Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega mojego

kolega mojego faceta napisał mi teraz smsa

Polecane posty

Gość kolega mojego

"jak będziesz z nim zrywać to jestem pierwszy w kolejce" ;/ dlaczego on zakłada ze ja będe z nim zrywać? a może oni są razem i to razem wymyślili co ja na to?

palant :O nie odpisuj swoją drogą dziwny musi być Twoj facet skoro go o takie szczeniackie prowokacje posadzasz

Gość kolega mojego
nie wiem ale wiem ze byli razem dzisiaj na piwie, i ja się troche wkurzyłąm na mojego a pozatym pytałam wczesniej tego kolege czy napewno są razem, no a on teraz mi odpisał, zaraz zapytam m ojego czy jest w domu już jak tak to znaczy że on o tym nie wie, ale raczej nie, mój ma o tyle u mnie przejabane że czasmi kłamie a ja NIENAWIDZE kłmastwa! i jeszcze raz mnie okłamie to koniec z nami, a tamten fajny koles ale ja bym nie chciała za nic w świecie być kiedykolwiek z jakimś kumplem jego

Gość kolega mojego
nos zkurwa nawet mi nie mów że opowida o tym;/ kur.....a ale znając facetów to tez przeszło pewnie....

Gość kolega mojego
ale z tego co pamiętam to jak byliśmy u niego kiedyś to on zawsze był strasznie miły dla mnie, mówi do mnie kotku;/ i patrzy się , komplementy, wiec nie wiem czy napisał tak tylko że o seksie gadali,on kiedyś mówił ze "zalał by forme " jakby miał kogoś bo chce już się ustatkowac i miec żone , kurwa forme zalać! bez jej zgody!!!

czekaj, moze zaraz mms z jakims ciekawym zdjeciem twojego faceta przyjdzie... :classic_cool: bro, budzisz we mnie podle instynkty :D

Gość kolega mojego
motorniczy on chyba miał na myśli co napisał że "JAK Z NIM ZERWE" że on jest pierwszy do ego ze chce żebym była jego dziewczyna, nie wiem czy mam tego smsa pokazać mojemu??

Gość kolega mojego
na dodatek podejrzewam że teraz ten kolega będzie go często namawiał na wypady gdzieś, i na imprezy zebym ja z nim rzeczywiscie zerwała, on jest kurwa napalony, i jeszcze namiesza między nami jak tamten ulegnie

Gość kolega mojego
hahah już więcej nie chce i tak mam problem jeszcze z trzecim chyba za miła jestem i dlatego :D

Gość
kolega mojego => pokaż, pokaż. Podobno laski rajcuje, jak faceci się o nie biją. Kop w jaja naprawdę skutecznie może rozwiązać problemy z libido tego koleżki :P

Gość kolega mojego
oni i tak wiedzą że nic nie będzie nigdy z tych podchodów conajwyżej mogą się na zdjecia pogapić i tyle... nawet jakbym miala kiedyś zerwać z oim to i tak nie zwiaze się z żadnym kolegą jego, wstąpie do zakonu ;] ale mój mnie wkurzył właśnie.....wysłałam 2 smsy z pytaniem gdzie jeste i nic!!! ale oberwie

Gość kolega mojego
teraz to się troszke wkurzyłam

Gość
Z chęcią tylko, że rano idę do dentysty :P Wolę, żeby się koleś nie upił w trakcie roboty :D

Gość kolega mojego
dzwoniłam do niego

Gość kolega mojego
kurwa ja już nic nie wiem, kazdy najebany nie wiem o co chodzi! do mojego dzwonilam i dał mi kolege do tel ale innego jeszcze bo tamtego nie było odziwo..... odziwo wróćił już do domu, albo wogóle z nim nie był tylko mój mu kazał tak powiedzieć...ja pierdziele nie wiem no !

dziewczyno daj sobie spokoj juz chlopaki zaszaleli zadzwon do niego jutro jak wytrzezwieje teraz nie ma sensu;)