Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zaczernie sie

Od męża rodzinka zawsze przyjeżdża i siedzi długo - jak ich grzecznie wygonić?

Polecane posty

Gość nie zaczernie sie

Wkurza mnie to - przyjeżdżają teście zawsze siostrą męża i jej facetem i upierdliwie siedzą aż do kąpiel małej a mnie to doprowada do szału bo się gapią i komentują, szczególnie teściowa :o Jakby nie mogli się zmyć już o tej porze! Nie mogę spokojnie dziecka do snu ułożyć (4 miesiące ma)

Gość asienkalllaaaa
powiem ci ze ja mam to sama tzn mialam bo teraz jestesmy daleko, siedzieli i nie chcieli sie wyniesc, ale za tydzien lece z malym do polski to napewno beda siedziec i pierdolic glupoty, a ja zla jestem na nich jak nie wiem moj facet ma dziecko z 1 malzenstwa i tamtemu dziecku wszystko kupuja tv, internet, a ten jak sie urodzil to poslali mu kartke...... jak nic mu nie kupia jak zajade tgo zamkne drzwi na 4 spusty!!!

Gość asinka25
dobrze ze wiecej osob nie ma takiego problemu ;)

Gość maramulak
Ja mam ... jak są imieniny, czy inne tego typu sprawy, to od poczatku to własnie głównie rodzina meza przesiaduje do późna, a tesciowa najgorsza, ja mam ustalone pory kładzenia do snu dziecka, a ta że na sile małą kładą rozpieprza mi rytm wieczoru, który powinien byc staly i nie zachwiany niczym. Potem ja sie musze meczyc, bo mała jak sie rozbuszi to ma kłopot ze spaniem i sie budzi z płączem, rano wstaje niedospana. Niestety nic zrobic nie moge, obraźliwa ona jest jak cholera:-o

Gość maramulak
dlatego nie lubie imprez u nas, bo wiem, ze bedzie sajgon, wole isć gdzies i wyjsc o porze jaka mi pasuje i tyle, zatrzymywac mogą, ja wcale nie musze zostawac

Gość nie zaczernie sie
Tyle, że nie jest to impreza a odwiedziny. A że mieszkamy w jednopokojowym mieszkaniu to jest to podwójnie uciążliwe. Muszę po kątach karmić małą :(

wspolczuje...mieszkam 3500 km od moich tesciow i jestem przeszczesliwa. byli u nas tylko raz,na trzy tygodnie,i musialam potem wychowywac mala od poczatku,wyprostowanie jej zajelo mi miesiac. niestety wiekszosc babc i dziadkow jest beznadziejna. musisz naklonic meza,zeby pomogl ci zachowac harmonie w zyciu waszego dziecka.jesli jest synkiem mamusi,to masz przerabane...