WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Żeby wzbudzić litość i politowanie. Zaczynając od poczucia winy. To bardzo szczere te łzy są. Naprawdę aż ja się wzruszylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Czyli jednak nie jest szczęśliwy z grazynkom. No niemożliwe. a co ma pisac naiwnym dziewojom z kafeterii ? pisze co chca uslyszec zeby pipe wysylaly i zabawialy rozmowa jak graza w pracy a w rzeczywistosci jakby mu zle bylo to juz dawno by uciekl a nie robil kolejne dzieci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie dlatego, a dlatego że napisałeś że w każdej chwili może się odezwać, to i spotkać, i pomożesz w czym zechce. Jak na moje oko to w dalszym ciągu uzależnienie emocjonalne i tylko fizyczne rozejście się. I grozi zejściem się w momencie jak lasce kasy braknie i będzie płakać. Byłem zaraz po rozstaniu, czego ty nie rozumiesz? 13 lat byliśmy razem i byłem pogubiony, bo zostałem sam ze wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 174 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: I dlatego przepracowałs miesiąc przez całe życie? A tartaq? Za dużo ma czasu ta klacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Trzy zdjęcia mi ostatnio wysyłałaś zapłakana jak bóbr i pisałaś, że mogę wstawić tutaj. Podtrzymujesz to? A ja mogę przesłać tu Twoje kolejne już zapłakane które mi przesłałeś kilkanaście dni temu? Poprzedniego niestety już nie mam ale najświeższe tak. A do tego nagranie jak płaczesz. Jesteś taka świnia aż, z powodu bólu o żonatego wirtualnego przyjaciela? Żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: A Ty dlatego przepracowałeś masę lat, żeby być teraz w tym miejscu w którym jesteś? W dołku psychicznym, uzależniony i zaczynając życie praktycznie od zera koło czerdziestki? Nie przeceniaj kasy, tyle powinieneś wiedzieć już po swoim doświadczeniu. I jak to się ma do pocisków wobec bezrobotnej anemiczki Ewy? Rozumiem że tu też się inaczej ocenia ciebie i inne kobiety bezrobotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Brine napisał: Chcemy zobaczyć te zdjęcia. podpuszaczasz go zapominajac ze on ma tez twoje ktore 15 razy wysylalas bo bylas na bani i nie moglas maial wyslac wiec za chwile mozesz zgi,nac od wlasnej broni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: A tartaq? Za dużo ma czasu ta klacz Nie ma żadnego tartaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1662 Napisano 4 godziny temu 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Byłem zaraz po rozstaniu, czego ty nie rozumiesz? 13 lat byliśmy razem i byłem pogubiony, bo zostałem sam ze wszystkim. Powiedziałeś mi że zawsze może się do ciebie odezwać i zawsze jesteś w stanie się z nią spotkać i jej pomóc. Czego nie rozumiesz we własnej wypowiedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libedovvski napisał: a co ma pisac naiwnym dziewojom z kafeterii ? pisze co chca uslyszec zeby pipe wysylaly i zabawialy rozmowa jak graza w pracy a w rzeczywistosci jakby mu zle bylo to juz dawno by uciekl a nie robil kolejne dzieci.. Pewnie jej sprzedawał teksty o tym że się zaniedbała po 3 ciążach i że mu nie daje dùpy a on się nie czuje męski przez to i cierpi. Czyli standard Janusza z bagażem gdy wyczuje podatny grunt pod swoje zalosne gorzkie zale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: I jak to się ma do pocisków wobec bezrobotnej anemiczki Ewy? Rozumiem że tu też się inaczej ocenia ciebie i inne kobiety bezrobotne. Ale ja nie mam nic do tego czy ktoś pracuje, czy nie pracuje, czy jest pracoholik, czy z renty matki żyje, pomyliłaś mnie z kimś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: A Ty dlatego przepracowałeś masę lat, żeby być teraz w tym miejscu w którym jesteś? W dołku psychicznym, uzależniony i zaczynając życie praktycznie od zera koło czerdziestki? Nie przeceniaj kasy, tyle powinieneś wiedzieć już po swoim doświadczeniu. ciekawe czy kiedys wpadniesz na to ze zeby sie wyrwac z tego toksycznego polozenia w jakim zyjesz to trzeba zaczac wlasnie od znalezenia sobie pracy. trzymam kciuki zeby sie sie udalo dojsc do tego wniosku przed emerytura ale pewnie jak lezak wolisz fantazjowac ze ksiaze z internetu przyjedzie i kopciuszka zabierze. no chyba jak baba mu zostawi 5 dzieci i nie bedzie sobie mogl z nimi dac rady i bedzie potrzebowal sluzaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: A ja mogę przesłać tu Twoje kolejne już zapłakane które mi przesłałeś kilkanaście dni temu? Poprzedniego niestety już nie mam ale najświeższe tak. A do tego nagranie jak płaczesz. Jesteś taka świnia aż, z powodu bólu o żonatego wirtualnego przyjaciela? Żenada Nagranie jak płacze? Čpałem, piłem, jaralem. Jak schodzili to chciało się płakać, weź sobie poczytaj. Pytam czy mogę wstawić, podtrzymujesz to? Zapłakana iskierka, bo malowany zaczął ją traktować jak zwykłą koleżankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ale ja nie mam nic do tego czy ktoś pracuje, czy nie pracuje, czy jest pracoholik, czy z renty matki żyje, pomyliłaś mnie z kimś. A prowadzisz jakaś rolę w ogóle żeby mieć z tego hajs na stare lata? Bo samo się raczej nie utrzyma domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żeby wzbudzić litość i politowanie. Zaczynając od poczucia winy. To druga rzecz którą mi pokazał że tak można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, libedovvski napisał: podpuszaczasz go zapominajac ze on ma tez twoje ktore 15 razy wysylalas bo bylas na bani i nie moglas maial wyslac wiec za chwile mozesz zgi,nac od wlasnej broni Krzywdy mi nie robi i chyba nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1662 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: To druga rzecz którą mi pokazał że tak można. Dawaj co masz, bo widownia czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: To druga rzecz którą mi pokazał że tak można. A ty sama nie masz własnych wniosków w tym wieku o życiu tylko powtarzasz głupoty za niezrównoważonym chłopem? Oboje jestwscie toksyczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 573 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W ogóle to beka niesamowita, że stolica - Legia Warszawa - do samego końca musi się obawiać, by nie spaść z Ekstraklasy Ach ten prestiż wojskowych... Żałość xD Tymczasem wiele wskazuje na to, że Śląsk Wrocław i Wisła Kraków wracają - i spoko. Edytowano 4 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Powiedziałeś mi że zawsze może się do ciebie odezwać i zawsze jesteś w stanie się z nią spotkać i jej pomóc. Czego nie rozumiesz we własnej wypowiedzi? A wiesz jak się wtedy czułem, czy nie bardzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: W ogóle to beka niesamowita, że stolica - Legia Warszawa - do samego końca musi się obawiać, by nie spaść z Ekstraklasy Ach ten prestiż wojskowych... och, ach.... Tym czasem wiele wskazuje na to, że Śląsk i Wisła wracają - i spoko. Co wyskoczył z tematem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 380 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dawaj co masz, bo widownia czeka. Żenada jakie jesteście z koleżaneczką wścibskie przekupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Nagranie jak płacze? Čpałem, piłem, jaralem. Jak schodzili to chciało się płakać, weź sobie poczytaj. Pytam czy mogę wstawić, podtrzymujesz to? Zapłakana iskierka, bo malowany zaczął ją traktować jak zwykłą koleżankę Ty zawsze się tłumaczyć będziesz jakimiś substancjami, typowa zagrywka faceta który unika odpowiedzialności. A to zdjęcie było na zakończenie kontaktu. Nie dlatego że mnie zacząłeś traktować jak koleżankę, tylko dlatego że w tamtej chwili postanowiłam że już więcej nie porozmawiamy i to bolało. Pisałam o tym Tobie gdy je dostałeś, no ale oczywiście Ty zawsze tak ustawiasz narrację, żeby było pod Ciebie przed botami. Jak wstawisz to możesz liczyć się z konsekwencjami prawnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Pewnie jej sprzedawał teksty o tym że się zaniedbała po 3 ciążach i że mu nie daje dùpy a on się nie czuje męski przez to i cierpi. Czyli standard Janusza z bagażem gdy wyczuje podatny grunt pod swoje zalosne gorzkie zale. nie wiem co im opowiada ale jak pisze te brednie o incelach to mam wrazenie ze caly rok prosi babe o sex a ona sie zgadza jak chce miec kolejnego bombelka stad te jego teorie incelskie pewnie sie biora. graza jakby wiedziala co on tu robi to dobrze wie ze wylecialby z domu a jego rzeczy oknem i byloby wezwanie na rozprawe rozwodowa i alimenty pewnie dlatego sie od jakiegos czasu ukrywa ze chyba mu sie chlapenelo elce gdzie mieszka to sie pewnie boi ze sie graza dowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 380 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: W ogóle to beka niesamowita, że stolica - Legia Warszawa - do samego końca musi się obawiać, by nie spaść z Ekstraklasy Ach ten prestiż wojskowych... och, ach.... Tym czasem wiele wskazuje na to, że Śląsk Wrocław i Wisła Kraków wracają - i spoko. Nie spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 26 Napisano 4 godziny temu No dajcie spokój, Iskra to nie odklejony Leżak mitoman. Skoro do tej pory nie pracowała zawodowo, to musi ewidentnie mieć jakieś solidne zabezpieczenie w postaci majątku, domu czy tam ziemii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Mgła napisał: A ja mogę przesłać tu Twoje kolejne już zapłakane które mi przesłałeś kilkanaście dni temu? Poprzedniego niestety już nie mam ale najświeższe tak. A do tego nagranie jak płaczesz. Jesteś taka świnia aż, z powodu bólu o żonatego wirtualnego przyjaciela? Żenada I co 3 godziny po tym zrobiłaś? Imbe na publiku przyjaciółko z temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 4 godziny temu iskra jest niestabilna kiedys to sie dla lexa skonczy dramatycznie jak ona przypadkiem sie dowie ze on kity opowiada to nie wiadomo co gotowa zrobic zobaczycie ze lex jeszcze bedzie plakal jak iskrze kiedys odwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1662 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Żenada jakie jesteście z koleżaneczką wścibskie przekupy Nie wyczuwasz sarkazmu, więc bujaj wory nudziaro z Irlandii i wracaj szukać Widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach