Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mołodiżny

to się stało... A *

Polecane posty

Gość neriz
sam sie kiedys doigrasz i twoja zonka bedzie ciebie zdradzac.

" No tak jakby kobieta poleciała po takim telefonie i rozłozyła nóżki facetowi,który ma żone i dziecko i by w wolnej chwili zadzwonił bo ma taki kaprys to byscie ją zjedli" to głównie byłby winny facet bo on ma, teoretyczne, zobowiązanie

a ja wygrałem zycie Teoretycznie tak ale nie dla Naszych moherków. dsffsfsfsfs Ja też nic nie musze dlatego mam czystą duszę :-)

Gość Mołodiżny
gryzę się z tym, że jest to mężatka..a z drugiej strony chciałbym by była moja...

Gość wiesz Mołodiżny
a czy w ich małżeństwie są jakieśproblemy? musiałaby miećbardzo kiepski charakter, żeby zdradzać męża tak sobie, dla czystej przyjemności. może coś się dzieje nie tak? myslisz, że jest szansa, żebyście byli razem? jeśli nie ma, to po co to ciągnąc? chociaż wiem jak byłoby cięzko to skończyć

Gość wiesz Mołodiżny
rzeczywistość od razu widać, że sytuacja ci obca. to wszystko nie jest takie proste.

Gość Mołodiżny
Nie dosiegne. A moze ty go pogryziesz i pomemlasz troche w ustach?

wiesz Mołodiżny Dla mnie czyjes małżeństwo to świętość. Chyba ,żeby ta kobieta oficjalnie odeszła od męża.

Gość wiesz Mołodiżny
rzeczywistość gratuluję tak mocnego podejścia do tej kwestii. oby to się nie zmieniło. tego ci życzę. a jak będzie, to się okaże.

Gość wiesz co ....................
jesteś żałosny tak jak żałosny jest każdy facet , który biegnie do niej ze stojącym kutasem , bo ona zadzwoniła i chce seksu porządny facet nie tknąłby mężatki z dzieckiem, która oficjalnie ze swoim meżem jest i z nim mieszka o niej to już nie bede nawet pisać bo szkoda słów jeżeli małżeństwo jej sie nie układa niech odejdzie od męża złoży pozew o rozwód i wtedy spotyka sie z kimś normalnie to co teraz sie miedzy wami dzieje to nie uczucie ani związek tylko zwyczajne kurestwo !

od razu takie niecenzuralne mocne słowa, to co robi autor to znane od wieków przystawianie rogów mężusiowi, dopóki nie przeszkadzają mu w wejściu przez drzwi , to OK

Gość fddsdf
bardzo miły blondyn - tobie nie przeszkadzaja twoje rogi?

Gość eando
sugerujesz, ze nie on nie ma szacunku do siebie? Dlaczego?

Gość Mołodiżny
wiesz? nie wiem jak sie dzieje u nich w malzenstwie... zreszta widuje sie ich osobno czesto..bynajmniej chyba ja trafiam na takie momenty... mieszkaja w nowiutko wybudowanym domiu..z prawdomownego zrodla wiem, ze ten dom wybudowali jej rodzice, bo sa takiego zdania, ze corka jest jedna i to dla niej dom, a facetow moze byc wielu... nie wiem czy jest szansa... kiedys bardzo pragnelismy byc ze soba razem, a ze wyszly pewne konflikacje w jej rodzinie to postanowilismy przystopowac.. i jqak sie okazalo chyba zle... wczoraj to Ona sama zadzwonila do mnie.. bylem zaskoczony, ale i tez szczesliwy.. czesto na miescie mijalismy sie bok w bok i ogladalismy sie za soba a z naszych ust wypadalo tylko "cześć"... a podszywaczom dziekuje..

Gość Sanae
uuu...to Ci kolego nie zazdroszcze..ale powiem Ci, ze chociaz masz fajnie bo pukasz czyjas zone..a zakazany owoc lepiej smakuje :) wal ja ile tylko mozesz... ;)

eando Bo jest czy chce byc kochankiem kims kto jest w ukryciu. Nie koło Niego sie będzie budzic co rano tamta Pani i to nie on ma prawoo iść z ta pania przez miasto za rekę. Ona go wykorzystuje bo jest sama w tej chwili i może potzrebuje seksu. Jak chce odejść od męża ok wtedy Niech sobie zycie układają

Gość efglfthglt
no to masz sie zajebiscie widze.. tez chce pukac czyjas zone :P