Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam.

można maluszkowi 7 mc dac trochę Bic Maca???

Polecane posty

Gość taka tam.

uwielbiamy jeść w Mc donaldzie, tzn. ostatnio rzadziej bo się odchudzam (103 kg :-o ale było już 109, maż też raczej \"misiu\"), no ale jak jemy to nasza dzidzia wyciąga rękę i się domaga też raz dałam jej trochę szejka i raz kawałek bułki rozmoczonej w wodzie ale koleżanka mi mówi że lepiej nie dawać jedzenia z maka dzieciom do ukończenia roku ma rację czy nie? wydaje mi się ze oni dbają tam o normy itd, sanepidowe sprawy więc o co codzi?

Gość calkiem sama
to chyba prowokacja :O

szczerze to ja bym nie dała takiemu maluszkowi!!! Cholera wie co tam jest.... sanepit nie codziennie jest w macu!

Gość calkiem sama
poprostu nie wierze

Gość hghjujh
mozesz dac pod warunkiem ze od 6 miesiaca twoje dziecko je salceson i watrobiankę - inaczej nie radze

Gość CO ZA MARNA PROWOKACJA
ściema jak nic :O

Gość taka tam.
no ale o co chodzi? :-o przecież nie dam mu CAŁEJ kanapki, tylko kawałeczek! po prostu głupio jak my jemy coś dobrego, a on tylko te Gerbery, nie dziwię sie ze wyciąga rączki!1

Gość nieeeeeeeeeeeeeeee98679
a po co dawac malutkiemu takie świństwa? zastanuw sie jakie to m skladniki odzywcze? dorosli ok moga jesc ale dziecko sie rozwija i potrzebuje innych rzeczy do jedzenia juz lepiej kup mu tego szejka

Gość kokorokoko
Albo klientka jest niesamowicie głupia, albo się nudzi tylko marnując czas na takie prowokacje. Daj mu tego zmielonego milion razy kotleta, napewno będzie miał radochę.

Gość ja tak mam
zamiast faszeroc go tym gównem powinnas brac ze sobą np chrupki kukurydziane i dawac malemu. Zresztą moze i bede teraz wredna ale powinnas pomyślec o otyłości jak nie zmienisz nawykow zywieniowych swoich to z dziecka tez zrobisz słonine i po co? Wiesz jak grubsze dieci mają przesrane w przedszkolach i szkolach? Mam taką znajomą jak ty - i dzis syn ma 10 lat a wazy 75 kg to jest chore takim rodzicom powinno zabierac sie dzieci tak jak w stanach.

Gość troche wkurzona
ej sorry, jesli ty piszesz na prawde to się zastanów, chcesz aby toje dziecko było tak grube jak ty, uwielbiasz mac donalds, jezu, dziecia do 10 msc nie mozna dawac glutenu (poczytaj sobie w internecie). To co ty mu tylko gerbery dajesz, a moze sama bys coś ugotowała co. Biedne dziecko-juz mu współczuje tak głupiej (sorry) mamuśki

jak najbardziej........polecam i życzę powodzenia;)

Gość ja bym powiedziała że
należy dać. I dlaczego dopiero teraz? Nie za późno? Pierwsze stałe posiłki mozna zacząc podawać juz w 4 miesiącu. Coś jesteście zapóźnieni. :P

Gość troche wkurzona
maskara...jeśli toprawdea, że tak głupie matki są

Dobra, wyluzujcie :-D Czujne byłyście jak na piątek ;-) Miłego dnia życzę!

A ja już myślałam że nic mnie już nie potrafi zaskoczyć :D :P Jasne że można tylko niech koniecznie popije colą :P

Gość marna prowokacjaaaaaa
mozna, tylko nie zapomnij dokupic sosu czosnkowego do tego Big Maca, a cole...koniecznie z lodem!!!

Ja bym jeszcze poleała pizze tak ze 3 razy w tygodniu, w inne dni lazania i tak conajmniej raz dziennie frytki, hamburgera i koniecznie colę z lodem! Dzięki temu dziecko będzie wyglądało jak Wy i będziecie piękną okrągłą rodzinką :)

Gość iza12krak
daj mu jeszcze coca cole i kurczaka z rozna!! hahaaa

Gość wiolka1121
ja bym dala mu jeszcze golonke z musztardą!!

Eeee z colą to kiepski pomysł, lepiej mu kupcie browara, w końcu ile można pić nektarow z Gerbera :D

Gość wiolka1121
no haha goloneczka z musztarda i do tego mocną tatre!!

Gość ironia losu....
A ja jestem w stanie w to uwierzyć :O Sama bylam świadkiem jak znajoma swojemyu 8 - miesięcznemi synkowi dala suchą kiełbasę z lodówki do geyzienia. Są takie mamuśki z prawdziwego zdarzenia :)

Teraz mnie oświeciło! Po co stoję od rana w kolejce za skrawkiem cielęciny? Przecież wystarczy podjechać pod MacDrive i już :D Kamień z serca!