Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_nati

Wymiotuje jak ma jakis wiekszy kawalek w buzi...

Polecane posty

Czesc dziewczyny. Synek ma 10 miesiecy a nie chce nic co nie jest o konsystencji papki. Za kazdym razem jak dostanie np.: owoce z malutkimi kawalkami czy kawalek chlebka lub jablka to odrazu wymiotuje. Probuje go przekonac juz od 2 miesiecy, ale nic z tego. Moze to dlatego ze nie ma jeszcze zabków (juz sama nie wiem). Macie jakies pomysly jak przekonac malucha do bardziej doroslego jedzonka. Pozdrawiam.

moja Dominika (też ma 10-miesięcy) też tak miała jeszcze do niedawna... jak tylko poczuła kawałek czegokolwiek to zaraz wypluwała... od jakiegoś miesiąca zaczęło sie to powoli zmieniać, tylko ona ma juz 4 ząbki... nic na siłę, próbuj ale nie zmuszaj... może faktycznie ma ta związek z brakiem ząbków:)

Gość moja ma 2 lata a rzyga jak ma

Moim zdaniem problem jest w tym że nie ma ząbków :) Nic na siłę bo będzie jeszcze gorzej. Dziecko przywykło do papek ale z każdym dniem będzie na pewno lepiej. Mój też znów jak chciałam by jadł ciut większe kawałki niż zmiksowaną papkę to zjadł łyżeczkę i na tym ko9niec.Ale małymi kroczkami można zdziałać cuda :)

Gość moja ma 2 lata a rzyga jak ma
wieksze kawałaki :O ale ja ponoć tez mialam tak samo :D Powolutku ja przekonuje......kazde dziecko ma swoje tempo :)

nati, bądź cierpliwa i spokojna, tym bardziej, że Twój mały to wcześniaczek z tego co podejrzałam na bobasach... także wszystko przed Wami... a swoja drogą słodki chłopaczek z tego Twojego Dominika:)

Nom, urodzil sie troszke za wczesnie. To widze, ze bez powodu sie martwie jak zwykle ;) Twoja Dominika tez sliczniuchna, nie jednemu serce zlamie :D

no no, oby jak najpóźniej a i tak długo nie będziemy na to jeszcze przygotowani...;)

;) Mój Dominik juz sie za dziewczynami oglada ;) A co bedzie pozniej, strach pomyslec...