Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić

Doradźcie co się dzieje, ale nie mam potzreby współżycia z mężęm-

Polecane posty

Gość co zrobić

witam wszystkim. Jestem 30-letnią kobietą. Mam 3,5 letnią córeczkę i od4 lat jestem mężatką. Czuję tak jakby się coś wypaliło w moim związku. Nie wiem co jest!!! Sttrasznie martwie się o to bo nie czuję potzreby zbliżenia z męże. Oczekuje ode mnie częstego współżycia a ja nie potrawfie mu tego dać. Kłócimy się często o to i dlatego też nasz związek przechodzi poważny kryzys - nie pierwsz zersztą raz.

Gość gdfsdsd
a kochasz go? moze cos sie wypalilo

Gość co zrobić
tak myślę, że go kocham - lae jak to w życiu różnie bywa. Sa gorsze i lepsze dni. Zraża mnie częst swoim zachowaniem. Jest arogancki i chamski w sosunku do innych, do moich rodziców również. Sa oczywiście problemy i zmartwienia życia codziennego - czasem zmęczenie. Ale facet często tego nie rozumie. KLÓci sie ze mną.

no tak mąż zrobił swoje,to mąż może spadać byle kasę zostawiał :O

znajdź kochanka, żeby ci przypomniał emocje, których mąż ci już nie zapewnia:D

Gość co zrobić
do rzeczywistość Nie myślę o tym akurat ale wkradła się do naszego związku rutyna, codzienność i mnie to przerasta. Żyejy sobie raczej normalnie ale - właśnie jest to ale

Skutkiem ubocznym antykoncepcji hormonalnej jest spadek libido często - stosujesz?

Gość co zrobić
Znaleźć kochanka!!!! Nie potrafiłabym tak żyć - podwójnie. Mam dziecko i miałabym wyrzuty sumienia robiąc takie rzeczy

Gość co zrobić
od ponad roku nie sosuje antykoncepcji, ponieważ tez tak myślał, że to może przez to

Gość co zrobić
Zwalałm to na tabletki - przestałam zabezpieczać się w ten sposób - ale to nie było chyba to Kurcze naprawde mam problem,

hmmm, no to nie wiem... a wcześniej wszystko grało w sferze sexu?

Gość mirco
Radzę nauczyć się brać z sexu przyjemność, a jeśli sami tego nie potraficie, to idźcie razem do specjalisty - inaczej twój mąż któregoś dnia nie wytrzyma i skończy tak jak ja - zdradzi Cię. I zrobi to - mimo, że może to być dla niego najgorsza rzecz w życiu, tak - czym było to dla mnie. Chyba, że i on nie jest normalnym w tego rodzaju potrzebach facetem i wystarcza mu prace, telewizja i no nie wiem spacery!!!

Gość co zrobić
Ta prawdziwa chęć przychodzi bardzo rzadko. I raczej wynika ona z obowiązku jako żony. Czy powinnam tak robić???? To nie jest chyba w porządku

Gość mirco
co zrobić - naprawdę - potraktuj poważnie to co ci na pisałem, to co Ci napisałem wydarzyło się w moim życiu 2 miesiące temu. Też mamy dziecko, 2 letnią córeczkę i mija nam niedługo 3 letni staż małżeński.

nie robić źle, robić "z musu" też niedobrze

Gość co zrobić
do Ewa33 Normanie, że się tak wyraże było do momentu porodu. Po urodzeniu dziecka coś pękło i ochota nagle minęło. Wcześniej było naprawdę super. Ale to było tak dawno

micro - nie można "nauczyć się czerpania przyjemności" - albo ją odczuwasz albo nie

Gość co zrobić
do mirco - powiedz mi dlaczego tak zrobiłeś. Nie chciał żona zbliżeń. Jak możesz napisz coś więcej na przykładach. Z góry dziękuje

hmmm... no tak, temat porodu jest mi zupełnie obcy, ale... wg mnie może nie poród tylko przeciążenie obowiązkami domowymi tudzież "dzienna" niechęć do męża ogólnie, za jego zachowanie itd. tak wpływa zniechęcająco na sprawę sexu

Gość co zrobić
micro - powiedz mi czy zachwoujesz się tak samo w sosynku do żony, jak przed zdradą

Gość mirco
To w takim razie po co wy wychodzicie za mąż - by brać tylko na siebie wzajemnie obowiązki??? Róbcie jak chcecie - ale zaręczam to dobrze nie wróży, a ja to waśnie "przerabiałem - a czułem się tak, jak nie rzyczyłbym nawet najgorszemu wrogowi!!!

Gość kombinatorka
Ewa 33 jesteś w błędzie - czerpania przyjemności z sexu można się nauczyć a wręcz trzeba! (wiem po sobie) ;)

Gość co zrobić
Ewa 33 Dokłądnie tak. Codzienne obowiązki, których jest mnóstwo. Wieczorem, jak usypiam małą najczęściej z nią usnę. Kolejny wieczór do dupy - dla mojego męża, kt nie rozumi tego, że jestem zmęczona. Chyba duże znaczenie ma tu temperament

Gość kombinatorka
co zrobić czy mąż pomaga Ci w obowiązkach domowych?

Gość mirco
Ja. podobnie jak ty pisałem tu na topiku raz 6 miesięcy temu, później 3 miesiące temu - szukając wyjścia dla oziębłości ze strony żony - sposbu na moje życie, w takiej sytuacji. Niestety, zanim je znalazłem, zdradziłem.

Gość co zrobić
Jak się TEGO nauczyć!!!!!!!!!!!!!!! Dajcie mi receptę bo naprawde, nie da sie tak dużej żyć. Ciągłe wytyki, że nie zachowuje sie jak żona. Poza sex - jestem wzorową matką, żoną, gospodynią. Sprawa sex-u jest nie do przeskoczenia dla mojego męża za mną

Myslę, że jakbyś podzieliła popołudniowe obowiązki na pół, to raz - że on by się zmęczył i może już nie miałby takiej ochoty, a dwa - Ty byś nie była taka zmęczona i miałabyś większą - wtedy może trochę by się wyrównało. I jeszcze raz - jak dla mnie, to albo się coś lubi, albo nie i nie da się "nauczyć" czerpania przyjemności z czegoś, czego nie lubisz - zupełnie inna sprawa to próbowanie nowych sposobów na dostarczanie przyjemności

Gość co zrobić
tak pomaga mi w obowiązkach, . Wsatje o 6 rano codziennie . Po 15 jestem w domu. Wcześniej zakupy itd. Szybciutko jem obiadek i do wiecorka z moim kochanym maluszkiem. Jest trochę niejadkiem, więć trzeba się nagimnastykować, żeby zjadła. Jak wracam po pracy to mój mąż już jest zmęczony i ja sie zdjumę mało. Do usypiania tż ja, i na koniec usypiamy razem.

Gość kombinatorka
Ewa 33 a słyszałaś kiedyś takie zdanie: nie ma kobiet oziębłych, są tylko kobiety nierozbudzone ?