Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko1

Moja żona po ślubie sie ZANIEDBAŁA... ! Nie ta sama kobieta bleee

Polecane posty

Gość ...Alicja...
KAZDA KOBIETA POWINNA O SIEBIE ZADBAC TAK SAMO JAK I MEZCZYZNA TO JEST NORMALNE,LECZ NIE NORMALNE DLA MNIE JEST TO,ZE DLA FACETOW KOBIETA MUSI BYC WYPERFUMOWANA,MIEC TONE MAKIJAZU NA SOBIE I ODJAZDOWE W DOMU RZECZY NA SOBIE.... JA OSOBISCIE WIADOMO MYJE SIE CODZIENNIE I NAWET RANO,PO DOMU CHODZE BEZ MAKIJAZU I W DRESACH BO NAJWYGODNIEJ,A CO DO PERFUM TO OWSZEM CZASAMI W DOMU SIE POPERFUMUJE I DLA MOJEGO FACETA TAKA JESTEM ATRAKCYJNA I ZADBANA... WY FACECI OCZEKUJECIE OD KOBIET ZADBANIAI NIE WIADOMO JESZCZE CZEGO....??!!! A JESTEM CIEKAWA CZY TAK KAZDY FACET DBA O SIEBIE....!!!!

Przede wszystkim kobieta powinna dbac o siebie dla siebie, a nie dla kogos. Jesli sie nie ma w nawyku dbania o swoja urode, samopoczucie, zdrowie itp. to i dla meza nie bedzie sie dbalo, bo po co, skoro dla siebie samej sie nie stara:D

komiczne Cześć:-) No kaszaloty z odsiecza przybiegły. Czy Wy jesteście takie głupie czy poprostu sto lat za murzynami. Tu nie chodzi tylko o ta nieogolona cipkę. Tu chodzi o fakt,że poznał dziewczyne i zakochał się w zadbanej lasce a teraz po slubie mimo tego, że jak autor sam napisał nie z powodu choroby lecz z lenistwa zaniedbała się. Jak mozna mając tyle lat nie depilowac sie nieważne czy dla męża czy nie??Powtarzam to jeszcze raz moja mama ma prawie 50 lat i też dla niej depilacja to codzienność. On nie uroił sobie jakiejś chorej sytuacji, że np. po slubie ma nauczyc sie szpagatu by go zaspokoic w łóżku. Lecz chce tego co miał. Zadbanej partnerki.

"masz jakieś argumenty które pokazałyby nielogiczność mojej wypowiedz?" wysnuwasz hipoteze na podstawie swoich przypuszczeń, potem z przypuszczeń wyciągasz wnioski a wnioski poddajesz dalszej analizie... wszystko to informacje stworzone tylko w Twojej głowie... :D gdybasz sobie na temat autora :D a on został oszukany przez żonę.. po prostu..

sama jestes kurwa prostaczka ... mi szkoda czasu na malowanie ryja przez pol godziny .. odezwala sie kaszalotka co sie musi tapeta zaslaniac burzna picza buehehe

No właśnie - rzeczywistość bardzo ładnie to opisała Ps cześć :)

jak to kurwa fajnie jak ktos ma inne zdanie to zaraz jest niedrozwojem ja pierdole co ta Polska robi z ludzmi :O :O

Gość fajne
rzeczywistośc,,,nie bądżże śmieszna dziewczyno.... depilacja ma być jednyna sluszną drogą?????? a wiesz, że to jest narzucone kulturowo, Ty i Twoja mamusia obie jesteście zewnątrzsterowne. tymczasem depilacja nie jest jakąś NORMĄ...bo ty tak chcesz, bo tak nam się mówi na każdym kroku....to jest sprawa INDYWIDUALNA. inna sprawa, że skoro dziewczyna wcześniej się depilowała, a teraz nie, to facet może czuć się zawiedziony. tylko tyle. ale weż nie ustalaj tutaj jakichs chorych norm.

Gość fajne
poza tym znajdziesz tyle samo miłosników gladkości, co i zwolenników gąszczu:D akurat tutaj facet preferuje gladkość.... ale nie jest to norma, wymóg.

Gość do eehhhhhhhhhhh
Kobieta niewydepilowana nie jest taka pociągająca ... te gładkie ogolne są najseksowniejsze, tak mówi ogromna większosc meżczyzn! Ta co ma włosy na cipie juz nie jest taka podniecająca. wbijcie sobie to do głów!

pestka-4 Ty damo z klasą zachowuj sie. Byle jak ale sie przynajmniej zachowuj. "ja tam wole rzesy pomalowac ..kreski lekko i czasem roz na policzki .. jak sie nie pomaluje nie ma az tak drastycznej roznicy"-jeżeli chodzi tutaj o tą wypowiedź to zazwyczaj kreski i róż to jest ostatni punkt makijażu i raczej przez większość stosowany tylko na wilkie wyjścia

Gość EhhhhhhhH
On nie został oszukany przez żonę Zmiany są nieuniknione z upływem czasu A czy on rozmawia z żoną na te tematy? Czy ona wie? A może ona jest jasnowidzem i sama się domyśli? Każda kobieta stara się dbać o siebie i podobać się, i chętnie sprawi przyjemność swojemu mężowi, jeśli wie czego on oczekuje, Więc niech z nią rozmawia Mam nadzieję że w tych oczekiwaniach nie posunie się do absurdów Niemniej stwierdzam że gdyby mój chłopak oczekiwał ode mnie abym miała nieskazitelny makijaż przez 24godz. na dobę i wysokie szpilki na nogach przez cały czas pobytu w domu............to raczej nie udałoby mi się spełnić takich wymagań

A problem lezy gdzie inndziej. Jesli przed slubem sie depilowała, uzywala perfum, pilnowala diety,chodziła do kosmetyczki a teraz tego nie robi to znaczy żerobila to po to aby wyjść za mąż. Wyszla i przestała. Rewelacja. Trzeba dabać o siebie dla siebie.

jeden lubi paseczek, inny całkowitą depilacje... ale krzaczory przestały byc w cenie juz dawno... niektorzy faceci je co prawda akceptują, bo boją sie powiedziec partnerce co im sie podoba... pod pachami tez sie nie golicie? :D Nogi a la sarna? Pełna naturalność :D

Gość fajne
" A problem lezy gdzie inndziej. Jesli przed slubem sie depilowała, uzywala perfum, pilnowala diety,chodziła do kosmetyczki a teraz tego nie robi to znaczy żerobila to po to aby wyjść za mąż." WRESZCIE!!!!wreszcie ktoś zobaczył gdzie jest problem.... zamiast pisac o swojej 50-letniej mamusi, która się depiluje, a kogo to obchodzi?

Gość do eehhhhhhhhhhh
prawda komiczne. wiele akceptuje busz, bo partnerki reagują histerią na najmnijeszą wzmianke o depilacji. ciemnogród.

"Zmiany są nieuniknione z upływem czasu" oczywiscie :D:D przeciez powyzej 30 roku zycia, golenie i depilacja powoduja u kobiet raka skóry, perfumy szkodzą jej na nerki, a szczupły wygląd powoduje marskość wątroby :D

łoo matko teraz mi beda od dam pokladac .. nie wazne czy wielkie czy nie .. nie nakladam pudru ani fluidu wiec dla mnie to koncwy punkt :P :P widze taka gadka ... zaczel sie od cipy sknczy sie na gebie milej konwersacji ... fajnie jak ktos na sile kmus cos wciska .. clala kafe :P

Gość fajne
pestko... ale to po prostu nie moze byc Twoj końcowy punkt!!!!musi byc pierwszy, albo któryś tam, bo tak zapewne maluje się mamusia;):P:P:P zatem nie znasz sie wcale na makijazu moja droga...

heh ale ja wcale nie ublewam ze sie nie znam ... bo sie rzadko maluje , juz tym wspomnialam :D nie zalezy mi tez zeby sie znac bo nie i juz :D ;) to tak jakby ktos mi pwiedzial najpierw umij glwe potem dupe hehehehh ...

i nigdzie nie pisalam ze sie znam :) i tez nie napisalam w jakiej kolejnosci to robie wiec skad te przypuszczenia :)

do wszystkich kobiet z bujnym zarostem łonowym: używanie golarki, depiltora, mydła, perfum, wizyty u fryzjera i kosmetyczki, makijaż, sex kilka razy w tygodniu- to dzisiaj norma-te prawdy sa zbyt oczywiste by podlegały dyskusjom!

Gość EhhhhhhhH
komiczny uparty jesteś w jednostronnym postrzeganiu zagadnienia nie tak jednotorowo, Co człowiek to inne upodobania A w związku ustalamy swoje upodobania poprzez rozmowy Ja poznałam swojego chłopaka gdy na głowie miałam burzę czarnych włosów, podobało mu się A teraz powróciłam do swojego naturalnego koloru włosów, znowu jestem jasną blondynką, też mu się podoba Więc zmieniłam się? TAK Zmiany bywają akceptowane Trzeba być wyjątkowo niedojrzałym facecikiem aby wymagać niezmienialności Bo wszystko się zmienia

Gość fajne
no następna z normami....jeszcze będzie mówic ile razy mamy miec seks:D pestko...ale nie widxisz mojej ironii???przecież ja jestem cyniczna, ale nie wobec Ciebie;)

a mi zabronił depilować cipkę ginekolog, bo latałam do niego bez przerwy z infekcjami (co 4- 6 tygodni przez ponad trzy lata). Powiedział, że natura wie co robi umieszczając włosy w różnych dziwnych miejscach i one maja zadanie do spełnienia. Mój narzeczony śmieje się, że ma mnie za co targać i chyba mi to bardziej przeszkadza niz jemu. Jak mówię, że się jednak \"obskubię\", to mówi, że nie bo lekarz zabronił.

fajne- to normy dla kobiet świadomych, zadbanych... skoro nie dla ciebie to twój problem:/

ironia ironia zatytłowane bylo do mnie :P :P ok niech sie kloca o ta cipke ogolona czy nie ehheh ps a moze zona ma jakies problemy po goleniu hihi a moze jest poprostu w stanie blogoslawionym?? hihihih

Gość fajne
agaci... musisz sie wydepilowac, to jest NORMA!!!1 w przeciwnym razie NA PEWNO Twoj facet będzie Cie zdradzał z gładziutką cipeczką...załozysz się, że komiczne tak Ci napisze?:D poza tym, 50-letnie mamusie się depiluja, a Ty młoda dziewczyna-NIE?? jakże to tak?????????????