZĘŚLIWA , BO MAM TO I OWO..? wYBACZCIE , ALE NIE DZIWIE SIĘ CO NIEKTÓRYM I PODZIWIAM ZA TAK ODWAŻNE KOMENTARZE , ODNOŚNIE DUPERELI ' - RZECZY MATERIALNYCH!! zAUWAŻCIE ŻE WSZĘDZIE SIĘ GRYZIECIE, TO WAM SPRAWIA PRZYJEMNOŚĆ? SZCZĘŚCIE ? WIDZE ŻE DLA KAŻDEGO OZNACZA COS INNEGO ...ale pewnie dla was pieniążek...może i jest ważny , ale nie naj , najważniejszy!!! pOZDRAWIAM Was pomimo wszystko,

Gość v i o
sorry za byki..

Dlatego zadałam Ci pytanie, czym jest dla Ciebie szczęście... Potrafisz odpowiedzieć, czy tylko umiesz pokrzykiwać? Nie w temacie szczęśliwości?

Nie w temacie szczęśliwości pokrzykiwać rzecz jasna, bo nie dokończyłam myśli.

Gość co za głupie komiczne
komiczne na prawdę jakieś popierdolona dziwa, nic nie mówie , ale coś mi się wydaje że komiczna to zarabia tyłkiem , większość z was panienki to w ogień by skoczyła

składnia godna mistrza Yody :P:P a co do tematu - zatem pewnie z radością otrzymany spadek przelejesz na konto organizacji zajmującej sie pomocą potrzebującym... przeciez pieniądze nie są ważne :)

Ja tak jak juz napisalem kupiłbym nowego GTRa :P który oczywiscie szcęścia by mi nie dał, ale bayłbym jednym z szybszych nieszczesliwych na ulicach :P Ps ciekawe po co ten temat powstał? Pewnie z tego ogromu szczescia jaki odczuwa autorka w wyniku doznan niezwiązanych z posiadaniem dóbr materialnych :D

Pochyliłam nad tym tematem, zainteresował mnie sam problem, nie hipotetyczna scheda. Zastanawiałam się nad tym, co "autor miał na myśli", ale jak widzę nie miał nic. Z poważaniem.

Gość rudolifo
musztardowe debilostwo , na jak długo ? ty groszem nie śmierdzisz,dlatego można wyciągnąć taki przykry wniosek.Zal mi ciebie , idiotko. Czytaj za zrozumieniem! autorka napisała że spadek, a spadek to może byc np. nieruchomość sporej wartości, kto dziś daje taką kasę,mizerna ty

pieniądze nie będą żadnym ułatwieniem i nie dadzą radości tym, którzy nie ujmieją ich po prostu należycie spożytkować. Wiadomo, że jest mnówstwo rzeczy, któych piniądz nie zastąpi o których się za pieniądze nie kupi, ale przecież to jest tak oczywiste, że nawet o tym nie trzeba wspominać