Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała123

Czy to wypada POMOCY!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość taka mała123

Hej poznałam ostatno zajebistego faceta jesteśmy na Pan /Pani ale on wie jak mam na imie ja wiem jak on czasem rozmawiamy ze sobą tak o pogodzie itp (pracuje tam gdzie ja) jest starszy o 5 lat raczej poważny a ze mna pewnie gada tak jak wszyscy bo pracuje na recepcij ostatnio jak robił dokumentacje firmy probowal mi zrobić zdjecia itp znalazlam go na naszej klasie i zastanawiam sie czy to nie wyjdzie glupio jak go zaprosze do znajomych napiszcie co o tym myślicie

Gość taka mała 123
napisze ktoś coś

Gość taka mała123
ludzie !!!!!!!!!!!!!1

Gość nasa klasa naszym bogiem

Ja bym raczej zaprosiła:)Sama mam konto na naszej- klasie i mam wiele osób z pracy. z mojego działu wszystkich: zarówno dziewczyny jak i fajnych kolegów:)

mała- bez sensu zapraszać go do znajomych na nk- to dziecinada- następnym razem podczas rozmowy wyciagnij do faceta ręke i się przedstaw, no chyba, ze facet jest twoim przełożonym:/

Gość taka mała123
tak ale on jest ze mną na Pan /pani i on nie pracuje w mojej firmie tylko w tym samym budynku ja tam pracuje na recepcji on jak przechodzi to po za dzieńdobry/dowidzenie coś tam zawsze zagada i to tyle i pewnie ma laske i wyjdzie jak by mi się za nim uganiała

Gość Luckym
Prześlij mu zaproszenie, najlepiej z zaczepną wiadomością....:) typu: "Nie spodziewałabym się po Tobie, że masz konto na naszej klasie". Jeśli jest zainteresowany, to napisze:"Dlaczego?". Postaraj się właśnie napisać coś zaczepnego w takim stylu, żeby był zaciekawiony i odpisał:) Pozdrawiam

Gość taka mala123
troch się boje ma duż znajomych więc chyba się w to bawi ostanio nawet coś tam ze mną żartował o naszej klasie że jak mi się nudzi to moge sobie w pracy wchodzić na naszą klase

w tym wypadku nie podejmowałabym inicjatywy i zostawiła ją facetowi

Gość Luckym
Odwagi:)

Gość taka mała 123
ale on nie wie jak się nazywa a ja wiem jak on bo mam listy z danymi pracowników

Gość Luckym
To w takim razie nic nie rób tylko czekaj całą wieczność na jego ruch i inicjatywę, które mogą nie nadejść...

nie masz prawa korzystac z tej listy do własnych celów- ja bym wscieka dostała gdyby jakiś pan z recepcji śledził mnie na nk czy gdziekolwiek, jeśli on ci się nie przedstawił i ty tego nie zrobiłas to znajomymi nie jesteście.

Gość taka mała123
wysłałam zaproszenie nie korzystam z niej dla własnych celów tylko jak ktoś coś z tamtąt zabiera lub zostawia itp mam obowiazek zapisać jego dane więc nie raz mi mówil jakie ma nazwisko i tyle a teraz i tak już wysłałam i się boje

Gość taka mała123
może ktoś coś jeszcze napisze