Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko1

Moja żona po ślubie sie ZANIEDBAŁA... ! Nie ta sama kobieta bleee

Polecane posty

Gość Adaśko1

Kiedyś miała zawsze wydepilowaną cipeczkę, teraz wogóle tego nie robi, albo baaardzo rzadko.Ma zarośniętą i nie przeszkadza jej to. To samo z depilowaniem nóg. Depiluje sobie tylko, jak idziemy na jakąs impreze i ma odssłoniete nogi. Zimą wogole ich nie depiluje blee. Jest ładna ale sie zaniedbała po slubie. Przedtem zawsze była pachnąca itd. Teraz jak siedzi w domu to ubioera jakieś stare ciuchy, nie umaluje sie ani nic, nie poperfumuje.Pozatym przytyła. Wkurza mnie to bo ja chodze na siłke, biegam, czasem na piłke czy siate. Bo zawsze lubiłem sport, dbam o siebie i sie nie zmieniłem po ślubie tak jak Ona !! Nie chce jej nic mowic, zeby nie urazić. Ale powoli napawa mnie to obrzydzeniem do niej, do sexu z nią. Co robic ???

Gość
Jasno to powiedzieć i zawczasu przygotować wniosekl o rozwód. Żenić się nie ma co (przynajmniej w tych okolicach geograficznych). Baby często myślą, że jak już złapały męża to można odpuścić. :o

Gość tak sobie podciagam
a to peszek, wydepiluj ja sam za kare woskiem :P

Gość niestety to przykre
ale większość kobiet po ślubie zaniedbuje się... Złowiły jelenia i odpuściły sobie... A jeleń ma wielkie rogi!

Gość tak sobie podciagam
jelen hahaha :P jestes koles jeleniem :P

Gość adolfo
moja nawet zaraz po zaręczynach zmieniła sie do nie poznania, wieczne fochy, ciągle niezadowolona, zaniedbana - dobrze, że przejrzałem na oczy, ja z tą babą nie wytrzymam i gdzie ja miałem oczy, Oczywiście ze ślubu bedą nici, niech sobie szuka innego frajera

Gość kinga222
najlepszym sposobem wydaje sie dowartosciowanie twojej zony,a ty jak czesto mowisz jej komplementy?a to zawsze dziala.powodow może byc zreszta wiele-nadmiar obowiazkow,jakies klopoty.Nic nie dzieje sie bez przyczyny.

Gość rozwiódł się bo zona przytyła
a wcześniej ją zdradzał:)

Gość Adaśko1
Co mnie obchodzi że Twojemu nie przeszkadza :o A zapuszczaj sobie tam kierzki wali mnie to :o I nie chuju Kobieto ! Moja zawsze sobie depilowała , wiedziała, że mi sie to podoba. I zanim sie pobraliśmy ZAWSZE miała wydepilowaną....

Gość wiecie kobitki
jak to dobrze zamieszkać z wami pod jednym dachem jeszcze przed slubem - cały ceremoniał zaślubin ginie jak mydlana bańka

powiedz jej ze sie zmienila i ze chcialbys zeby bylo jak przed slubem ja jestem mezatka 1,5 roku dalej dbam o siebie bo chce zeby mąż nadal był we mnie zakochany tak jak na poczatku, nie zawsze mam makijarz ale staram sie wyladac ładnie dla niego dla siebie zreszta tez. Nie przeszkadza mi w tum nawet 5 m-czna córeczka a pracy przy niej sporo. Pogadaj z zonką

Gość
Dżina30 => nie doradzam, nie doradzam. Przynajmniej nie tym razem. A poza tym najczęściej piszę, że żenić się nie warto, lepszy jest związek nie formalny. W razie czego starczy tylko walizkę spakowa. A tak się człowiek musi po sądach bujać :o Chodzilo mi o to, że jak facet powie babie, że coś z nią nie tak i juz go nie rusza jego zycie zamieni się w piekło :P Jak myślisz, może kochanka byłaby lepszym rozwiązaniem? :P

A moze zaproponuj jej ze ty jej ci*ke wydepilujesz jesli nie masz nic przeciwko:)

Gość
*nie formalny :P

Gość
No nie, no... Co się ze mną dzieje? :D

pisales cos o perfumowaniu kup jej w prezencie perfumy i jezeli nie bedzie ich uzywac mow ze ci przykro ze ich nie uzywa, musisz jakos podstpem o nia zadbac jesli pogadac sie nie da:)

Gość a ty chuja golisz
?

Gość tak sobie podciagam
apostoł spaprałes sie :P

No może by była :) nie wykluczam... Do autora ...musisz z nią pogadać ..tak szczerze. Powiedieć jej, że chciałbyś, żeby było jak przedtem. Swoją drogą często tak bywa, że małżonkowie się zaniedbują po ślubie..tyją itd ehh..życie

Gość adolfo
mojej lepiej na odcisk nie nadepnąc, ją trzeba zawsze głaskać z włosem, a nie daj Boże pod włos, na szczęście to już koniec, niech się na kimś innym wyzywa

Gość Adaśko1
Zuzanka dzięki 🌼

Gość
tak sobie podciagam => trzeźwy, jeśli o to chodzi :P Chyba jakiś spacjowy fetyszyzm mi się rozwinął :P

Gość
do Apostoła => Jestem kudłaty jak niedźwiedź. Żałośnie by taki goły placek by wyglądał - golenie musiałabym zakończyć w okolicach obojczyków :P

Gość do Apostoła
Jaki placek ? Masz placka zamiast chuja ? Czy Ci nie staje i dlatego "placek"

Adaśko nie ma za co:) polecam romantyczną kompiel a potem zaproponuj ze ja wydepilujesz:) nie mam tylko pomyslu na te dresy w ktorych chodzi :/

Gość może ma tam
placka z rodzynkami? :P

Gość sprawa śmierdzi
kup jej karnet na silke i zabierz se soba perfumki ulubione kup i smutkaj gdy ich nie uzywa

Gość Adaśko1
przyznam sie szczerze ze te jej owłosione nogi i pachy bardzo mnie podniecaja ale przed kolesiami z siłki wstyd ze taka zarosnieta :O poradzcie cos bo sie ze mnie kumple smiejom :(