Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiralka---

Czy ktoras zaszla w ciaze majac zalozona 5-letnia SPIRALE???

Polecane posty

Gość spiralka---

moja sąsiadka tak zaszla w ciąże - gdy mi o tym powiedziala bylam w cięzkim szoku nie sądziłam ze mozna tak zajść. ale na szczescie urodziła bez żadnych problemow naturalnie. Najpierw spirala a potem dzidzius.

Gość spiralka---
niezle!! tez jestem w szoku!

Gość spiralka---
czekam na okres,mial dzisiaj byc:O i juz mam glupie mysli....dlatego w szoku jestem,ze jednak da sie zajsc w ciaze ze spirala!!!!

Znam taką osobę. Zaszła pół roku od założenia, spirala wpadła \"do środka\" nie pamiętam gdzie się osadziła, w każdym razie laska urodziła w 31 tc.

Gość spiralka---
o kurde...nastepna:O

Gość spiralka---
moze i tak.....spirale mam od 5 miesiecy a podobno okres moze nawet zaniknac...tylko ze dwa ostatnie razy mialam normalnie okres dlatego sie zastanawiam jak to z tym jest..

Gość spiralka---
moze poczekam jeszcze kilka dni bo szczerze mowiac cholernie sie boje testowac:(

Ta w ogole, to ja miałam 2 razy spiralkę, ale za każdym razem wytrzymałam tylko pół roku. Podobno mam uczulenie na tą miedź i powoduje u mnie mega stany zapalne. Noo i nie mogłam się psychicznie wyluzować, bo ciągle tłukło mi się po głowie, że za każdym cyklem mogę być w ciaży i swoją decyzją o założeniu spirali jestem współwinna usuwaniu ew zarodka. Moja mama miała przez 7 lat, dwa razy zresztą i raz wpadła i mam braciszka, ale spirala była źle założona i wypadła a za drugim razem już bez żadnych rewelacji :)

Gość spiralka---
ja mam ta spirale z hormonami:) ale widze,ze mozna wpasc:O mimo wszystko:(

sąsiadka tez taką miala, najpierw miala okres nieregularnie potem przez dwa mc normalnie a pozniej cisza i zle sie czula wiec poszla do gina bo myslala ze cos nie tak przez ta spirale a tu ciąża. Pamietam ze ona bardzo sie bala ze ta spirala moze wrosnąc w cialo dzidziusia ale lekarz ją uspokajał ze wszystko jest ok. I bylo dobrze.

Gość parówka
Niestety można.Moja koleżanka miała i jest w 5 m-cu ciązy.Wiesz, to jest tak jak z tabletkami-1 na 100.