Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trivium

Gdzie ci faceci???!!!

Polecane posty

Gość Pierdolenie niezależne
Oferma jaki jest, taki jest, ale jako jeden z nielicznych jest niezależny. Reszta to albo w drużynie, albo usilnie stara sie w niej być.

"ale jako jeden z nielicznych jest niezależny" i dziwic sie, ze swojego czasu na Stana Tyminskiego zagłosowalo w tym kraju ponad 20% uprawnionych

niektórych zdroworozsądkowe poglądy są podobne i nie wynikają z przynalezności do sekty komicznego:D ale fakt- trudno go nie lubić i ja się tej sympatii nie wypieram- choćby na złość niektórym zazdrośnikom:P

Jak sie mówi to się myśli a jest to niewygodne, to gra sie w druzynie. Lepiej powiedzieć, taak, oczywiście uczucie jest ważne.. to jedność duszy, seks jest tylko dopełnieniem, a dopasowanie nie isnieje bo przecież uczucie wszytko zwycięzy... Tylko dlaczego ci co tak twierdzili ida w długą i zdradzają?

Pogódź sie z tym, że czasy w których na twego tate glosowało 97,8 % uprawnionych juz nie wrócą.

\"Pogódź sie z tym, że czasy w których na twego tate glosowało 97,8 % uprawnionych juz nie wrócą\" jak to nie wrócą? Moj ukochany dziad Kim Ir Sen i kochany ojciec Kim Dzong Il nadal są światłem narodu i szczesciem dla ludu!!

Ach ty pieszczoszku....socjalizmu.

Gość ofe rma
ja też bym chciał ale warunkiem akcesji jest zrobienie komicznemu laski a na to niestety nie mogę pójść.

Czy pirdolenie jest zależne czy nie i od kogo, trzeba spytać narządów:) Wrócę do pierwszego postu, bo się \"zgubił\'\": \"Jestem kobietką raczej urodziwą(wsyzstko jest kwestią gustu),szczupłą, dbam o siebie,uprawiam sport, mam swoje hobby,mam swoją kasę. Dodam,że mam dopiero 22 lata!\" Czy to nie za duże osiągnięcia jak na tak młody wiek? Pragniesz partnera, który by ci dorównał? Przewyższał? Jak się tak będziesz rozwijać, ten pętak Superman nie będzie godzien torebki za tobą nosić, chociaż jest nie zUK, tylko aż z US. Nie chodzi o obniżanie poprzeczki, tylko o zmianę środowiska. Rozglądnij się wśród: - urodziwych (kwestia gustu, ale np.budowlańcy mają czerone nosy, błeee) - dbającyh o siebie (to raczej problem, głównie osiedlowy...) - wysportowanych (wskazany jakikolwiek ruch z wyjątkiem seksu sportowego na dochodzenie) - mających hobby (czyt. dowolna pasja oprócz szukania żony) - niezależnych (studenci na garnuszku mamy i bezrobotni - out!) Aha! Na forum nie! Toż to nałóg! Napisz kartkę z podróży jak znajdziesz.

Szukający, jesteś wielki, znowu udzieliłeś mi cennej rady! Wiem już dlaczego nie mam szans na faceta, zbyt dobre klawiatury zawyżyły porzeczkę :-D

pola Klawiatury? Facetom bardziej myszki! Która podskoczy bezprzewodowej optycznej? :D kotka Zmiany powiadasz...A co będzie w przyszłym tygodniu? PS. Zniesmaczenie bardziej pasuje. Cóż...

Rozumiem. Też żałuję... W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wreszcie wpłyna na konto pieniądze bo aktualnie jestem posiadaczką całych 5 zł:D:D:D:D

No to normalne:D Nawet nie mogepowiedzieć strzelsobie kielicha bo jesteś w robocie:) Kawki sie napij i wyluzuj... jest ok:D

Samica, miałaś operację? p.s. Szukanie, oceń obiektywnie, bo widzę, że czasem dziiwne rzeczy tutaj wypisuję :-O matrix jakiś czy coś?? :-D