Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1asienka1554

Pomocy!!!kolczyk w jezyku

Polecane posty

Gość 1asienka1554

hej wszystkim... wczoraj kolezanka przekuła mi jezyk... nic nie bolało może troszeczke przy końcu... tylko wieczorem zaczelo pobolewać... rano obudzilam sie ze spuchnietym jezykiem, poszlam do szkoly i po szkole zauwazylam ze jezyk jest caly bardzo twardy i bardzo spuchniety, az tak, ze jak otwieram buzie to jezyk zakrywa mi cala jame ustna. mam kolczyk ze stali chirurgicznej i boje sie ze to moze wlasnie od tego, moze mam uczulenie? jak to można rozpoznać? Ps. cały czas płukam buzie szałwią i rumiankiem z 4 torebek w kubkach. prosze o pomoc co mam zrobic? wyciagnac go? zmienic na inny kolczyk? naprawde sie boje bo bardzo boli a nie chce go wyciagac calkowicie bo odwazylam sie na to a jestem osoba bardzo strachliwą... prosze o szybką pomoc... Asia

Gość dziewczyna 666
witam. miałam kolczyk w jezyku i juz nie mam-bo mi sie znudził. ale apropo uczulenia na stal ja mialam 2 razy przekłuwany, poniewa za pierwszym razem miałam kolczyk ze stali chirurgicznej i mialam takie objawy jak uczucioe ze mam gardło spuchnięte i b.ciężko przełykało mi sie sline, jak jadłma to mialam wrażenie ze sie zadławie... lekarz kazał mi wyjąc kolczyk więc wyjełam wszystko było wporządku i drugi raz przekłułam i mnialam juz kol,czyka tytanowego i wszystko bylo ok. a to ze mas zjęzayk mocno spuchniety to normalne... nie martw się... a dodam jeszcze ze lepszy jeste tytanowy bo jest odczulajacy.