Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrednota

Nauczka

Polecane posty

Gość Wrednota

Kilka miesięcy temu poznałam starszego ode mnie o 10 lat mezczyznę. Poznałam go na czacie. Po miesiącu "klikania" spotkaliśmy się. Bardzo mi się spodobał. Mocno się w nim zakochałam. Spotykaliśmy się przez 4 miesiące na neutralnym gruncie, jakieś kafejki, restauracje, kino. Nasze spotkania nie były częste ponieważ ja jeszcze się uczę a on pracuje. Wczoraj zaprosił mnie do domu na kolację. Było miło, zjedliśmy pyszne danie które on sam przygotował i wypiliśmy wino. On poscielił łóżko, a ja poszłam się umyć. W łazience zauważyłam damską szczotkę do włosów. Pomyślałam sobie, że może miał wcześniej jakaś kobiete i to ona zostawiła. Poszłam do sypialni.. Kochalismy się. Pozniej rozmawiałam z nim o przyszłosci. Może to nie był odpowieni temat, ale chciałam wtedy usłyszec od niego słowa, że będziemy zawsze razem. A on mi wtedy powiedział, że ma żonę i dziecko. HA! Zbladłam. JESTEM JEGO KOCHANKĄ! Sytuacja totalnie mnie zamurowała. Powiedział, że będziemy się spotykac od czasu do czasu, ale nie za często aby się jego żona nie zorientowała i poszedł spać a ja nie wiem dlaczego połozyłam sie obok. Calą noc zastanawiałam się nad tym. Nie mogę uwierzyć, że taka sytuacja miała miejsce. Skurwysyn! Nad ranem gdy poszedł do łazienki zostawiłam głeboko w szafce na ubrania swoją bieliznę i liścik "ja też myślałam, że jestem jedyną"

Gość nie lubię brunetów już
niezła sztuczka :D

Upieram się przy "niezła". I kulturalnie i wrednie jednocześnie. :)

O majtki mniej mi szło. Bardziej o ten liścik.

Tchórzliwie jeśli już. Ja poszłabym z tymi majtkami i newsem osobiście.

A po co ma sie w tym jeszcze osobiście babrać? Zabrała zabawki i poszła do domu. I dała drugiemu dziecku cynk, że piaskownica zafajdana.

Jeśli już, to chciałabym zobaczyć wyraz twarzy tego dziecka z zafajdanej piaskownicy. Jaką satysfakcję miałabym z tego, że ktoś znalazł albo i nie, moje gacie? :)

Gość brudne gacie zostawiła
i wróciła bez gaci do domu? Co za fleja :o Dobrze, że tak wyszło, szkoda by było faceta, bleeee

kablowanie? a chcialabys byc na miejscu jego zony? lepsza najgorsza prawda od najslodszej uludy. a ta hipokrytyczna swinia (ten facet) nie zasluguje na to, aby dalej uchodzilo mu na sucho.

Gość niunka 000000000
no brawo:):):) jestem pod wrazeniem:)

Dla mnie sprawa jest prosta - autorka została oszukana, żona tego faceta też. Bielizna i liścik w szafce są jasnym komunikatem dla żony, że jest puszczana kantem (raczej trudno będzie się facetowi z tego wytłumaczyć), a w takiej sytuacji chyba nie było sensu żeby autorka namierzała tą żonę i leciała do niej osobiście. Po co jeszcze dodatkowo się w tym babrać?

jasne a autorka pewnie swieta i straszny przezyla szok haha bo uwierze,jeszcze nie raz polezie z nim do lozka:P

Gość Wrednota
He, a czy ja napisałam ze majtki? albo ze brudne? :) Czekam na sms od niego :P ahaha

szalona -- jeśli już chcesz się bawić w zgadywanki co do ciągu dalszego, to chyba logiczne że gdyby autorka miała w planach ciągnąć ten "związek", to nie informowałaby o nim jego żony...

jak polezie, to juz nie bedzie o niej swiadczyc najlepiej... chyba, ze bedzie tlumaczyc to sobie tym, ze kosztem utraty pewnej przyjemnosci nie bedzie karac skurwysyna. ale wtedy musialaby podchodzic do seksu z nim bez zadnych zbednych emocji. chociaz ja bym jednak ukarala bydlaka.

Gość żona od ....nastu lat
uważam, że dobrze zrobiłaś. Oszukał Cię, zaciągnął do łóżka by po tym zakomunikować, że ma rodzinę. Gdyby mój mąż takie coś zrobił to bym była wdzięczna tej drugiej oszukanej, że otworzyła mi oczy. Na pewno najpierw bym wściekła się na nią, ale to nie ona zdradziła tylko mąż.

Gość Wrednota
Dla tych którzy mnie potępiają.. Hehe, a co miałam zrobic? Powiedziec mu, ok, będziemy sie spotykać dalej? Sama zostałam kiedys zdradzona dlatego takich męzczyzn jak on potępiam!

Gość tak to jest
jak się puszcza ze starszymi panami, bo mają kasę. Blachara z marzeniami o byciu tą jedyną - rzadki jak kupa przypadek. Z reguły takie laski znają swoje miejsce w szeregu, a ta proszę - chce być tą jedyną :D

piszcie co chcecie ja i tak nie wierze ze nie wiedziala wczesniej ze nie jest wolny i tyle:P🖐️

Gość swietnie zrobilas dziewczyno
chociaz ja bym wsadzila to do jej kosmetyczki, szybciej by znalazła, i raczej bez szansy ze on to znajdzie predzej niz ona

Gość Wrednota
do "tak to jest " Nooo, takie teksty do zachowaj dla siebie.