Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Faceci są jak kruki..

Polecane posty

zlecieli i rywalizują...:D Do retro - zawsze:) Czysty układ:) Każdy mówi co myśli i idzie w swoją stronę. A do Komicznego od dziś zawsze, bo został moim guru. I jego notes z adresami panienek na poziomie też:)

Gość przyznam ze przeczytałam
tylko temat topiku, na resztę nawet nie mam ochoty... ale jak faceci sa jak kruki... to jakie są kobiety? sępy i hieny... sama jestem kobietą, ale te wypociny autorki są idiotyczne Chyba jakaś nieudacznica z niej, albo nie wyszedł jej egzamin gimnazjalny, co wcale by mnie nie zdziwiło.....

bo otulona snem ma racje do wyscigu sie nie staje, w wyscigu sie zawsze bierze udzial nawet nie starajac sie o cos mozesz wygrac i polozyc konkurencje swiadomie lub nie

zawsze co chciałem, to miałem... zero koszy, zero odtrącen... rozumiem, że masz o to żal, komiczne?;) a może nie miałeś szczęścia po prostu?;) jeszcze wszystko przed Tobą;)

Chyba jakaś nieudacznica z niej, albo nie wyszedł jej egzamin gimnazjalny, co wcale by mnie nie zdziwiło..... a więc są tu jeszcze tacy co mnienie znają:) co d otulonej snem: nudza mnie osoby które swoje frustracje za własną bylejakośc odreagowywują na mnie:) faktycznie, może czasami problemy które ostatnio stwarzam sa z lekka na wyrost:) bo na ile w końcu sposobów można powiedzieć że faceci są do dupy..? :) uważam że pobiłam swoisty rekord świata w znalezieniu ilości tych sposobów. Rzekłszy nieskromnie.....:) I nie oszukujmy się: na pewnym poziomie dyskusji moge liczyc tylko na kilak ników z kate, zresztą gwardia stawia się zawsze w mniej więcej tym samym składzie, co oznacza że nie ma nakafe duże więcej osób o pewnej swobodzie dyskutowania, a przede wszystkim o zdolności zrobienia czegoś z niczego, bo czasem faktycznie tak się na moich topikach działo:) Mam tu pewnie razje bytu dopóty, dopóki jeszcze komiczne [przyjdzie się poprzepychac ze mną, szukanie będzie miało na tyle dobry dzien by poświęcić mi kilka postów,z złośliwa będzie miala na tyle zły dzień że będzie jej się znów chciało trocha powarczec na facetów....:) Justyna już ma swój topik, ale i tak wpada, kochana,.....:) Marzę o tym żeby ktoś założył fajany topik gdzie mogłabym się z wami od czasu do czasu spotakć, bez wymyślania damsko- męskich problemów:) tak się porobiło....:)

Eyes - nie mam żalu :P jest spoko - nigdy nie mialem najmniejszego problemu z kobietami... dlatego nie mam zamiaru sie spinać i walczyc o francuskie ksiezniczki... co nie oznacza bezkompromisowosc i narzucanie tylko swoich regul i zasad

szanowna retro a mnie z kolei smiesza ktore z braku sensownych argumentow w dyskursie, skrecaja na sciezki osobistych wycieczek a może coś jaśniej..? tylko szybko, póki mi się chce czytać co tam masz do powiedzenia, bo za dużo to nie masz.. ale dawaj.

juz jasniej dziewczynko sie nie da a to przykro mi:) to do widzenia. :) :)

nie ma to jak dawka popoludniowego humoru dzieki samozwanczej pani filozof Obserwowanie czyjejś głupiej zazdrości też jest całkiem fajne:)

dlatego nie mam zamiaru sie spinać i walczyc o francuskie ksiezniczki... zastanawia mnie tylko, czy komiczne uważasz, że skłonne dać Ci kosza byłyby tylko "francuskie księżniczki"?

awansowałam z dziewczynki na dziewczynę:) całkiem mi to wystarczy:)

jakies miaukie te Twe wymagania no tak... od niektórych za dużo wymagać się nie da.....:) :)

"zastanawia mnie tylko, czy komiczne uważasz, że skłonne dać Ci kosza byłyby tylko "francuskie księżniczki"?" bez przesady - az takim megalomanem nie jestem...

to wiesz z autopsji zapewne tak... dokonała się przed chwilą, gdy weszłąm z tobą w dialog.... teraz już wiem:)

Ty to nazywasz dialogiem? No:) a ty nie? zauważ: wymieniamy kwestie, to się własnie nazywa DIALOG.:) tyle że jesteś w tym dośc kiepska, w tym cały ból.....:) :)

złośliwa..:) a co ty myślisz.....:) że ja nerwów nie mam....?:) mam, mam, zwłaszzcza jak się zmuszam żeby z kimś gadac, a już wcale nie mam na to ochoty , bo ktoś przynudza...:) Cholera bierze!:)

Miało być o tym, że faceci sa jak kruki. Okazuje się, że mimo różnych nieporozumień i tak kruk krukowi oka nie wykole... ... w zamian mamy dziobanie się jastrzębic o gołębich sercach:) Poświęcę się i skoczę do Makro po tonę kisielu. :)

Retro wiesz,mysle ze jestesmy do siebie podobne z charakterów ,tylko ze mamy inny sposób na oddawanie hołdu facetom;) Musimy jednak to piwo w kraku wypić...wśród kruków lub może i nie;)

wlasnie mialem tez o tym napisac.. najwiecej inwektyw i agresji, nasza droga retro otrzymala od kobiet wlasnie... faceci są dla niej w znamienitej wiekszosci mili, lub traktują ją pobłazliwie...

mala poprawka Ty probujesz wymieniac kwestie, ja sie jak na razie znakomicie przy tym bawie za co Ci calego serca dziekuje Cudownie:) zatem dostąp raz jeszcze tego zaszczytu, iż raz jeszcze wymienię z tobą kwestię, och, nie, przEpraszam, SPRóBUJę WYMIENIć:), i cóz..zatem, miłej zabawy, prawie się otuliłam snem konwersując z tobą....:) nie, przepraszam, PóBUJąC KONWERSOWAć... ach, Boże, az się pogubiłam z tego wszystkiego... naprawde, złoiłaś mi dziś dupsko, i to porzadnie...:) :)

Gość
retro => dziś gorączka, czy coś innego? :DNie wiem kogo rusza to, że koło baby lata ze 20 chłopa z czego 90% to tumany. Ustawić się z nimi w jednym szeregu? Wolne żarty :D

najwiecej inwektyw i agresji, nasza droga retro otrzymala od kobiet wlasnie... faceci są dla niej w znamienitej wiekszosci mili, lub traktują ją pobłazliwie... Komiczne! czy nie uważasz że to swoisty paradoks...?? oczekiwałam kobiecej solidarności, tymczasem baby gnoja mnie jak mogą, a faceci spokojniutko...:) MOże skomentujesz...? :)

Bo to wszystko to znowu stereotyp jest wywodzący sie prosto z książek i filmow. Taka Scarlett otoczona wianuszkiem wzdychulców np. Te wszystkie wejścia piękności na sale balową:D:D:D i w ten deseń. A tak naprawdę wcale tak nie jest. Podchodzi jeden wyrywa panienke i po zawodach:P

Gość
nefrytowakotka => no właśnie takie wianuszki tworzą się wokół niedowartościowanych księżniczek. Głupi lgną do głupich. Krzyż na drogę.