Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 35

Żywieckie słowem ekspresje

Polecane posty

Gość 21 35

Zaczęło się od tego, że moja kuzynka wróciła z Anglii z facetem, który wyglądał jak wypisz-wymaluj Jimmy Hendrix. Ten wiecie, od "Hey Joe" i tej fajnej solóweczki "tin-tirin-tin-tin-tin" :classic_cool: Babcia miała urodziny. Jest niedziela. Siedzimy z szanowną familią przy suto zastawionym jadłem stole, nagle dzwonek do drzwi. Moje przygłupie bracisko - Maciuś zerwał się na równe nogi, bo pewien był, że to jego koleżka z góry - Amadeusz - przyniósł mu zeszłomiesięczy numer "Playboya", który podprowadził swojemu staremu (mojemu staremu nie wolno czytać "Playboya", więc Maciuś nie ma komu go podprowadzać. Dlatego tak blisko jest z Amadeuszem). Zerwał się więc od stołu, biegnie do drzwi, nagle jee-buut 🖐️ :classic_cool: Zahaczył o róg ręcznie dzierganego przez babcię chodniczka. I wyje. Taki stary koń i wyje, normalnie obora :O A dzwonek u drzwi dzwoni i dzwoni, więc postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce. Po drodze, w przedpokoju nadepnęłam gówniarzowi na łydkę małym sprytnym obcasikiem, co było dosyć nieładne z mej strony :O Ale mnie zirytował, to się nawet z tego spowiadać nie będę 🖐️ No ale... Otwiera te cholerne drzwi, a moim oczom ukazuje się kuzyneczka Madzia i Jimmy Hendrix 💤 Madzia, jak to Madzia, przygłupia blacha, wydziera swą durną japę już od progu: "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej Rodzinkoooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!" I ciągnie Hendrixa przez przedpokój do stołowego, mijając ciągle leżącego Maciusia (wtedy jeszcze nie zauważyłam, że jest nieruchomy jak skurczybyk w rękach Bufflo Billa). Hendrix szczerzy zęby, jakby wchodził do swej murzyńskiej lepianki z upolowaną małpą, a Madzia jak nie krzyknie: "Kochani, to mój mąż, Sengwiczi!!!!!". Wszystkie mordy przy stole - razem całe dwanaście sztuk, włączając moją, wyglądały tak: 💤. Morda Madzi tak: :D A Sengwicziego tak: :classic_cool: Konsternacja jak ja pierduuu. W końcu babcia jubilatka wstała, wyciągnęła swą bambusową lagę, podeszła do Madzi i Sengwicziego i powiedziała: "Pierrdolę was wszystkich, i tak wiem, że oddajecie mnie do domu starców, zasrrańcy". I w te dyrdy puściła się do przedpokoju, jakby chciała zdążyć na samolot do Kirgizji (babcia miała kiedyś adoratora z Kirgizji :) 😍) I wtedy okazało się, że Maciuś się nie rusza...

Gość 21 35
Po co się tyle napracowałam skoro nikt mnie nie chce przeczytać nawet? 😭 :( Długo mam jeszcze słuchać 10CC i myśleć, że Maciuś już nigdy nie obejrzy wspólnie z Amadeuszem żadnego "Playboya"? :(

Gość ta najgorsza..
przeczytałam:D spodobało mi się:) hehe

Gość ta najgorsza..
moze to trochę głupie co napisałaś, ale do takiego głupiego też trzeba mieć talent i ty go masz moim zdaniem:D przyjemnie i lekko mi sie czytało:)

Gość 21 35
Jezu dzięki, zawsze piszę od serca a że głupio to wiem. Ten topik o niezdanej maturze z polaka był mój. Na 20 punktów dostałam dwa. Za interpunkcję. Nieważne. Zrobię kurs fryzjerski i popracuję rok w zakładzie cioci na Dworskiej. Tam wszystkie panie robią trwałą. A dlaczego jesteś ta najgorsza???

Gość ta najgorsza..
a jakoś tak:) nie widziałam topikuo maturze.. wystartuj za rok,to mozna poprawic;)