Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opa

kupilam selera naciowego ale nie mam pojecia co z nim zrobic

Polecane posty

Gość opa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
poszukaj przepisów na koktajl z krewetek i innych sałatek a poza tym najlepiej się prezentuje przy soku pomidorowym sok pomidorowy sól pieprz odrobina tabasco wlać do szklanki i podawać z kawałkiem selera jako jadalnym mieszadełkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 5642332
idealnie pasuje do zup np. pomidorowa i sosow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość koncizta
pokroj te lodygi na mniejsze kawalki i nadziewaj jakims miekkim serkiem - smaczna i w miare nie tuczaca przekaska :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Fuj, ja tam nie cierpię selera naciowego... :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wojka
Seler naciowy doskonale poprawia smak rosołu. Dodaje sie do gotowania wraz z innymi jarzynami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość selerek
seler naciowy dodaję do surówki z kapusty pekińskiej ( do tego papryka czerwona, trochę pomidora krojonego w kostkę, nieco startej marchewki, natka, mozna dodać tez kukurydzę).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja nadziewam łodygi lekkimi twarogami. W wersji tłustszej można jeść z sosami;) Ja tam lubię, ale w małych ilościach. Mój mąż tym się zajada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość opa
dzieki wielkie a jak nadziac tego selera serkiem, naciac, czy po prostu w to zaglebienie wkladacie ser? I jaki najlepiej smakuje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja lubię po prostu selera do pochrupania maczanego w dipie dip robię z jogurtu typu greckiego i przypraw wedle ochoty, np z bazylja albo czosnkiem no i pieprzem oczywiście :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wspaniale smakuje w polaczeniu z serem gorgonzola. Polecam rowniez salatke: pokrojony seler, piers z kurczaka umazona na oliwie lub masle, orzechy wloskie. Calosc skropic sokiem z cytryny i oliwa, sol, pieprz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość opa
fajnie, ze piszecie, bo ja nigdy nic z nim nie robilam a jadlam kiedys i bardzo mi smakowal Julii a jak z ta gorgonzolla, na zimnoi, zapiekac czy jak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bardzo smaczna sałatka: seler naciowy puszka kukurydzy rodzynki - więcej - sałatka będzie słodsza 4 jajka na twardo majonez,doprawić do smaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Opa...z gorgonzola to na zimno, raczej taka zakaska...nie kazdy lubi. Mozna pokroic seler i wypelnic serem te \"lodeczki\" :-) lub po prostu podac ser a do tego kawalki selera (na jakiejs deseczce czy polmisku), niech kazdy sobie bierze po kawalku i \"moczy\" w gorgonzoli...:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 200 kilo venus z milo
sos czosnkowy-majonez+jogurt naturalny+kilka zabków czosnku i sól, wymieszać, maczac w tym selera naciowego i chrupać-to mój ulubiony wariant:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość seler jest obrzydliwy
ale do zupy czy sosu można ciut uszczknąć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja kazdy soso pomidorowy na selerze robie podsmazajac go z ceulka badz czosnkiem i marchewka, dodaje do wywaru warzywnego na zupe badz do zupy pokrojonego w polksiezyce, i bardzo lubie yunczyka z selerem i twarozkiem jako salatke :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smakUJE_jee
pyszny na chlebku z serkiem philadelphia, lub innym bieluchem, posypanym lekko bialym pieprzem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×