Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Dziwne sutki !!

Polecane posty

Gość Mam ten sam problem
Szczerze powiem czytając te niektóre komentarze powyżej to się załamałam.Jak ludzie mogą być tacy wredni i bezmyślni żeby naśmiewać sie z takich spraw?Dla kogoś to jest bardzo ważne i przychodzi tutaj po radę a niewysłuchiwać jakiś kpin!!!!!!/Ja doskonale rozumiem ten problem dlatego że dotyczy on również mnie i nie wiem jak sobie z tym poradzić:/ Także jakbyś wiedziała jak temu zaradzic to napisz jeszcze proszę...bo ja tak samo nie wiem co z tym zrobić...

to może być ciekawe doświadczenie. Kiedyś znałem sutki, które się chowały przy dotyku, ale to był duży biust

Gość pitpot
Dziewczyny kochane, wartość każdej z Was to coś znacznie więcej niż piersi i sutki. Jeśli facet jest dojrzały emocjonalnie to kocha kobietę za przymioty takie jak ciepło, wrażliwość. Ciało jest tylko opakowaniem "duszy" i to ona jest wartością. Ciało czy tego chcecie czy nie zmienia się i starzeje. Jeśli faceta zauroczy tylko ciało to co zostanie jeśli ono się niekorzystnie zmieni ? I jeszcze jedno. Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba. Każda z Was jest piękna, każda w inny unikalny sposób. Same się akceptujcie a my na pewno to pokochamy.

JA kiedyś usłyszałam coś takiego " kocha się ludzi nie za coś, tylko pomimo czegoś" . więc jeżeli naprawde Cię kocha będzie w stanie zaakceptować każdy defekt moim zdaniem. Przeciez nie ma ideałów na tym świecie. Jak ma cudowne ciało to w głowie pustka. Więc głowa do góry, na pewno będzie dobrze.

Gość princess2017
Wiesz to jaka jestes nie jest twoja wina ale jesli twoj facet naprawde cie kocha.... zaakceptuje to. Nie martw sie niczym jedne maja cyce jak krowy doje takie ze glowa boli fuuuuj a ty masz male zycie glowa do gory

Gość 5670990346568789789098876759
ja mam moje A:p ale bardzo lubie:P nie cierpie z tego powodu ze inne maja duze cycyki:p facet mnie akceptuje bo nie ejst z emna dla cyckow:p chociaz jak sie nagrzał to dukał ze jergo ex ex miala ogromne cycki ale ze nie lubił ich dotykac bo były sflaczale ;p i w sumie woli mniejsze jedrne kazdy facet ma swoj gust no

Gość żołta zaglówka
ja tez tak mialam podobnie jak ty. Biust mam sredniej wielkosci.... ale za to sutki były wklęsłe... ale po ciąży i karmieniu piersią (i to zaledwie 3 miesiące) to wszystko się zmieniło. I tak juz zostało :). Wiem ze to małe dla ciebie teraz pociesznie ale bynajmniej jest szansa ze kiedys to sie zmieni.

Gość MAMmalePiersiIcoZtego?:)
Po pierwsze-nie jestes sama, bo mysle, ze wiele kobiet ma ten sam problem i Cie rozumie. Po drugie-skoro lekarz powiedzial, ze to tylko jakis defekt, a nie objaw choroby to juz powod do radosci, bo JESTES ZDROWA I NORLMALNA. KAZDY MA JAKIS DEFEKT CIALA I NIERAZ MA Z TEGO POWODU KOMPLEKS. Po 3. Twoje cialo to tylko czesc Ciebie. Jesli nie masz wplywu na to jakie sa Twoje piersi i sutki po co sie tym przejmowac? Liczy sie jeszcze charakter, poczucie humory, dystans do siebie i swiata. Jestes z chlopakiem 2 lata, znaczy, ze jest z Toba najprawdopodobniej z powodu Twojego charateru, nie z powodu wygladu :) i tu powinien pojawic sie usmiech na Towjej twarzy. Po 4. skoro jestes szczupla, zgrabna to Twoj atut. Ciesz sie z tego! jedni maja duzy biust, ale sa otyli. Inni na odwrot. Kochaj siebie jaka jestes. Nie marnuj czasu na cos na co nie masz wplywu. Zreszta zapewnie po ciazy Twoj biust sie zmieni. Pozdrawiam.

Gość jaja sobie robisz 2
nad czym się tak rozwodzicie ludziska? TO TEMAT Z 2008 ROKU :D laska juz pewnie polubiła swoje 'dziwne' sutki :D