Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelkaaa

Pomóżcie mi sie wziąśc za siebie-

Polecane posty

Gość mirabelkaaa

Hejka, przytylo mi sie w okolicach brzucha, zawsze nosilam rozmiar bluzek 36 teraz 38 a dzinsy tez kiedys 28 teraz 29 Zle sie odzywiam, rano nie jem sniadan, tylko kawa , w ciagu dnia slodycze a okolo 19 jak maz wroci z pracy to obiad, pozniej piwkol. slodycze do filmu i po 3 m-cach takiego trybu zycia widac efekty, celullit, i zgrubienie ud od wewnetrznej strony. Do tego troche mi sie rozszerzyly zyly na nogach i sie zalamalam, siedze non stop przy kompie, nie mam sily na dlugie spacery z synkiem 2 latka. Jak sie wziasc za siebie

Gość mirabelkaaa
Zakupilam ineov cellulit, serum dax na cellulit, zamierzam jesc warzywa i mieso tylko z grilla elektrycznego bez smazenia, jogurty i duzo pic wody mineralnej (z tym cieżko) co jeszcze mogę zfrobic, czy jak zacznę cwiczyc 6 -waidera to po m-cu beda jakies efekty, lub hula- hop kręcac?

z tego co piszesz wnioskuje, ze wiesz jakie popelniasz bledy. zmien tryb zycia i schudniesz :) przeciez napisalas co cie gubi wiec wiesz dokladnie czego unikac :)

Gość mirabelkaaa
Jakos mam lenia, kurka wodna chyba sie starzeje ach ! mam 27 lat;-)

:) wiem co masz na mysli mirabelko.ja ta oponke na brzuchu zwalalam na ciaze mimo iz urodzilam 2 lata temu.w zimowe wieczory byla pizza,piwko,siedzenie w domu a efekty tego szybko bylo widac.teraz cwicze wieczorami,chodze z corka na spacery,jem mniej(nie jem zup,smażonego,chleba,slodyczy,makaronow,nie jem w knajpach itp) i znowu widac efekty:D tym razem jest lepiej.aha i zeby sobie polepszyc nastroj naklejam sobie plastry odchudzajace.dasz rade.powodzenia!

Gość miabelkaaa
TakaONA26, jest dokladnie tak jak piszesz identycznie;-)

ja nie wytrzymalam z 6weidera-slaba mam kondycje.ale robie brzuszki i takie polprzysiady(po nich miescie bardziej bola niz po zwyklych) maz pokazal mi kilka cwiczen,i na razie cwicze:)podobno hulahop pomaga-ale ja go nie mam.poczytaj sobie co wyrabiaja dziewczyny na dziale"dietty" ja troszke korzystam z ich pomyslow/

Gość mirabelkaaa
dzięki wielkie, powodzenia zyczę. Idę na spacerek kości rozruszac.pa

Gość zapałka9999
Dziewczyno bierz sie za siebie bo bedziesz miala anemie!!!!!!!!!!!!