Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszynka depilator krem

czy wy faceci wolicie ogolone cipki czy nie ??

Polecane posty

i czy taka cipka powinna byc ogolona na zero? czy może mieć kilka milimetrów zarostu:):):):???

ja nie mówie o myciu bo robie to codziennie tylko o depilacji bo tego nie chce mi sie robic codziennie

i badz tu madra i dowiedz sie czego chcą faceci!!!1

no dla mnie to oczywiste że większość facetów woli ogolone... wiadomo że są zwolennicy zarostu,ale stanowią nieliczną grupę... a co do tego czy paseczek czy nie,to zdania pewnie będą podzielone.

no to może być pomysł tylko czy nie znudzi ci sie to jak bedziesz się tak musiał bawic co drugi dzień?

Ja rozumię że wolicie wygolone ..ale czy takie na zero????czy takie odrastajace? ??

Gość no tak gdzie
Ci prawdziwi faceci:O Przedszkole lubicie czy co????

Gość emeryk
Ci, którzy wolą ogolone (zwłaszcza do zera) to pedofile (tylko jeszcze nie uświadamiają sobie tego).

Gość no tak gdzie
prawdziwi faceti lubia kobiety a nie niezarosniete dziewczynki!

Gość karoolek...
a wypraszac sobie mozesz , lecz tego co siedzi gleboko w twojej glowie nie zmienisz ! ogolona cipka do zera ma ci dac substytut niewinnosci kobiety jaką maja tylko małe dziewczynki ! stad kolega ma troche racji , Tylko zarosniete przyciete cipki , zadnego golenia !!

Gość karoolek...
Hernan A mi przeszkadza. Bo nie chciałbym mieć kłaków między zębami po robieniu minetki. 0-----------------------------------------------------------------------------------------0 jakos ja nie mam zadnych kłaków miedzy zebami a robie minetke codziennie swej kobiecie ! wiec moze rób to czesciej a nie raz na tydzien

Gość karoolek...
aq skad powiedz mi wywnioskowałes takie cos ??

Gość do mimimimi
co za psycholodzy od siednmiu bolesci sie odezwali, to chyba trafiam na samych pedofili, bo wszystkim facetom podobala sie wygolona cipka, mi tez sie podobaja meskie genitalia bez wlosow i co, moze tez jestesm pedofilka? Nie chce wam sie golic to sobie znalazlyscie wytlumaczenie.

Gość no tak gdzie
Hernan ile masz lat?

Gość karoolek...
widac jakies twoje pojmowanie mojego tekstu pisanego jest błedne ...

Gość karoolek...
do mimimimi co za psycholodzy od siednmiu bolesci sie odezwali, to chyba trafiam na samych pedofili, bo wszystkim facetom podobala sie wygolona c*pka, mi tez sie podobaja meskie genitalia bez wlosow i co, moze tez jestesm pedofilka? Nie chce wam sie golic to sobie znalazlyscie wytlumaczenie. --------------------------------------------------------------------------------------------- niestety to nie my sobie znalezlismy fenomen ogolonych cipek a raczej tego dlaczego faceci wolą , a i to jest bzdura !! bo wcale nie wola, a juz napewno nie wszyscy ! to badania jak i opinia fachowców jest czyli psychologów ! oczywiscie wielu preferuje takie cos z racji wygody i higieny , ale reszta - niestety mają fantazje a ułatwia im to ogolona cipka .

Gość karoolek...
nie !! nie gładka cipka , a zwykłe dbanie o nia czyli mycie sie !! ale rozumiem , ze flejtuch sie woli wygolic bo latwiej .

a wiesz ze włosy w strefach intymnych mają słuszne powody aby tam byc?... i to właśnie ich brak sprzyja infekcjom intymnym...

Gość karoolek...
lepiej powiedz skad Ty wzioles to co napisaleś