Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnaa

zmienilyscie byscie prowadzacego gina w polowie ciazy?

Polecane posty

Gość onnaa

jakos do mojej nie mam zaufania a waham sie

Gość zenuazenua
jak nie masz zaufania to zmien, po co sie meczyc :)

Ja zmieniłam pod koniec 4-go miesiąca. Też sie wahałam bardzo, ale trafiłam na super lekarza i teraz mam 100% pewności że podjęłam właściwą decyzję! Jak nie masz zaufania to radzę zrobić to samo.

Gość groszek zielony
ja jestem w 6tym miesiacu i bede sie przeprowadzac. wszystko musze zmienic, bo przeprowadzam sie z innego kraju do Polski. nawet polskiej karty ciazy nie mam :(

Ja gdyby nie fakt, że to już ostatnia wizyta u obecnego lekarza, a potem zmieniam miejsce zamieszkania, to na 100% bym swojego zmieniła.

Gdybym nie miała zaufania to bym nie wachała się - odrazu bym zmieniła.Po co się męczyć?

zmienialam gina 3 razy;)

ja bym zmieniła. Niestety ja byłam głupia i nie zmieniłam, choć miałam beznadziejną ginkę. Wprawdzie ciąża zakończona super, ale ginka zero podejścia do pacjentki, liczyła się tylko kasa. Cały czas miała na twarzy wredny, sztuczny uśmiech.

Gość tak to już jest
ja właśnie zmieniłam bo co chwile chciał mi robic usg dziecka a ja nie chciałam bo nie wolno tak czesto naświetlać bo przepisywał mi witaminy i kwasy foliowe a ja uzupełniałam je w diecie potem poszłam do super babki która przyznała mi racje że witamin to czeba szukać w jedzeniu a nie w aptece bo to chemia. byłam jedynom takom pacjentkom i sie bardzo ucieszyła i o0kreśliła mnie " jedyna mądra "

Gość CFF
MOJA GIN TEŻ OKAZAŁA SIĘ DO D...,ALE ZOSTAŁAM PRZY NIEJ DO KOŃCA,BO U NAS W OGÓLE NIE MA DOBRYCH LEKARZY.POZA TYM ONA PRACUJE W SZPITALU,GDZIE MAM RODZIĆ,TO W RAZIE CZEGO...

Gość cff
POZA TYM JA ZMIENIAŁAM JUZ DWA RAZY ,BO JEDNA:STRASZNIE NACIAGAŁA MNIE NA PIENIĄDZE,A DRUGA MIAŁA CHOLERNIE DŁUGIE TIPSY-OKOŁO 4CM.

Gość piekneone
jedyna mądra? :D:D bo Cię nie czytała,tylko słuchała......hi hi hi

Ja zmianiałam w około 34 tc, ale musiałam bo mój zamknął gabinet i wyjechał 100 km dalej. Bałam się takiej trasy podczas porodu ;) A gydyby gin nie budził mojego zaufania zmieniłabym.Bez wahania, dziecko jest ważniejsze :)

Gość tak to już jest
a nie musisz sie wyśmiewać wiesz

Gość lintelika
Ja zmieniałam niestety :/ Nie dlatego, że mi wyjechał, tylko dlatego, że był niedouczony. Zrobił mi awanturę, gdy powiedziałam, że nie będę brać tranu bo nie jem mięsa. I prawie mnie powyzywał :/ A nowy po prostu zapisał feminatal z dha, żeby tłuszczu nie zabrakło. Czasem to mnie przeraża, że oddajemy swoje życie i zdrowie w ręce takich osób, jak mój na szczęśćie były gin...

Gość hub
ZMIENIAJ! JA NIE ZMIENILAM I TEZ SIE WAHALAM I ZALUJE DO TEJ PORY! BO UR ZA WCZESNIE!