Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodziak

Może jestem głupi, ale...

Polecane posty

Gość Mlodziak

Planuję w te wakacje spotkać się ze starszą o 4 lata dziewczyną, którą poznałem w necie :)

Gość tak sobie podciagam
chwalisz sie czy zalisz??

Gość kinga222
może byc zabawnie,oby czasem takie znajomości okazują się niewypałem,ale zdarzają się i wyjątki,kto wie co moze wyniknąć z takiej znajomości może ci sie poszczęsci.

Gość Mlodziak
Nie, ja mam 20 lat ;) i to bardziej ona chce sie spotkac, ona zaproponowala. Ja raczej az tak sie nie wczuwam w znajomosci internetowe ;)

Gość Mlodziak
Bo nie spotkalem sie z nikim z internetu do tej pory. I musialbym kilkaset km jechac ;O

pewnie i tak się okaże, że babka jest zaniedbywana przez męża-tirowca i szukala mlodego cialka do uzupelnienia codziennych zapasow z wibratorem. A potem płacz i stukot wypluwanych zębów, kiedy stary wróci z trasy. Dobra, rozpedzilem sie :P

Gość Mlodziak
Nie, ona jest sama. Zreszta teraz jest w Anglii, a na wakacje przyjezdza do Polski ;)

Gość Mlodziak
Tym bardziej, ze ona ma na mnie ochote ;)

jedz i skorzystaj jak nic z tego nie wyjdzie przynajmniej nie wrocisz z pustymi rekoma tylko z bagazem nowych doswiadczen;)

u to jak moja byla pani :o a pisze ci ze w okolicy u niej nie ma fajnych facetow? :D

Gość Mlodziak
sumienie k - napisz o niej cos wiecej :P Nie wiem jak tam u niej w Anglii jest, ja i tak nie traktuje tego powaznie ;)

e tam, swiat taki maly nie jest :p a i ten temat mi na prowokacje jakos wyglada :D

Gość Wioli_26
Mhhh wiesz dziwnym trafem ja poznałam swojego przyszlego męża poprzez net i to do tego jest 3 lata młodszy. On mial jak ty 20 lat a ja 23. Jestesmy ze soba prawie 4 lata, w dzien slubu minie nam 5. Nigdy bym nie przypuszczała że coś z tego moze wyjść, bo nie miałam słabosci do młodszych. Dzis wiem że było warto, może Ty tez się przekonaj. Najwyżej sie pociągiem przejedziesz i napijesz piwka:)))